Home - Články - Láskohled 29. června - 5. července

Láskohled 29. června - 5. července

vloženo 26. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. června - 5. července

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Střelce máme odpověď, která je nepotěší. Oproti tomu Býci se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky! Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Někdo vámi bude naprosto okouzlen. Daný člověk takovou osobu, jako jste vy, hledal už pěkně dlouho. Bude se tedy snažit při každé příležitosti vás ohromit a splní vám každé přání.

Býk
Tento týden máte neskutečně romantickou náladu a s protějškem se snažíte užívat života. Dokonce jste si našli chvilku jen pro sebe, a tak se po dlouho době věnujete jen sami sobě.

Blíženci
V tomto týdnu zažijete naprosto vzrušující a úchvatné momenty, na které budete ještě dlouho s láskou vzpomínat. Uvědomíte si nyní, jak je důležité mít kolem sebe milující lidi.

Rak
V oblasti lásky vás konečně čeká úspěch. Vy si ho zasloužíte! Váš idol si všimne vašich úžasných vlastností a okouzlíte ho svou povahou. Do kolen ho ale dostanete smyslem pro humor.


Lev
Kamarádka vám představí nového protějška. Neskutečně si s ním padnete do oka. Až vás ta bouře emocí překvapí. Již dlouho jste nezažili něco podobného, samozřejmě se ale hlídáte.

Panna
Konečně vás v lásce potká něco, na co už dlouho čekáte. Daný jedinec splňuje všechny představy o dokonalém protějšku. Neděláte ale rychlé závěry, protože víte, jak je vše pomíjivé.

Váhy
Pokud se odhodláte zabrousit do nějaké seznamky, tak uvidíte jak virtuální realita předčí vaše očekávání. O vážné zájemce nebude nouze. Popravdě jste tohle ale vůbec nečekali.

Štír
Tento týden se konečně chopíte příležitosti. Možná, že oslovíte osobu, po které již dlouho pokukujete. Dohodnuté rande nedopadne úplně nejlépe, ale stejně propadnete velké vášni.


Střelec
Celý život žijete skromně a i vaše polovička si žádá, aby se zbytečně neutrácelo. Náhodné nahlédnutí do účtu vašeho partnera vám doslova vyrazí dech. Takový podraz jste nečekali.

Kozoroh
Nesnášíte život ve lži a takový teď momentálně vedete. O drobných nepravdách vašeho protějšku jste samozřejmě věděli, ale to, že vám tají tak zásadní věci, tak to vás překvapilo.

Vodnář
Váš protějšek vás tento týden neskutečně ztrapní před společnými známými. Možná si ani neuvědomí, jak vás daná situace může ponížit, o to víc ho snad překvapí vaše prudká reakce.

Ryby
V oblasti lásky vás čeká velmi příjemné překvapení. Váš protějšek sice neholduje přeslazeným slovíčkům a okázalým vyznáním lásky, ale když něco vymyslí, tak to teda stojí za to.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.