Home - Články - Láskohled 25. - 31. května

Láskohled 25. - 31. května

vloženo 22. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 25. - 31. května

Bude vás stávající vztah rozkvétat jako příroda v okolí, nebo konečně potkáte svou životní lásku? Otázky, které jsou pro mnohé z nás nejdůležitější na světe! V týdenním horoskopu lásky zjistěte, co vás čeká a na co se máte zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Váš protějšek vám už leze pěkně na nervy. Už se ani nesnažíte svou nevraživost nějak skrývat, a tak se raději vyhýbáte vzájemné komunikaci. Nejde to tak však dělat do nekonečna.

Býk
Každá prvotní zamilovanost jednou skončí a opadnou růžové brýle. Momentálně vás váš protějšek spíše zklamává. Doufali jste, že je úplně jiný, než jak se nyní prezentuje a chová.

Blíženci
Čeká vás velice milá událost, zároveň však máte strach z neznámého, ale i ze zodpovědnosti, která vás oba čeká. Už jste ale moc nedočkaví a doufáte, že vše dopadne jak dopadnout má.

Rak
Dlouhodobé svazky a manželství čeká náročné období plné neshod a zbytečných konfliktů. Problémy máte již delší dobu, stále jste si je ale nechtěli připustit a raději jste mlžili.


Lev
Své přednosti znáte a víte, jak zapůsobit na opačné pohlaví. Nemáte tedy o flirt, či nezávaznou zábavu nouzi. Pravá láska se vám však vyhýbá a vy z toho začínáte být nervózní.

Panna
Svou lásku najdete úplnou náhodou při plnění vašich běžných stereotypních povinností. Jednou budete svým vnoučatům se smíchem vyprávět, za jakých všedních podmínek jste se potkali.

Váhy
Potkáte někoho, s kým je vám velice dobře. Skvěle si rozumíte a chemie funguje na jedničku. Trápí vás však, že se jedná o velice složitou osobnost, do které moc dobře nevidíte.

Štír
Mezi vámi a vaším kolegou z práce dojde k většímu sblížení, než je zdrávo. Nebyl by žádný problém, ale oba jste zadaní a nezávazného flirtu byste mohli oba téměř okamžitě litovat.


Střelec
Máte chuť poznávat nové lidi, jít se někam bavit, či jen tak někde zevlovat s přáteli. Už vám sociální kontakt velice chybí a nejraději byste dnem i nocí pořádali nějakou párty.

Kozoroh
Protějšek vám momentálně leze pořádně na nervy. Jeho mrzoutství a neustále špatná nálada je tak akorát voda na váš mlýn. Nechápete, jak někdo může být pořád tak špatně naladěn.

Vodnář
Nestálá osobnost vašeho protějšku vám už popravdě leze krkem. Ze začátku vám váš volnější vztah nevadil. Nyní však chcete něco stálejšího a zřejmě se budete muset poohlédnout jinde.

Ryby
Začíná vás přitahovat partner od vaší kamarádky. Máte pocit, že emoce jsou oboustranné a i když se snažíte vyhýbat se, tak se nakonec někde stejně potkat musíte. Jak teď z toho ven?

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.