Home - Články - Kouzlo lesního čaje

Kouzlo lesního čaje

vloženo 11. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Kouzlo lesního čaje

Les je jediná bytost propojená miliony kilometrů podhoubí. Skrze ně vše v lese komunikuje. Je to mnohem dokonalejší síť než internet, neboť předává nejen informace, ale také živiny slabším stromům. Les dokonce pozná, kdo uvnitř něj právě kráčí. Pozná vás.

sdílet článek na facebooku

Pokora, láska a čaj

Pokud se chcete vyladit na osobní vztah s lesem, je zapotřebí pokory a lásky. Kromě toho můžete také požádat o dar a přijmout jej. Poproste les, aby vám daroval byliny, které se pro vás hodí. Na co vaše ruka padne, to do čaje patří. A nač nepadne, to tam nemá být. Takový čaj užívaný pravidelně vás nejen bude léčit na těle i duchu, ale pomůže vám vyladit se na les a slyšet jeho hlas.

Hovoříme samozřejmě o bylinách, které bezpečně znáte a poznáte je při sběru. Avšak nevybírejte, co se hodí, a co ne. Svou čajovou směs tvořte za chůze, napojeni na vědomí lesa.

Maliník

List maliníku, a třeba i plody, dodají vašemu čaji svěžest a sladkost. Pomohou vám léčit dýchací cesty a do duše vám vloží mír.


Ostružiník

Listy i plody dodají vůni zmoklé země a mechu. Vitamín C povzbudí imunitu a minerály posílí pokožku i vnitřní orgány.

Borůvčí

Stříhaná nať snižuje hladinu cukru a léčí močové cesty. Vyčistí vaši duši mysl, abyste mohli vnímat jemnohmotné hlasy neslyšných bytostí lesa.

Smrkové větévky

Jsou obrovskou zásobárnou vitaminů a sladce hořká chuť je tak akorát „bitter“ jako jisté druhy Cinzana. Vnesou do vašeho srdce pochopení pro mužský prvek lesa, ochranné větve vztažené nad všemi malými tvory, i nad vámi samotnými.

Borovice

Větvičky borovice dodávají čaji těžko popsatelnou chuť i vůni. Něco jako citron, med divokých všel a pryskyřice. Borovice přináší člověku do mysli a duše mateřský prvek. Začnete pociťovat, že jste na místě, kde můžete spočinout, jako na mámině klíně nebo při návratu domů.


Jahodník

List jahodníku léčí bolest v krku, nachlazení, horečku a únavu. Stále vitální lesní jahoda pokračuje ve své nenápadné cestě přes všechny překážky, aby v červnu zazářila svými plody jako rubíny. Jahodník vám rozproudí krev a rozveselí vás.

Vrbina úzkolistá

Krásné vysoké rostliny rostou v lese velmi hojně. Zdobí je dlouhé fialové klasy bobovitých květů a jejich stvol vypadá skutečně jako vrbový proutek. Než byl pro Evropu objeven čaj, sloužila vrbina obyčejným lidem jako prapůvodní domácí čaj, a to její listy i květ. Chutí jej připomíná, ale má mnoho užitečných vlastností navíc. Vrbina uklidňuje, snižuje tlak, uspává a přináší opravdu sladké sny. Po takových snech pochopíte a procítíte bytost lesa a jeho vztah k vám.

Tento čaj posílí ve vás lásku ke všemu živému i vás k sobě samým.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.