Home - Články - Magický jeseteří úplněk ve Vodnáři

Magický jeseteří úplněk ve Vodnáři

vloženo 30. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Magický jeseteří úplněk ve Vodnáři

Celé léto se odbíjí pod patronací hravých znamení. Po červnovém Střelci a červencovém Kozorohu tu máme úplněk srpnového Vodnáře (3. srpna 2020, v 17:59). I on si rád hraje a experimentuje a nechává se zcela pohltit tím, co dělá. On z těchto tří hravých bytostí je si ale nejvíc vědom, kam jeho počínání směřuje. Ví, že nejde jen o zábavu, ale že tvoří svou budoucnost.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Po společenské trojce je tu návrat ke kořenům, srpnová Luna má svou datací numerologický význam čísla jedna. Jednička značí vznik něčeho reálného z ničeho – z prázdnoty. Znamená zrození v původním symbolickém smyslu slova, jako v knize Genesis, kde Bůh vytvořil Nebe, Zemi a život ze svých myšlenek. Toto období nám tedy může přinášet velké sebeuvědomění. Po etap, kdy jsme vnímali okolní bytosti mnohem intenzivněji než sebe samé, je tu doba, kdy konečně obracíme pohled na sebe, skutečně se vidíme, rozpoznáváme své kvality a nešvary, a to je první krok k sebeanalýze a možnosti sám sebe měnit. Je to dobrý pocit mít sám sebe v rukou, je to jistě jeden z hlavních důvodů naší existence. Od jara se Luna střídá v trojkách a jedničkách a to signalizuje delší etapu vhodnou pro budování, zakládání, tvoření. Obě tato čísla jsou příznivá pro vznik a prosperitu nových věcí.


Energie Vodnáře

Vodnář je zrozenec znamení hravého, odvážného, vzpouzí se autoritám a zavedeným systémům. Je na světě, aby zlobil. Ostatním to tak aspoň připadá, ale ačkoli na lidi působí vodnářský vizionář a s hlavou plnou ulítlých nápadů jako blázen, za čas mu dá okolí za pravdu, že jeho vize byly správné. Nyní tedy obdržíme dar Luny ve Vodnáři: Budeme se chtít bavit, být sami sebou, porušovat konvence, zlámat všechny klišé a prázdné zvyklosti. Je šance seznámit se s tím pravým či tou pravou, začít nový život, nebo i počít potomka. Máte na to správnou dávku intuice i odvahy. Rubem vodnářského líce může být lehkomyslnost a risk. Pokud to jde, mějte u sebe někoho, kdo je zakotven nohama v zemi, jako třeba Býka, Kozoroha nebo Pannu. Mohli by vám pomoci, abyste se nedopustili nerozvážností. Síla vodnářské Luny bude působit tři dny před úplňkem i tři dny po něm, proto hlídejte své kroky a nebuďte fanfaróni. Hlavně si musejí dát pozor skuteční Vodnáři, kteří doslova nebudou vědět, čí jsou. Pozor také na to, ja vydáváte v tuto dobu své peníze, komu co slibujete a co podepisujete. Jinak si ale můžete tento úplněk krásně užít.


Indiánský Jeseteří úplněk

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Jeseteří. V tuto dobu Indiáni lovili jeseteří hejna a bohatým úlovkem si pak naplnili břicha, namastili obličeje i vlasy, impregnovali kůže stanů i oděvu. Jeseter přinášel hojnost. Proto nyní přijímejte dary života, nieho dobrého se nezříkejte. Oceňte vše krásné, co máte, včetně vztahů, práce, zájmů či majetku. Poděkování rozhojňuje dary shora, protože vesmír vaše díky slyší.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.