Home - Články - Jeseteří měsíc ve znamení Vodnáře

Jeseteří měsíc ve znamení Vodnáře

vloženo 12. 8. 2019
čas čtení: 7 minut

Jeseteří měsíc ve znamení Vodnáře

V srpnu vyplouvají tajemní jeseteři za svými indiánskými lovci. Nechávají se ulovit a sníst. S nimi vyplouvá z hlubin podvědomí vše, co jsme dosud násilím drželi ve tmě a nechtěli to spatřit. Ta chvíle přijde 15. srpna ve 14.29 v podobě plné Luny.

sdílet článek na facebooku

Nastává čas, kdy se propojí naše nevědomí s naším vědomím. Je to velká příležitost dosáhnout osobního duchovního pokroku, ale je zde i riziko neúspěchu. Pojďme proto tuto nádhernou příležitost správně uchopit.

Poselství z hlubin


Srpen byl pro Indiány důležitý měsíc. Jejich bratr jeseter vyplul z hlubin na hladinu vod. V tu dobu ho mohli Indiáni ulovit, a nejen si připravit chutný pokrm, ale získat pozřením jesetera i jeho sílu, hbitost a moudrost. Ryba si nesla s sebou zážitky a pocity pomalých vodních hlubin, jemného bahna, opatrných slunečních paprsků v pableskující vodě, rybího tření a množení a pomalého života v rybím hejnu. Jak nádherný obraz hlubokého neuvědomělého podvědomí! S hejny jeseterů vystupují podvědomé pudy a neuvědomělé pravdy nad hladinu vědomí a spojují se s lidskou silou, jasným pohledem, racionalitou a rozumem. Podvědomé proudy budou uchopeny vědomím. Mysl je spatří a osvítí je svým světlem jako slince právě ulovenou rybu. Jeseteří úplněk dává tedy příležitost, aby to, co jsme nechtěli přijmout do svého vědomí, bylo plně integrováno a stalo se součástí naší osobnosti.

Ať už jde o psychická traumata potlačená v dětství, mindráky z dospívání, pocity vlastní nedokonalosti, nepříliš ušlechtilé zájmy, sklony a spády, týkající se milostného života, případně somatizování našich nedostatků do podoby reálných nemocí, to vše vypluje do našeho jasného vědomí – a my, tím, že si je uvědomíme, můžeme se od těchto vlivů jednou provždy osvobodit.



Vizionář, který ukazuje cestu

Vodnář mezi všemi znameními slunečního zvířetníku platí za podivína až blázna, ovšem jen na první letmý pohled. Při bližším poznání Vodnáře zjistíme, že mu budoucnost dává za pravdu v mnoha jeho teoriích, a vidíme, že to nebyl žádný blázen, ale vizionář. I nyní nás spolu s jeseteřím úplňkem přichází podpořit, čistit a pomoci najít v sobě temné hloubky, kam nechodíme, a osvítit je světlem vědomé mysli. Typickými vlastnostmi, jež jsou poznávacím znamením Vodnáře, jsou nezávislost, originalita, pokrok, osobní rozvoj, důvtip a krajní individualismus.

Jak na to?

Co tedy máme dělat a jak pomoc Vodnáře nejlépe využít? První a nejdůležitější věcí je věřit sami sobě a odhodit strach. Naše podvědomí není cizí sklep plný neznámého harampádí. Je to náš vlastní sklep. To my si v něm pro sebe uklidíme, a budeme-li brát do rukou jednu věc podruhé, zjistíme, že jsou nám velmi povědomé. Jsou totiž naše. Je správná doba na stanovení si dílčích i komplexních cílů, a to nejen v práci a zálibách, ale také v osobním rozvoji a nových dovednostech a kvalitách naší osobnosti. Nezůstávejme stát na místě, hledejme zdroje vědění a také nové učitele. V duchovním smyslu se můžeme potkat se svým guru. Pozor, abychom si násilně nevnutili nějakou představu, jen proto, že se tak moc chceme někam posunout. Pokud potkáte svého mistra, bezesporu to hned poznáte. Pokud ne, buďte v klidu, vzdělávejte se sami a čekejte. Je také vhodné jít ven se svými city a popsat blízké osobě, jaký vztah s ní máme a chceme mít. Protože i tato blízká osoba se veze na vlně Jeseteřího úplňku, je zde velká šance na souznění a sblížení vašich cest.



Na co pozor?

Nač byste měli být při tomto dobrodružství opatrní? Vodnář je stále v letu a může přehlédnout detaily a podrobnosti. Dejte proto pozor při jízdě autem na dopravní značky, na protijedoucí vozidla a na přednost na křižovatkách. Nenechte se unést při stoupání na skálu natolik, že byste byli špatně jištěni či přehlédli drolící se kameny. Buďte obezřetní při sportu. Nenechte se unést v debatě s blízkými, abyste neřekli něco, co by se jich dotklo nebo je zranilo. Nebuďte bezhlaví a splašení, i když k tomu má Vodnář sklony. Má ale i dobrý analytický rozum a vy se opírejte raději o něj.

Něco o zdraví

Co se týče zdraví, věnujte se nohám, které vás nesou vpřed. Pedikúra a masáž přijdou vhod. S parterem si můžete poskytnout masáž chodidel, bude nyní blahodárná. Vaši pozornost si zaslouží celé nohy, ale zejména kotníky, lýtka a chodidla. Během sportu nepřepínejte achillovky. Je také vhodná doba nechat si vyšetřit křečové žíly, ovšem jakékoli zákroky nejsou za úplňku vhodné, nejdříve až ve fázi dorůstajícího měsíce.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.