Home - Články - Předtucha nebo varování? - Jana, 59 let, Stráž pod Ralskem

Předtucha nebo varování? - Jana, 59 let, Stráž pod Ralskem

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 5. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Jana_14.5.12.jpg.jpgTajemný příběh - Jana, 59 let, Stráž pod Ralskem

Osud asi tomu chtěl, že jsem poznala člověka, který se na nějakou dobu stál mým partnerem.
Byl pohledný, vysoký, rozvedený. Řidič autobusu. Dali jsme se dohromady a já mu nabídla bydlení u nás doma.
Ty nepodstatné věci pominu....zkrátka, moc si toho s sebou nepřinesl, jen pár věcí na sebe v jedné igelitce. Já se ale po ničem nepídila. Zařízený byt jsem měla a práci také. „Jezdí autobusem, to určitě nepije“, zaradovala jsem se a to bylo pro mě podstatné. Společná budoucnost s ním se mi jevila dobře. Že je 3x rozvedený mi řekl až později. Stěžoval si na bývalé manželky, jak ho každá o všechno obrala.

Už dávno předtím jsem mívala sny, ale nikdy jsem je nebrala vážně, nevěnovala jsem jim pozornost. Teprve, když jsem žila s přítelem a sny byly velmi „živé“, začala jsem nad tím uvažovat, co mi sdělují. Ve snu jsem viděla jeho dvě bývalé manželky. Sdělily mi, že hraje automaty.
Ještě mi pohrozily prstem, ať si dám pozor. Když jsem příteli popsala, jak jeho manželky vypadaly a co mi řekly - neznala jsem je osobně, nikdy jsem je neviděla - byl docela v rozpacích, popis prý seděl, ale hru na automatech nepřiznal. Přišel další sen a v něm mi nějaká žena sdělila, že si od ní můj přítel půjčil 2.000 Kč. Jak se posléze ukázalo, byla to pravda. Když dostal výpověď ze zaměstnání, věděla jsem o tom týden předem. Ve snu jsem viděla, jak mu šéf dává obálku. To byly takové okamžiky, to se ani nedá nazvat snem..... Když se mi opakovaně po tři noci zdálo, že stojím uprostřed místnosti a kolem mě se plazí hadi, nerozuměla jsem tomu. Ale to už jsem měla docela strach, byl to velmi nepříjemný sen. Požádala jsem proto redakci Spiritu o kontakt na známou kartářku, kterou jsem jednou viděla v televizi a vypravila se za ní. Ta paní mě varovala - pohledem do věštecké koule - že mám ve své blízkosti falešného člověka. Podívala se do věšteckých karet a sdělila mi, že přítel je lhář a pokud se sním nerozejdu, budu mít jen problémy. Nechtěla jsem ho odkopnout, chtěla jsem mu pomoct. Jednou jsem mu volala záchranku, snědl prášky, chtěl se otrávit. Měl totiž dluhy. Pak jsem mu domluvila návštěvu u psychiatra a ten mu zařídil léčebný pobyt v nemocnici u Apolináře v Praze. Léčení ze závislosti na alkoholu a hracích automatech?! A pak to přišlo. K ránu mě o půl čtvrté probudilo „něco“ a začalo škrtit, byla jsem okamžitě vzhůru, ale nedokázala se pohnout, byla jsem jak přikovaná k posteli, to si nedovede nikdo představit, jak moc jsem chtěla zakřičet, ale měla jsem stažené hrdlo, jen v duchu jsem prosila Boha, aby se příteli nic nestalo. Nějaká neviditelná síla mě chtěla uškrtit, pak to malinko povolilo a já zařvala NE!!.... Té hrozné noci už jsem neusnula a hned ráno jsem psala dopis přítelovi do nemocnice. „Co to mělo znamenat ?!!“ uhodila jsem rovnou. Přišla odpověď se sdělením, co té noci prováděl.

Zrovna v tu dobu se přítel v nemocnici pokoušel o sebevraždu oběšením v koupelně (měl pásek od županu), bylo půl čtvrté ráno, někdo z pacientů mu to překazil, zavolal doktora a v poslední vteřině byl zachráněn. Přítel už věděl, že mám sny a předtuchy, proto se na nic tentokrát nevymlouval.
Ještě předtím, než šel na léčení do Prahy, absolvoval v Liberci nějakou terapii s psychologem, byl tam měsíc a psal mi, že pokud si něco udělá, tak mě stáhne s sebou, psychicky mě vydíral. Jsem tomu ani nevěřila? Jak jako „stáhne“?, nešlo mi na rozum.
U Apolináře zůstal ještě nějaký čas. Psal, že ho hlídají, že se mu po mně stýská a že to není k vydržení. Musím podotknout, že jako střízlivý to byl fajn chlap, ale stačili 4 piva a byl úplně někdo jiný. Úplně jiný člověk, žárlivý, vznětlivý a posedlý hrou na automatech. Tento člověk mi ještě nějakou dobu zasahoval do života, nemohla jsem se od něj odpoutat citově.
Psal mi dopisy, ve kterých se omlouval za svoji hnusnou povahu, děkoval za to, co jsem pro něj udělala a pak zase dopisy, ve kterých mě urážel a psal, že ještě určitě „obšťastním“ hodně mužů, protože jsem hezká a hodná. Z léčebny odešel na vlastní žádost. Nezvládl to. Ke mně se už nevrátil. Po celou dobu, co mi na něm záleželo, jsem měla zajímavé sny, které mě informovaly o tom, co je s ním. A on nechápal, jak je možné, že odhadnu situaci. Viděla jsem třeba, jak drží peněženku a má v ní plno drobných mincí. Pak mi dopisem sdělil, že je to tak, že hledal lahve od piva po venku, aby mohl zaplatil nocleh na jedné ubytovně. „Naděje“ se jmenovala. Tam jsem mu posílala i dopisy. Ve snu jsem ho viděla plakat, když jsem šla do nějaké vysoké budovy. I tento sen se stal skutečností. Navštívila jsem ho pak v nemocnici. Pak mi ještě poslal pohled k svátku bez zpětné adresy a tím to skončilo. Myslím skončili sny o přítelovi. Následovaly jiné sny, ale o těch už jsem psala.

PS: Přiložila jsem kousek přítelova dopisů jako důkaz, že se pozastavuje nad tím,jak je to možné, že mám takové sny.
To bych také ráda věděla. Každý člověk to asi nemá. Jsem něčím zvláštní? :-)
Janina nar. 20.12.1952

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Janinko,

ano, správně vnímáte, že tomu "Osud chtěl ". Vaše setkání a seznámení nebylo náhodné, ale osudové - karmické. Měli jste se spolu v tomto životě potkat, něco si spolu prožít a vyřešit. Janinko, jste velmi vnímavá a intuitivní žena a máte v sobě velký obsah citové energie a je hodně důležité se s tím naučit pracovat, aby to pak místo pozitivního výsledku nemělo výsledek a dopad negativní. Někdy s Vámi cloumají veliké a silné emoce, přecitlivělost. Intuici, pochopení a citlivost máte velkou měrou dannou do vínku. Svou intuici můžete dále rozvíjet a prohlubovat. Dokážete se dostat přes překážky, které Vám osud někdy klade do cesty a to díky vlastnímu přičinění a úsilí. Máte v sobě duchovní porozumění. Zároveň se také musíte učit dávat své emoce do rovnováhy. Máte se učit všechny překážky, co Vám osud připraví, překonat pevností a silou svého ducha, máte si více věřit a nepropadat sebelítosti, naučit se vytrvalosti a rozhodnosti, máte v sobě pěstovat důvěru ve své vyšší Já. Každý člověk má v sobě určité schopnosti a možnosti. Může své schopnosti během svého života v sobě rozvinout a používat a tím i třeba pomáhat i ostatním. Jsou i lidé, kteří mají v sobě schopnosti od narození (souvisí to s minulými životy) a nemusí na nich tolik pracovat, aby je v sobě probudili, ale musí se naučit, jak se svými schopnostmi zacházet, jak je použít, aby lidem pomohli, ale neublížili. Každý z nás má v tomto světě nějaký úkol a nějaké poslání, ale je na každém člověku, zda chce a dokáže na sobě pracovat a zvolí si tu těžší cestu - pracovat na sobě a nebo si zvolí tu druhou cestu.
Janinko, toto je jen v kostce, více a podrobněji můžeme vše probrat po telefonu v soukromí.
Přeji Vám hodně štěstí a lásky na Vaší cestě životem.
Vaše kartářka Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.