Home - Články - Jaké máte pracovní předpoklady podle znamení zvěrokruhu?

Jaké máte pracovní předpoklady podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 19. 8. 2020
čas čtení: 5 minut

Jaké máte pracovní předpoklady podle znamení zvěrokruhu?

V dnešní době si chce každý urvat nejlepší pracovní pozici. Někteří se neostýchají jít doslova přes mrtvoly, jiní se drží spíše v ústraní. Jste ambiciózní anebo jsou pro vás úspěchy v zaměstnání až na druhém místě? Podívejte se, jak to vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Beran patří mezi nejambicióznější znamení zvěrokruhu a dává to na sobě patřičně znát. Ničeho se nezalekne, rychle se učí, je průbojný a prahne po úspěchu. Jeho pracovní předpoklady jsou úžasné, navíc chce být stále lepší a rád se zdokonaluje. Jen pozor na soutěživost, jsou i lepší hráči!

Býk
Býk je trpělivý a vytrvalý, proto na něm jen málokdo zpozoruje nějaké ambice. Jeho úkolem je vydělat peníze pro svou rodinu. Klíčem ke štěstí je bezpečný domov, spokojené děti a pohodlí po všech stánkách. Bez pracovních úspěchů nemůže Býk vlastně ani existovat, naštěstí s tím nemá problém.

Blíženci
Pro Blížence je vysoké pracovní nasazení běžnou rutinou, ale mnohem více mu záleží na vztazích. Blíženec je sice vcelku spolehlivý a velice nápaditý, ale je jednou tam a pak zase jinde. Blíženec si často plete zaměstnání s koníčky a zanedbává ho. Když najde, co ho baví, může být i nejlepší ze všech!


Rak
Raci jsou se svou rodinou spojeni silným citovým poutem. Do práce chodí jen proto, aby zabezpečili své blízké. Žádnou větší radost jim to nedělá, ani když je činnost naplňuje. Pokud chtějí být úspěšní na svém pracovním postu, musejí být spokojeni doma, jinak začnou dělat zbytečné zmatky.

Lev
Lev žije svým úspěchem. Ztráta na partnerském i pracovním poli je pro něj nepřípustná. Lev boduje na nejvyšších postech, jako by byl pro úspěch předurčen. Pokud se mu nedaří být první, raději zamíří někam jinak, kde skutečně vynikne. Pilně na sobě pracuje a buduje si skvělou výchozí pozici.

Panna
Vysoké pracovní nasazení a Panny, to je dokonalá harmonie. Na Panny se může každý šéf vždy spolehnout. Neprahnou po vedoucích místech, ale nespokojí se ani s nejobyčejnějšími pozicemi. Cesta Panny za pracovním úspěchem není trnitá, moc dobře ví, že bez práce nejsou koláče.


Váhy
Váhy vsázejí na svou zručnost a znalosti. Některé Váhy se spoléhají také na své vědomosti ze školy, ale spíše se vše točí kolem manuální práce. Peníze potřebují pro své koníčky a volný čas. Když si Váhy najdou povolání, které je i jejich hobby, budou patřit mezi nejlepší a nejspolehlivější zaměstnance.

Štír
Štíři podřizují svou práci rodině. Nebývá u nich zvykem, že by odjížděli daleko od svým milovaných a vydělali balík peněz. Nicméně potřebují kvalitní pracovní zázemí, jinak utečou. Harmonické vztahy a zaměstnání s kapkou tajemna, to vstupenka do světa spokojenosti.

Střelec
Ze Střelce tryská neobyčejná energie, a proto se dokáže v životě skutečně uplatnit. Umí si jít za svým cílem. I když se mu povede jeho uskutečnění, většinou to nakonec nedopadne. Až v pozdějším věku přestane jít hlavou proti zdi. Nelze mu ovšem upřít píli, zručnost a oblíbenost v kolektivu.


Kozoroh
Pro Kozoroha je nejdůležitější spojení pracovního úspěchu, majetku a spokojenosti v rodině. Nelze se divit, že má velké ambice, ale nedává je najevo. Najednou ho vidíte šéfovat, a jak mu to jde! Pro Kozoroha je důležitá hmatatelná hodnota, protože za poklepání na rameno svou rodinu neuživí.

Vodnář
Pracovní předpoklady Vodnáře jsou uspokojivé, ale v zaměstnání ho to musí bavit. Jinak bude nevrlý a nepříjemný. Vzhledem k tomu, že to není kancelářský typ, je to dost nemilé. Vodnář dává vyniknout své zručnosti a přirozenosti. Opravdový úspěch ho čeká, když si uskuteční svůj tajný sen.

Ryby
Ryby nepotřebují k životu velkolepé úspěchy. Stačí jim, když bude postaráno o rodinu a budou si moci zajet jednou za rok na dovolenou. Úspěšnost v zaměstnání se odvíjí od spokojenosti v rodině. Když nastane problém, odrazí se to i na jejich výkonech. Bývají však spolehlivými pracovníky.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.