Home - Články - Darryl Anka - tlumočník z paralelní reality

Darryl Anka - tlumočník z paralelní reality

vloženo 7. 1. 2017
čas čtení: 5 minut

Darryl Anka - tlumočník z paralelní reality

Nadpozemský jasnovidec nebo mazaný podvodník? V roce 2016 navštívil naši zem muž jménem Darryl Anka. Uvedl u nás premiéru filmu First Contact a následně si popovídal s fanoušky na pražském Žofíně. Debata to však byla zcela nevídaná! Ústy totiž pohyboval Darryl Anka, ale slova nám z jiné dimenze posílal Bashar!

sdílet článek na facebooku

Multidimenzionální bytost tlumočí naši budoucnost

Vypadá to, že Darryl by mohl být prachatý producent, kterému už je málo, že vytvořil vizuální stránku ke Star Treku, Star Wars a Pirátům z Karibiku. A tak prostě zkusil, co mu lidi všechno uvěří. Lidi mají rádi senzace, jak dobře víte, takže Darryl zjistil, že mu uvěří cokoliv. Nebo minimálně to, že člověk Darryl je nástrojem, který si vybral pro dorozumívání se světem jistý mimozemšťan. Přesněji – Bashar. To je multidimenzionální bytost z planety Essassani kroužící v paralelní realitě, jíž pro nedostatek jiného určení říkáme budoucnost.

O nás Bashar tvrdí, že jsme hybridní bytosti, potomci sedmi různých ras vesmířanů, ale prý je to v multidimenzionálním světě běžné. Ještě že to řekl, můžeme být klidní ohledně svého rasového původu. Ostatně tento argument by měl vyrazit kopí rasismu z rukou všem náckům světa, protože z kosmírného pohledu jsme na to všichni úplně stejně! Díky, Bashare! Darryl a Bashar bez sebe nedají ani ránu, něco jako filmoví hrdinové Šimon a Matouš. Darryl ovšem dává Basharovi jasné signály, kdy se chystá tlumočit a kdy se věnuje své filmové práci. Chlapci si sféry svého vlivu striktně oddělují.



Novinářská kachna však nesmírně zajímá vědce!

Všechno by to byla výstavní novinová kachna nebýt jediné věci. Poznatky, které Bashar bez rozpaků, často a rád sděluje, jsou pro vědce poměrně smysluplné, objevné a z chabého hlediska naší vědy dost přijatelné! Připravit takovou kachnu by tedy dalo dost práce a studování. A onen učenlivý novinář by pak možná mohl spíše dělat kariéru na Oxfordu, než se patlat s vyráběním falešné senzace. Bashar potvrzuje věky tušenou pravdu, a to takovou, že svět si tvoříme silou své mysli my sami. Je prý celkem jedno, zda jde o svět pěkný nebo zlý, síla mysli je prostě velmi výkonným nástrojem.

Výbornou pomůckou je při všem, co děláme a o čem sníme, naše nadšení a vášeň. Bez vášnivého zaujetí a bez radosti nestvoříme ani velké kulové. Radost je jedním ze zákonů přeměny světa. Největším gejzírem radosti při stvoření světa musel být sám Bůh! Raději bychom se tedy měli naučit dělat věci s radostí a nedělat věci, ze kterých žádnou radost nemáme. A naučit se to dřív, než někdo jiný na tomto krásném světě začne ve velkém a s velkou radostí dělat něco zlého. Jsou tací.

Je nutné stvořit velkou a čistou radost. Společnou radost. Pak se mohou věci měnit k dobrému a můžeme přeskočit několik vývojových stádií.



Jak se člověk stane kámošem mimozemšťana?

V roce 1973 Darryl Anka spatřil na zemském povrchu kosmickou loď. Nebyl sám, byli kolem něho i další lidé. Loď stála od nich asi 50 metrů a byla trojúhelníkovitého tvaru. Pro jistotu, aby nemohl už o ničem pochybovat, málem do stejné lodi narazil za dva týdny. Byl od ní pouhých 20 metrů. Následujících deset let si četl o kontaktech s mimozemskou civilizací, jen tak ze zájmu. Pak někde spatřil kurz channelingu a přihlásil se. V jeho průběhu, už během studia, se napojil na cizí entitu a pochopil, že jde o Bashara a že právě jeho loď tenkrát viděl. Vzpomněl si také, že v minulém vtělení slíbil Basharovi, že se s ním spojí a bude tlumočit „svým“ lidem.

Pokud jste ochotni dát těmto dvěma bytostem, hovořící a tlumočící, svou důvěru, a možná i pokud ne, stojí za to zajímat se o jejich poselství. Pár dobrých myšlenek ještě nikoho nezabilo. Dobré je také vědět, že cizí civilizace nám nejen sdělují své vědomosti, ale také se od nás učí, tak se nešťourejte v zubech, když se nikdo nedívá.

Basharovo channelingové poselství

Bashar o tom řekl: „Pro mnohé další civilizace jste velmi mocnými učiteli, protože jste si vybrali jít na to tou obtížnější cestou. V nejvyšší možné míře zkoumáte negativní omezení, takže jiné civilizace se na to dívají a říkají si: Tak oni stále nacházejí své vyšší vědomí? Přes to všechno? No, tak jestli to dokáží oni… tak já taky!“

Chcete vědět, co vám první měsíc roku 2017 přinese do milostného života? Zjistěte, která znamení sklidí na poli lásky největší úspěchy. Prozradí vám to magické tarotové karty ZDE...

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.