Home - Články - CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2014

CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2014

sdílet článek na facebooku
vloženo 22. 10. 2013

CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2014

Vyhlídka na nový rok vyvolává vždy vzrušení, nechceme nevýrazný rok a rozhodně nechceme už žádné problémy!




Bude rok 2014 lepší? Naše očekávání i možné obavy osvětlí jako každý rok mocné vesmírné celebrity, které jsou už připraveny rozevřít oponu velkého jeviště s názvem „ŽIVOT“.

Za výkon roku nebudou nominováni Uran ani Pluto

Roli činovníků Urana a Pluta známe už z minulých let a nutno dodat, že se svého navyklého scénáře hodlají zuby nehty držet i v roce 2014.
Především na počátku roku nás nesmí odradit, když se nám budou věci jevit poněkud nejisté a možná zmatené. Samozřejmě se nám nemusí některé situace zamlouvat a nemusíme se vším souhlasit, chce to trpělivost, ale jedno je jisté – co se týče ocenění za výkon roku, naši umělci Uran a Pluto rozhodně nominováni nebudou.

Uran v Beranu se chová jako nezkrotný teenager


Pokusme se ale teď na to podívat z lepší stránky. Uran se díky své zátěžové konstelaci a umístěním ve znamení Berana může sice chovat jako nezkrotný teenager, což s sebou nese nečekaná rozčarování, kdy se dostanete z nuly do bodu varu, ale na druhou stranu vás tento planetární excentrik přiměje osvobodit se od staré mentality a nasměruje vás k procesu změny a novému začátku!

Uran = změny politické, technologické i přírodní

Uranův vliv souvisí s velkým mechanickým vývojem a technologickými zázraky, také nečekanými změny v módě, zvycích, politice, komunikaci a mnoha dalších odvětvích, které potřebují neustálý růst.
Ve znamení Berana působil i v letech 1928 – 1934, kdy se jeho energie odrážela v mnohých vynálezech, průkopnictví letecké dopravy, ale také například v nepředvídatelném finančním chaosu a politických konfliktech. Nyní sehrává znovu svou velkou roli, a to od roku 2010, kdy jsme svědky mnoha změn, které od té doby proběhly, také například výrazného nárůstu počtu požárů, sopečné erupce a tsunami. Jsme více novátorští, ale i netrpěliví. Jeho energie pracuje také na úrovni mimosmyslového vnímání.

Astrologická mandala
V tomto amuletu se spojuje současně celá řad symbolů a znamení, které nás ovlivňují. Krásný stříbrný amulet, který svému nositeli může sloužit jako šperk, kalendář nebo inspirace!


Do dějství dobrácky vstupuje Saturn

Ten se svou aurou znamení Štíra potvrzuje hluboké procesy a schopnost přicházet věcem „na kloub“. Saturn, starý mudrc, dokáže být skvělým soudcem dokonalosti a v roce 2014 zdůrazňuje i témata jako například psychologii, hlubokou lásku, sexualitu, daně a poplatky a nutí nás vypořádat se s realitou.
V harmonickém aspektu s mocným Plutem nám posvítí na cestu, abychom viděli, kam až se můžeme dostat.

Na rozlehlém hvězdném jevišti nezahálí ani Neptun

Ve znamení Ryb, kde se cítí jako doma, stává se skutečným mistrem duše. Je rozpouštědlem hranic mezi lidmi, plný esencí magie a krásy, zároveň i katalyzátorem veškeré naší touhy po všem zvláštním a neobvyklém.
Obdarovává nás soucitem, podporou, vyšší citlivostí a duchovním vnímáním, čímž změkčuje tvrdší okraje krizí a mnohé učí dovednosti navigace ve svých vodách. Stejně jako moře, představuje totiž přírodní síly mimo naši kontrolu a tudíž nás chce naučit orientovat se v měnících se proudech života a na samém dně najít poklad!

Prohloubení lásky a vztahů

Jeho konstelace věstí hlubší lásku, nikoli lhostejné vztahy a ochlazování romantiky, Neptun žádá mnohem víc a v harmonické vazbě s Jupiterem v Raku si skvěle přizvukují. Ani tento jupiterský umělec se neskrývá za oponou, nýbrž rozdává radost, pouští do hlediště konfety obětavosti, něhy a dohlíží na spokojenost.

Léto - počátek šťastných událostí!

Od léta se navíc náš milý principál přestěhuje do znamení Lva, kde bude lámat rekordy v otvírání srdcí. V příjemném aspektu s Uranem se postará o nečekaně krásné náhody, které vyretušují překážky, jež do této chvíle mohly vadit v rozletu.
Budeme mít pocit, jakoby štěstí začalo před námi náhle kvést, rozdávejme tedy hřejivost a vnitřní radost, dávejme, aniž bychom očekávali něco na oplátku – natrhejme si těch květů co nejvíce!

MUNDÁNNÍ HOROSKOP NA ROK 2014 pro vás připravila naše přední astroložka Mona.
Pokud máte více otázek, které vás zajímají, obraťte se na ní. Tel.: 906 701 701

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.