Home - Články - Pro ženy - Miláček na čtyřech kolech...

Miláček na čtyřech kolech...

Miláček na čtyřech kolech podle znamenívloženo 30.11. 2010

auta_img.jpgDnes už bychom asi těžko hledali někoho, kdo ve svém dennodenním životě nepoužívá k cestování automobil a nebo minimálně o nějakém tom autíčku nesní! Víte ale, jaké auto nejvíce odpovídá vaší osobnosti? V jakém se budete cítit nejlépe? Prakticky založený Býk určitě vsadí na kvalitní a spolehlivý vůz. Naproti tomu temperamentní Beran rád usedne do silného sportovního nebo terénního vozu, ve kterém může světu ukázat svou dravost! A JAKÉ AUTO SE HODÍ K VÁM A VAŠIM PŘÁTELŮM? Čtěte dále a nebo volejte přímo autorce tohoto horoskopu paní Marion na tel.: 906 701 701!

Beran
Beran ( 21.3. - 20.4. )
Temperamentní Beran má v sobě zakódovanou touhu prosadit se – a tomu musí, jak jinak, odpovídat i
auto, za jehož volant se rozhodne usednout! Bude vybírat mezi silnými sportovními a terénními vozy, ve kterých může světu ukázat svoji dravost. Beran potřebuje vůz, který bude budit obdiv a zároveň ho nikdy nezklame. Mezi auty jeho snů najdeme Hummera, Jeep nebo Ferrari – a jaké barvy? V tom má Beran jasno – hlavně něco zářivého a nápadného, na prvním místě se tedy zcela jistě objeví ohnivá červená!
Býk
Býk ( 21.4. - 21.5. )
Býk je prakticky založený, ale přitom miluje luxus – auto jeho snů tedy bude kvalitní, spolehlivé, solidní a
pohodlné. Vybere si prostorný vůz, který pojme všechny nezbytnosti – vtěsná se tam jak Býkova pojízdná kancelář nebo dílna, tak i vše, co potřebuje ke svému každodennímu komfortu. Co se týče designu, Býci jsou konzervativní – vybírat si tedy budou z klasických modelů na úrovni. Záležet si dají především na sedačkách a vnitřním vybavení. Líbit se jim bude Volkswagen Passat, ale také Mercedes.
Blíženci
Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Blíženci milují pohyb a změnu! Auto, o kterém sní, by mělo být rychlé a snadno ovladatelné.
Jinak však nejsou příliš nároční – luxus přenechají jiným a rádi se spokojí s malým a praktickým autíčkem, které si však rádi vylepší nějakou užitečnou vymožeností – například GPS navigací! Nepohrdnou však ani dobrým sporťákem a rozhodně by si nechali líbit třeba Corvettu! Na barvě jim příliš nesejde – klidně si vyberou nenápadnou šedou, ale nebudou protestovat ani proti něčemu zářivějšímu, například žluté!
Rak
Rak ( 22.6. - 22.7. )
Rodinně založeni Raci si při kupování auta dají záležet především na komfortu a praktičnosti –
i když však budou vybírat dlouho a pečlivě, nakonec stejně skončí u modelu, který je něčím zaujme, a sami nebudou vědět, proč vlastně! Vezmou však samozřejmě v potaz hlavně přání svých nejbližších, proto se pro ně bude nejlépe hodit praktický a pohodlný rodinný vůz. Mohla by se jim líbit třeba Škoda Octavia Combi nebo nějaký Ford, Opel či Toyota. Z barev Raci upřednostní bílou, šedou nebo stříbrnou.
Lev
Lev ( 23.7. - 22.8. )
Lev se zrodil proto, aby vládl – jeho vůz tedy musí být opravdu výjimečný! Potrpí si na luxus, rychlost
a reprezentativnost a do svého vysněného auta rád investuje značnou částku peněz – hlavně, aby to stálo za to! Lvi se budou vznášet v sedmém nebi, pokud se jim naskytne možnost usednout za volant luxusního BMW, Mercedesu nebo Lamborghini – a když se v něm pak budou předvádět světu, bude je pramálo zajímat, jaká je nejvyšší povolená rychlost! Z barev jim nejvíc padne do oka červená, žlutá a vínová.
Panna
Panna ( 23.8. - 22.9. )
Panny jsou praktické typy lidí – auto si tedy budou vybírat především rozumem, a nějakým těm
designovým zbytečnostem se příliš věnovat nebudou. Důležité pro ně je, aby byl jejich vůz kvalitní, bezpečný a účelný. Nenápadný design se u jejich auta bude snoubit se spolehlivostí a praktičností. Panny si auto nepořizují proto, aby se ním předváděli, ale aby jim věrně sloužilo – dobrým společníkem pro ně budou kromě klasických Škodovek třeba Volvo, Lexus nebo Renault, a to nejlépe v bezpečné bílé barvě!
Váhy
Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Nerozhodné Váhy si na výběru auta příliš nepotrpí – rádi udělají radost ostatním, přizpůsobí se představám
svého partnera nebo blízkých a pořídí si nějaký praktický rodinný vůz. Pokud se jim však naskytne možnost usednout za volant auta, které bude přesně podle jejich gusta, neváhají popustit uzdu fantazii – líbí se jim ladné a elegantní křivky, jejich vysněný vůz tedy bude hotovým uměleckým dílem! Do oka by jim mohly padnout značky jako Alfa Romeo nebo Citroen v modré nebo metalízové barvě.
Štír
Štír ( 24.10. - 22.11. )
Ve Štírovi se toho skrývá mnohem víc, než je na první pohled vidět – a stejné bude i jeho auto!
Navenek nenápadný, ale velmi solidní vůz, za jehož volant Štír usedne, všechny překvapí svým výkonem a kvalitou. Levná auta Štíra nezajímají, jeho vůz musí být něčím neobvyklý. Dá si záležet na perfektním vnitřním vybavení a dopřeje si kožené potahy. Štíra na první pohled zaujmou nápadité modely aut od renomovaných výrobců – třeba Porsche nebo Mitsubishi. Co se týče barvy, jasnou volbou bude černá!
Střelec
Střelec ( 23.11. - 21.12. )
K dobrodružné povaze Střelce se hodí jakýkoliv kvalitní a odolný vůz typu kombi, do nějž s přehledem
vtěsná vše, co zrovna potřebuje – ať už jsou to sportovní potřeby nebo parta přátel i se psem! Prostorné a praktické auto se pro Střelce stane druhým domovem a na své cestě za zážitky v něm občas bude potřebovat přespat, proto uvítá možnost sklopit zadní sedadla a ustlat si – tedy, pokud se mu nepoštěstí vlastnit karavan! Na barvě auta mu příliš nesejde, ale určitě si do něj pořídí navigační systém!
Kozoroh
Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Ctižádostivý, ale klidný Kozoroh si potrpí jak na vzhled, tak i na spolehlivost svého vozu.
Kvalita je pro něj na prvním místě, proto nebude šetřit finančními prostředky, ale spíš než reprezentativnost ho zajímá, aby vůz dlouho a spolehlivě sloužil. Mezi Kozorohy často nacházíme milovníky veteránů, což je koníček, do kterého neváhají investovat. V každodenním životě si pak vybírají spolehlivá auta jako třeba Toyota nebo Mazda – z barev vede nejen černá a šedá, ale zaboduje u nich také červená.
Vodnář
Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Vodnáři milují originalitu a nebojí se dělat věci jinak – ani jejich vůz samozřejmě nemůže zapadnout do
šedivého davu! Řídí se svými ideály a jen tak mimochodem u toho tak trochu vybočují z řady. Vodnáře tedy můžeme spatřit jak za volantem moderního městského elektromobilu, tak i svépomocně vylepšeného karavanu nebo třeba stařičkého trabantu! Pokud už nic jiného, bude se odlišovat minimálně tím, že jeho vůz jezdí na plyn. Co se týče barev, vedou odstíny moře – modrá a zelená, ale taky metalíza.
Ryby
Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Intuitivně založené Ryby si ke svému autu vytváří hluboký vztah – při výběru vozu tudíž není nic
důležitějšího, než jejich vlastní dobrý pocit! Auto jejich snů je musí něčím zaujmout a dostat se do jejich srdce! Není snadné zobecnit jejich vkus, ale nezanedbatelnou roli hraje design – vůz, za jehož volant Ryby usednou, se jim prostě musí líbit! Není to jen o luxusu, klidně jim bude stačit třeba malý, ale nápaditý Volkswagen Brouk. Zaujmout by je mohl i Citroen – a z barev nejlépe modrá nebo stříbrná.

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305392
  1. 77301

  2. 69756

Vyberte možnost a klikněte


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.