Home - Články - Domácí násilí - Anna, 53 let, Dobšice

Domácí násilí - Anna, 53 let, Dobšice

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 4. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Anna_16.4.12.jpg.jpgTajemný příběh - Anna, 53 let, Dobšice

Dobrý den,
ráda bych se s vámi podělila ne o tajemný příběh...ale spíš o tajemný sen a dozvěděla se něco o sobě......

Můj exmanžel byl alkoholik, žárlivý a násilnický......svou neschopnost si kompenzoval na mě psychickým vydíráním.....nesměla jsem se s nikým stýkat, ani s rodinou, zakazoval mi jít anebo přijmout návštěvu......pro klid doma jsem se věnovala dětem, zahrádce, šila jsem, pletla,......chodila jsem sama s nastrojenými dětmi na procházku.............a on po svém návratu z hospody v nočních hodinách dělal doma dusno....vyhrožoval mi podřezáním, několikrát mi držel nůž u krku a ukazoval, kam mě přesně píchne......v té době jsem mívala sen...a nevím proč, často jsem se do tohoto snu vracela..a prožívala jej znovu a znovu a znovu.......

Byla jsem šenkýřkou v kamenné krčmě bez oken....staré dubové lavice, zapáchající, zarostlí a špinaví kumpáni, řev, zpěv, smích...všechno začouzené, přítmí.....a já nestačila roznášet, křičeli po mě, že jsem pomalá, ochmátavali mě .....byli sprostí.....už jsem nemohla....tak jsem byla utahaná, nevyspaná..... jeden si mě k sobě přitáhl, nemohla jsem se z jeho sevření dostat, cítila jsem bolest, strach, nemohla jsem dýchat...... praštila jsem ho po hlavě korbelem, aby mě pustil a já se mohla nadechnout....všichni kolem se smáli......on vzal nůž a několikrát mě bodnul do břicha ......cítila jsem, jak mi nůž se skřípáním zajíždí do břicha, jak se trhá zástěra, jak mi teplá krev teče po kolenou, necítila jsem vůbec bolest, jen bodání a skřípání tupého nože do látky a kůže přehlušovalo řev a smích ostatních......jakoby nezúčastněných....a pak už jen klid, chlad, tma a ticho......

Po dvaceti letech jsem si koupila byt a utekla, dva roky mi trvalo, než jsem si zvykla, že se nemusím v noci bát, že mě bude někdo tahat z postele a budit a nadávat....

Seznámila jsem se mladším mužem...vinařem...tuším, že nejsem ve vztahu sama, že jsou tu i další ženy, má rád společnost, rád se napije, co slíbí, nedodrží, přesto mě to k němu táhne, odpouštím a těším se na něj, není sprostý ani násilnický..... a já se těším a stále vnímám ten klid, chlad a přítmí ve sklepích, kam mě vezme.......proč se mi to tak líbí???? .....proč mi je tam tak dobře???.......

.....s přáním krásného dne :-) ........
Anna

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Milá Anno,

zdravím Vás a zkusím Vám objasnit Vaši situaci. Nezabývám se minulými životy, vím, že někdo tvrdí, že by se mohlo tím mnohé vyřešit, má filozofie, kterou v sobě cítím a kterou jsem i studiem potvrdila je, že člověk by se měl snažit o co nejpříjemnější současný život a ten brát v potaz. Čínská filozofie tvrdí, že není nutno se proplétat minulými životy, sama jsem byla na takové terapii, nemám ale pocit, že by mi to nějak bylo nápomocno, když jsem zjistila, co bylo, jen to ve mně vzbudilo další otázky, zda to je, či není pravda.
Vaše současná karma je nyní, tento sen se Vám podle mého názoru snaží cosi říci, myslíte na něj a zdál se Vám dokonce opakovaně v době, kdy jste byla ve velkém domácím teroru a mělo to dopad na Vaši psychiku, nicméně jste sebrala sílu a odhodlání a dokázala si pomoci, to je velmi chvályhodné a obdivuhodné, mohla byste klidně napsat knihu a jít příkladem jiným ženám, které zatím nemají odvahu.
Ale jak vidíte i v současném vztahu to není zcela v pořádku, proč? Protože byste potřebovala ještě zvládnout další krok a mít se ještě více ráda. Přitahujete k sobě muže, a Vás samozřejmě také přitahují muži, kteří si Vás příliš neváží, je to proto, že potřebujete na sobě zapracovat.
Ve sklepích se Vám možná líbí z mnoha důvodů, může to mít souvislost zcela jistě s Vaším nějakým minulým životem, možná tím, jak jste byla probodnuta, duše našla klid a utekla z té šílené reality, možná tam hledáte záchranu. Ale také můžete mít v sobě mnoho ohně a ve sklepě se ochladíte. Bylo by dobré vědět datum narození své, i svého přítele, až budete volat, pokud možno včetně hodiny, pokud jí nevíte, nevadí, ale rozhovorem si řekneme více, vyložím Vám souvislosti, které na sebe navazují, abyste se lépe orientovala v sobě i okolí.

Těším se na Vaše zavolání,
S úctou Vaše Karmen

Reakce paní Anny po provolání 30 minut ZDARMA:

Vážení a milí z týmu Astrohled....:-)
děkuji za výhru 30min. volání...........ten den, kdy mi došla SMS, že mám výhru - kredit, bohužel paní Karmen nebyla on-line, a ten den jsem měla velkou obavu o zdraví, ale i o život dcery....... téma....já a vinař...to šlo mimo.....koukla jsem, kdo z Vašeho týmu je on-line.....a vybrala jsem si paní Anetu. Už dříve jsem ji kontaktovala přes písemnou poradnu....a byla jsem s její odpovědí velice spokojena.......a moc, opravdu moc mi v telefonickém výkladu pomohla a mnoho skutečností, které mi z karet vyčetla....byly přesné, pravdivé......a něčemu jsem třeba hned nerozumněla...ale jsou momenty, a já si říkám....o tomto přece paní Aneta se mnou mluvila.....jen mi to nedocházelo.........moc se mi po telefonickém výkladu, po vyložení karet a i s pomocí kyvadla psychicky ulevilo.......ještě jednou poděkování paní Anetě:-)
Paní Karmen se moc omlouvám, s její písemnou poradnou jsem byla taky moc spokojená a těšila jsem se na ni............ Přeji celému týmu Astrohledu zdraví, pohodu, klid .......... a těším se, že vyhraji v další soutěži.......:-)
Krásný májový den přeje Anna

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.