Home - Články - Nevysvětlitelné události na hřbitově - Andrea, 28 let, Meziboří

Nevysvětlitelné události na hřbitově - Andrea, 28 let, Meziboří

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 4. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_andrea_2.4.12.jpg.jpgTajemný příběh - Andrea, 28 let, Meziboří

Dobrý den,

před nedávnem se mi zdálo o hřbitově. S mojí kamarádkou jsme přišli na hřbitov, kde byli samé náhrobky a na jednom z nich bylo jméno kamarádčiny lásky. Ve skutečnosti se jmenuje Václav, ale na náhrobku byl Petr... Poté jsme šli do kaple kde se konají pohřby. Místnost byla celá plná lidí, kteří seděli na židlích. Pozdravili jsme je, a oni nám odpověděli na pozdrav. V tu chvíli jsem se lekla, protože to byli samí mrtví lidé. Říkám kamarádce: "Oni mi odpověděli na pozdrav." Lekla jsem se, že mi odpověděli mrtví a chtěla jsem utéct. Přítelkyně mi neustále opakovala, že mám být potichu, jinak nás začnou honit. Tak jsme hledali cestu ven. Nakonec se nám podařilo utéct ven a už bylo světlo, nahrobek kde bylo jméno, už nic napsané nebylo a brána od hřbitova byla otevřená a za ní bylo krásně, svítilo sluníčko... a pak jsem se vzbudila :-)

Předevčírem se mi opět zdálo o hřbitově, akorát už nikde nebyli náhrobky, ale jen čerstvě zahrabané hroby opodál pak už byla hlína uhlazená a přiravená místa na instalaci náhrobkků, pak jsem se opět vzbudila.

A na dnešek se mi zdálo, že náš malý křeček vyrostl do velikosti středně velkého psa, podařilo se mu vyrůst a utéct z klece a pobíhal po bytě a nechtěl se nechat chytit. Pak už jsem jen viděla jeho velké zuby. Pak jsem se opět vzbudila.

Předem moc děkuji za odpověď.
Andrea

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Andrejko,

podíváme se, co znamenal Váš sen:
Vy i Vaše kamarádka si máte vzpomenout na nějaké rady Vašich blízkých, které mohou být pro Vás obě potřebné. Obě můžete prožít smutek, obě si máte dát pozor na nějaký konflikt. Ukazují se tu starosti s láskou. Pozor na zlé pomluvy. Přijde Vám nějaké pozvání k rodinnému posezení, máte ho přijmout. Vstupuje Vám štěstí do života, i přes to, že můžete obdržet ne zrovna příznivé zprávy o přátelích. Obě máte dbát o své zdravíčko a zdravý životní styl.

Poslední sen:
Pozor na zatížení vlastního svědomí. Nastane obrat událostí a konec starostí. Ničím se nebudete omezovat, dobré přátelské a kamarádské zázemí.

Pro podrobnější rozebrání poprosím Vaše datum narození, případně i kamarádky.
Přeji Vám hodně štěstí, lásky, úspěchů na Vaší cestě životem.

Vaše Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.