Home - Články - Zimní tarotový horoskop lásky 2024

Zimní tarotový horoskop lásky 2024

vloženo 4. 1. 2024
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop lásky 2024

Užijete si zamilovanou zimní pohodu? Bude vám to v lásce klapat? Nejdete konečně toho pravého? Tarotové karty vědí, co vás čeká v novém roce 2024!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Milenci
je skutečně nádherná a přináší vám velmi příznivé věštby, ať už jste zadaní nebo zatím ne. Beranům bude zkrátka Štěstěna nyní v lásce přát! S protějškem snadno najdete soulad a bude mezi vámi panovat obrovská vášeň! Takže si budete užívat romantiku a bude vám to skvěle ladit, jak v posteli, tak i v životě celkově. Nezadaní Berani mají teď mimořádnou šanci konečně najít tu pravou lásku, člověka, se kterým vám to vydrží! Zkrátka vynikající předpověď a tuto zimu si užijete v lásce naplno! Ale pozor, protože tarotoví Milenci vám připomínají, že milostný svazek nedílně obnáší také závazky a odpovědnost. Karty se vás tedy ptají, jestli jste připraveni tuto seriózní součást vážného a pevného vztahu přijmout a zhostit se jí s veškerou vážností. Zkrátka váš protějšek musí vědět, že se na vás může naprosto spolehnout a že budete po jeho boku, jak se říká v dobrém i ve zlém, a nejen tehdy, když svítí sluníčko a všechno je růžové. Tak co, zvládnete to?

Býk
Karta Král holí
ukazuje, že v milostných vztazích teď budete hodně průbojní a energičtí, milí Býci. Víte, co chcete, a proto nemáte problém převzít iniciativu a překvapit protějšek. Při seznamování to budete vy, kdo udělá rozhodné kroky. A ve vztahu zas vy budete hrát první housle a rozhodovat o věcech, které chcete podniknout. To vám bude na jedné straně vyhovovat a vašemu partnerovi se to bude taky docela líbit, že se nemusí o nic starat, ale na druhé straně občas se může cítit trochu ušlápnutý. A pokud je to energičtější povaha, může se stát, že se začnete přetahovat a bojovat o moc. Takže byste měli trochu povolit otěže a netrvat na tom, aby byli věci přesně po vašem. Taky si možná uvědomíte, že se z vašeho vztahu jaksi vytrácí empatie a citlivost. Všeho moc škodí a taky energie a iniciativy. Určitě nebude na škodu, když si uvědomíte, že věci budou dobře fungovat i bez vaší pevné ruky a organizačního talentu. A chvílemi si dát trochu pohov!

Blíženci
Karta Král pohárů
vám přináší v lásce nádherné období plné silných citů a prohloubení vašeho vztahu. Takže se máte na co těšit, milí Blíženci! Ať už se jedná o dlouhodobý svazek nebo čerstvou známost, kterou teprve navážete, kupodivu pro vás nebude žádný problém otevřít své srdce a projevit v lásce naprostou důvěru k partnerovi. Budete se při něm cítit v bezpečí a stejně tak byste se přáli, aby se on cítil při vás! Po citové stránce, ale taky po té praktické každodenní, si tedy jeden druhého budete opravdu hýčkat, a první iniciativa k takové pozornosti vyjde pravděpodobně z vaší strany. Důležité však je, že vaší polovičce se to bude líbit a snadno se chytne na stejnou láskyplnou vlnu! Nezadaní Blíženci nejlépe najdou tu pravou lásku, když do seznamování půjdete s otevřeným srdcem a budete zcela upřímní, aniž byste hráli nějaké hry anebo něco skrývali. Zkrátka a dobře, hluboké city budou vládnout této zimě a můžete si je užívat naplno!


Rak
Karta Tři hole
ukazuje, že v oblasti vztahů jste konečně načerpali novou energii a optimismus, milí Raci. Po určitých zklamáních z minulosti to nejspíš nebyla samozřejmost, ale nyní už za tím umíte udělat tlustou čáru a jít do partnerského vztahu s důvěrou a pozitivními myšlenkami, ať už se jedná o nový vztah nebo o vylepšení a oživení starého. Je velmi důležité, že už nebudete mít potřebu pořád přemýšlet o minulých událostech, rozebírat to a v myšlenkách opět oživovat. Je totiž velmi nepříznivé přenášet takhle stará témata a staré obavy do nového vztahu. Ukažte, že už jste si to zpracovali a nevracejte se už k tomu! To samé platí i o překonaných krizích v dlouhodobých vztazích! Nyní je čas dívat se už jen kupředu, vytvářet si nové plány do budoucna a zaměřit se na to, co vás s protějškem spojuje, v čem si rozumíte a co máte společného. Tato zima je skvělým časem pro dlouhodobé plánování toho, co společně podniknete v dalším roce a třeba i dál do budoucna!

Lev
Karta Osm holí
naznačuje rychlý a zajímavý vývoj ve vašem milostném životě, milí Lvi! Nudit se tuto zimu rozhodně nebudete a záležitosti lásky se budou rychle vyvíjet tím správným směrem! Nebude to ovšem romantický čas plný milostných vyznání, ale spíš akční doba plná vášně, nových nápadů a společného nadšení. Budete společně rozvíjet vaše sdílené plány, společné zájmy, věnovat se intenzivně věcem, které vás oba dva baví. To ještě více upevní a posílí váš vztah. Pokud jste nezadaní, bude vás přitahovat někdo, s kým sdílíte stejné koníčky, třeba sportovní nebo jiné, a je zde velká šance na vznik krásného vztahu, ve kterém vám to bude klapat. Ale pozor, protože i vztahové krize teď budou mít rychlejší průběh, jak v nových, tak i v dlouhých vztazích. Rychle se objeví a vyhrotí, ale taky si to rychle vyříkáte a posunete se dál. Takže v zásadě příznivý vývoj. Jen to bude všechno hodně náročné na energii, takže nezanedbávejte zdravou životosprávu, ať takový akční život zvládáte!

Panna
Karta Pět mečů
ukazuje na vaši nedůvěru a podezíravost v záležitostech lásky. Zřejmě již máte nějaké špatné zkušenosti, takže snadno začnete ztrácet důvěru a obávat se, že by to s vámi mohlo dopadnout špatně, jestliže si nedáte pozor. To je zcela pochopitelné, milé Panny, ale dávejte si taky velký pozor, abyste to s přílišnou opatrností a sklony k nedůvěře v lásce nepřehnali. Podvědomě totiž máte sklon vnímat partnera nikoliv jako někoho, s kým držíte pohromadě, ale spíš jako někoho, od koho chcete něco získat a kdo vás může nějak ohrozit. Takže pak se můžete, aniž byste to mysleli špatně, uchýlit třeba k intrikám a pomluvám, a třeba si to ani nebudete uvědomovat. Důležité je naučit se opět věřit tomu druhému a nemyslet jen na vaše obavy. To není snadné, ale pokud máte po svém boku ten správný protějšek, určitě se to povede. A jestliže to nijak nejde, pak to možná není ta pravá známost pro vás, i to je někdy potřeba si připustit!


Váhy
Karta Tři meče
naznačuje, že vaše srdce je sužováno nějakým skrytým trápením, milé Váhy. Něco ve vašem milostném životě zraňuje vaše city a nemůžete na to přestat myslet. Může to být nějaké zklamání z nedávné minulosti, nebo se vám na vašem partnerovi něco nelíbí a máte pochybnosti, které ovšem nechcete vyslovit nahlas, protože byste neradi o tento vztah přišli. Ať už jsou podrobnosti vaší situace jakékoliv, milé Váhy, je načase, abyste si své trápení ve své duši zpracovali a pochopili, o čem to vlastně celé je a co je na tom pro vás nejdůležitější. Možná máte například obavy, jestli před vámi partner něco důležitého neskrývá, možná se vám nelíbí způsob jeho chování k vám nebo máte obavy o vaši společnou budoucnost. Anebo ještě něco úplně jiného. Pak si o tom můžete zkusit s protějškem promluvit a uvidíte, jak zareaguje. Rozhodně je však lepší nápad to řešit než skrývat a v tichosti se svým trápením užírat! Tak to zkuste!

Štír
Karta Devět mincí
vám věští v lásce krásnou a pohodovou zimu, milí Štíři! S protějškem vám to bude klapat, nebo pokud jste nezadaní objeví se po vašem boku slibná nová známost. Ve dvou si pak budete užívat krásné chvilky, romantiku i domácí pohodu za dlouhých zimních večerů. Budete se cítit, že máte všechno, co ke štěstí potřebujete a nic vám nechybí. Vašemu vztahu velmi prospěje mít společný klidný čas a jen tak si relaxovat, aniž byste museli pořád řešit nějaké záležitosti třeba kolem bydlení, financí, dětí a podobně. Najít si čas pro sebe bude základem harmonického a krásného partnerského života. Pokud už máte společně nějaké ty závazky a je toho na vás hodně, bude jistě dobrý nápad využít finance, které máte k dispozici a najít někoho, kdo vám s vašimi povinnostmi rád pomůže. Určitě to bude lepší než se spoléhat jen na ochotu nebo neochotu členů vaší rodiny. V nových vztazích si zas najděte na protějšek čas a dejte mu přednost před přesčasy v práci!

Střelec
Karta Eso mincí
je velmi krásnou a silnou kartou úspěchu, milí Střelci! Vypovídá však spíš o financích a majetku, tak jakýpak by mohl být její význam v lásce a partnerském životě? Tak v první řadě si budete s protějškem užívat hojnost a jako pár na tom budete finančně skvěle, možná i díky tomu, že dovedete efektivně spojit své síly do společného úspěchu. To platí hlavně o manželských svazcích nebo takových, kdy spolu sdílíte domácnost a ekonomiku. Pro zadané Střelce má tudíž tarot vynikající předpověď a společně s protějškem toho nyní hodně dokážete na poli praktických a majetkových záležitostí. Romantika možná nebude úplně na prvním místě, ale zas budete mít větší klid a pohodu díky finančnímu zajištění. Nezadaní Střelci by si ovšem měli dát pozor, abyste nešli do nového vztahu pouze ze zištných důvodů a bez lásky. Potkáte totiž někoho, kdo je solidně zajištěn a měli byste se s ním skvěle. Otázka zní, jestli je to opravdu láska. Odpovědět už si musíte vy sami!


Kozoroh
Karta Tři mince
prozrazuje, že si se svým protějškem něco společně budujete nebo alespoň plánujete vybudovat. Nebo pokud jste nezadaní, tak po něčem takovém hodně toužíte a je to pro vás důležité kritérium pro výběr partnera. Tarot má pro vás dobré zprávy, milí Kozorozi! Na tomto poli budete nyní sklízet úspěchy, i když zatím jen dílčí, a ještě nic není vyhráno. Ale rozhodně vás to potěší a bude motivovat k tomu, abyste pokračovali dál. Zadaní se dočkají velmi příznivého vývoje v něčem, na čem společně pracujete, nejspíš v oblasti bydlení, třeba rekonstrukce, koupě nemovitosti a podobně. Bude se ván dařit a díky tomu, že spojíte své síly, vám budou vaše plány krásně vycházet. Nezadaní se zas konečně sblíží s někým, kdo má podobné plány a představy o životě jako vy. Snadno přijdete na spoustu nápadů, jak byste mohli společně něco krásného vytvořit, a již brzy to začne dostávat reálné obrysy. Důvody k radosti, spokojenost a motivace vám tedy jistě ve vztahu nebudou chybět!

Vodnář
Karta Eso mečů
prozrazuje, že máte hodně zajímavých nápadů, které byste moc rádi sdíleli s vaším protějškem, milí Vodnáři. Když mu o tom budete vyprávět s patřičným nadšením, určitě se dřív nebo později nadchne stejně jako vy. Ať už se to týká čehokoliv – cestování, bydlení, vašich koníčků a tak dále! Konec konců vaše znamení Vodnáře je přímo pověstné jako studnice nevyčerpatelných nápadů. Společné ideály a sdílené plány vás budou sbližovat, a pro nezadané Vodnáře to může taky znamenat úspěšný začátek nového vztahu! Ten bude založen na společném pohledu na svět a porozumění v názorové oblasti, spíš než jen na romantice a přitažlivosti. A tak vám to vyhovuje, takže si to určitě budete užívat, a těšit se, že jste konečně našli toho, koho jste tak dlouho hledali! V dlouhodobých vztazích je zas velmi důležitá komunikace. Říkejte si navzájem, nad čím zrovna přemýšlíte a jaké nápady se vám honí hlavou. Sblíží vás to víc, než byste si mysleli!

Ryby
Karta Vůz
prozrazuje, že klíčem ke šťastnému a spokojenému vztahu bude udržovat ve všem rovnováhu, klid a mít situaci pod kontrolou. Neradi byste zažívali v lásce jakákoliv dramata, takže si budete dávat pozor, ať udržíte své vášně na uzdě a nepodléháte chvilkovým emocím. Nebo taky nereagujete na takové emoce vašeho partnera. Takové něco totiž může snadno být začátek hádky nebo nedorozumění, to už dobře víte a taky se umíte poučit ze svých zkušeností, milé Ryby! Toužíte hlavně po klidném a harmonickém soužití, a to chce občas taky trochu sebekontroly a v patřičné chvíli si kousnout do jazyka. Taky se budete snažit udržovat rovnováhu mezi časem, který s partnerem věnujete práci a který zábavě. Chce to nezanedbat ani vážné záležitosti, ale ani relaxaci a odreagování, a pak bude všechno fungovat. Nezadané Ryby si zas budou dávat pozor, abyste se nenechali neuváženě zatáhnout do nějakého sblížení. Raději půjdete na věci pomalu a rozvážně, a tak je to dobře!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.