Home - Články - Vykládáte karty sami sobě? Pozor, někdy to nestačí!

Vykládáte karty sami sobě? Pozor, někdy to nestačí!

vloženo 2. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Vykládáte karty sami sobě? Pozor, někdy to nestačí!

Věděli jste, že vaše tajná přání mohou zkreslit výsledek výkladu karet? Někdy je lepší nechat si karty vyložit od jiného člověka - prozradím vám kdy a proč!

sdílet článek na facebooku

Vážnější otázka – složitější odpověď

Výkladem karet se zabývám již dlouhá léta. Karty jsou proto první věc, na kterou se obrátím, když mám já sama nějaký životní problém. A již nejednou mi pomohly, a ne málo – ať už se záležitost týkala lásky, rodiny nebo práce.

Všimla jsem si však jednu zajímavou věc. V těch nejvážnějších problémech karty často mlčely. Promluvily až tehdy, když jsem o pomoc poprosila svoji nejlepší kamarádku, která se taky zabývá výkladem karet. Dlouho jsem uvažovala, proč je tomu tak. A pak mi to došlo – je velký rozdíl mezi tím, když vykládáte karty sami sobě a když vám je vykládá někdo jiný! První způsob se hodí pro drobné každodenní záležitosti, ale i když přijde na skutečně závažný životní problém, je dokonce i pro zkušenou kartářku lepší nechat si karty vyložit od jiného člověka! Není to tím, že bych kartám nerozuměla – důvod je jiný. Souvisí se sílou naší mysli a podvědomých přání a může být někdy pěkně záludný!


Síly, které vám přinesou správnou odpověď

Co se vlastně děje, když svojí rukou sáhnete po jedné z balíčku věšteckých karet, které jsou před vámi rozložené, a vytáhnete si ji? Vaše ruka je ovlivněna hned několika sílami, které společně působí na to, aby byl výklad pravdivý a výstižný. Je nezbytné, abyste se soustředili na otázku, na kterou se ptáte, a myšlenky vám neutíkaly jinam. Tím si k sobě přitáhnete ty správné energie. Odpověď na vaši otázku k vám dílem přichází zvenčí – síly, které obklopují dané téma, se v okamžiku výkladu soustředí kolem vás a budou vaši ruku vést směrem k té správné kartě, která je v dané chvíli nejvýstižnější. Dílem přichází odpověď z vašeho nitra – naše podvědomí registruje věci, které na běžné úrovni uvažování nevnímáme, ale za určitých okolností vydá svá tajemství. K těmto pravdám se můžeme dostat buď v hluboké meditaci nebo jednodušeji právě díky výkladu karet. Kromě sil zvenčí se tedy na správném výkladu podílí i vaše podvědomí – a prozrazuje vám, co se skutečně odehrává ve vaší duši a v duších lidí kolem vás.

Pozor na podvědomá přání – zkreslují výsledek!

A teď pozor – při výkladu karet totiž může vstoupit do hry ještě třetí síla, která naopak výklad zkresluje! Tato energie se bohužel nejčastěji projevuje tehdy, když vykládáme karty sami sobě – přítomnost druhého člověka, zkušeného ve výkladu karet ji dokáže omezit.


Jaká je to síla? Ukrývá se rovněž v našem podvědomí, ale vůbec není nezaujatá ani objektivní! Jsou to naše vlastní přání! I ony mohou při výkladu karet vést vaši ruku – a ukázat vám odpověď, kterou byste si možná přáli, ale která bohužel není pravdivá!

Nejčastěji se to stává, když se ptáme na lásku. Je to logické, protože toto téma je asi nejvíc zatíženo emocemi. Dejme tomu, že se karet ptáte, jestli máte opustit partnera, který vás jen trápí. Přáli byste si, aby vše opět fungovalo, ale pravda je taková, že nastal čas jít vlastní cestou. Něco podobného se mi kdysi dávno stalo – a karty mi to prozradily až ve chvíli, když mi je vykládala kamarádka. Když jsem si je vykládala sama, zarytě mlčely, protože moje zamilovanost byla pořád ještě příliš silná...

Je skvělé vykládat si karty sám a každému bych doporučila se to naučit. I v kartářském umění však někdy platí, že víc hlav víc ví!

Vaše kartářka Mona


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.