Home - Články - V čem jste prostě jedničky podle hvězd

V čem jste prostě jedničky podle hvězd

vloženo 1. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

V čem jste prostě jedničky podle hvězd

Každé znamení zvěrokruhu vyniká v něčem jiném. Jeden oslní svými komunikačními vlastnostmi, druhý nesmírnou pracovitostí a třetí smyslem pro vkus! Jak jste na tom vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana jsou nesmírně odvážní a cílevědomí. Ihned vás ohromí svým temperamentem a činorodostí. Díky své bojovnosti se poperou s každým problémem, a to i za cenu prohry. Jejich silná vůle jim dává energii vstát a jít do dalšího boje. Berani jsou navíc velmi přitažliví a dokážou okouzlit.

Býk

Největším pozitivem Býků je klidná a vyrovnaná duše. Jsou vytrvalí a jdou si pěkně pomaloučku za svým cílem. Neženou se do boje, proč? Díky své houževnatosti a praktičnosti dosáhnou vrcholu inteligentně a taktně. Z Býků sálá dobrota, mají velké srdce. Chcete se někomu svěřit? Tak zvolte Býky.

Blíženci
Setkali jste se s Blížencem. Tak mu závidíte jeho optimistický pohled na svět. Nestěžují si a skvěle se adaptují. Neprosazují za každou cenu svůj názor, i když rádi mluví. Blíženci umí dokonale komunikovat, proto se těší oblíbenosti ve společnosti. Zvídavost a všestrannost je často vystřelí za úspěchem či slávou.

Rak

Znamení Raka oplývá vnímavostí, citlivostí a soucitem. Rak dokáže povzbudit a pochopit, proto bývá nejlepším rodičem i kamarádem. Rak je laskavý a pečuje o svou rodinu jako nikdo jiný. Svou rodinu a blízké bude ochraňovat, také lpí na tradicích. Nesnese posměch vůči slabším a starším jedincům.



Lev
Některá znamení zvěrokruhu by si měla brát příklad ze sebejistoty Lva. Lze mu závidět jeho podnikavost a vznešenost. Lev prahne po tom být jedničkou, ale ne za každou cenu. Svou pěšinku ke slávě si vyšlape sám. Je společenský, velkorysý a má svou důstojnost. Rád dělá svým blízkým radost, není hamižný.

Panna
Zrozenci Panny přesně vědí, co v životě chtějí. Drží ho pěkně v hrsti, vše mají naplánované do posledního detailu. Patří k nejspolehlivějšímu znamení zvěrokruhu. Panny jsou praktické a přitom se chovají slušně. Pyšní se metodickou myslí a velmi rády se vzdělávají. Jejich život požaduje řád a věrnost.

Váhy
Ne nadarmo se narodilo ve znamení Vah nejvíce diplomatů, politiků a vládců. Váhy jsou ohromně společenské, taktní, elegantní a spravedlivé. Nesnesou křivdu a rády pomohou. Jejich život musí být harmonický, jinak jsou nespokojené. Dokáží se dobře přizpůsobit. I když hraje v jejich životě velkou roli krása, oplývají logickým myšlením.

Štír
Ženy a muži narozené ve Štíru žijí pro vyšší smysl. Mají silnou vůli a jsou vytrvalí. Dokážou být soucitní, ale když je obelžete, rádi se pomstí. Jejich odvaha, houževnatost i schopnost vstát a jít dál, je neuvěřitelná. Život Štíra bez citu, vášně a vzrušení není naplněný. Štíři bývají často workoholiky a nevydrží na jednom místě.



Střelec
Znamení Střelce oplývá krásným přitažlivým vzhledem. Dokáže se o sebe starat. Srší z něj nadšení, optimismus a upřímnost. Střelci zbožňují dobrodružství, proto jsou nezávislí a věří své intuici. Nejsou to žádné béčka, umí být tolerantní a šlechetní.

Kozoroh

Čím vás osloví Kozoroh? V prvé řadě svou pracovitostí, i kdyby měl nad úkolem strávit celou noc, tak ho dokončí, jinak neusne. V životě je Kozoroh opatrný, ctižádostivý a seriózní. Kozorohové zastávají často vyšší funkce, protože jsou bystří, loajální, spořiví a mají obdivuhodný organizační talent. Nicméně jsou uzavření a dostat se jim pod kůži není hračka.

Vodnář
Myšlení Vodnáře je obdivuhodné, vychází vstříc novým zítřkům a nebojí se budoucnosti. Vodnář je vynalézavý a svým způsobem geniální. Pyšní se skvělou intuicí a hýří originálními nápady. Je otevřený novým možnostem. Jeho pozitivními rysy jsou tolerance a nezávislost.

Ryby

Nenajdete obětavější a soucitnější osobu, než zrozence Ryby. Pomůže a pochopí, ale nesnáší lež. Ryby mají největší představivost a smysl pro správné uspořádání věcí. Často dají na svou intuici, a to se jim vyplácí. Nejsou to žádné chudinky, mají vnitřní síly na rozdávání, i když jsou často sentimentální.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.