Home - Články - V čem jít na ples podle hvězd

V čem jít na ples podle hvězd

vloženo 30. 1. 2024
čas čtení: 4 minuty

V čem jít na ples podle hvězd

Plesová sezóna je ideální možností, jak se obléci do gala. Někteří honosné obleky a dlouhé šaty z duše nesnášejí, ale jiní si v nakupování svátečních oděvů libují. Víte, jak se obléci na ples?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana jsou spíše sportovními typy. To platí pro ženy i muže, ale to neznamená, že si na plese utrhnou ostudu. Dámy volí delší šaty s větším výstřihem, protože jsou rodilé svůdnice. Pánové se nechají ovládnout sportovnějším stylem.

Býk
Jít s Býkem na bál? Vše musí být dokonalé. Býk si potrpí na luxus a pěkné věci. K tomu patří samozřejmě i nádherné šaty, blyštivé šperky a decentní parfém. Býk moc dobře ví, co mu sluší, proto není nikdy vyzývavý.

Blíženci
Blíženci umí ve společnosti oslnit, protože zábavu, hudbu a tanec prostě milují. Nepočítejte však s tím, že si obléknou klasický oblek anebo pouzdrové šaty. Vždy mají na sobě něco jedinečného, proto vždy vyčnívají z davu.

Rak
Citlivý Rak se plesům spíše vyhýbá. Ať už se jedná o muže či ženy. Zkrátka a dobře, raději udržuje teplo svého rodinného krbu. Když už vyrazí do vyšší společnosti, drží se klasiky. Dámy umí zaujmout větším výstřihem a starožitnými šperky.


Lev
Tak to je jiná káva. Nikdy se svou vizáží není úplně spokojen. Pánové volí smoking, výraznější vůně a nejdražší boty. Ženy nepohrdnou exotičtějšími šaty, flitry, perličkami a jinými blýskavými věcičkami. Náhrdelník, tak ten nesmí chybět!

Panna
Zdrženlivé Panny se společnosti spíše vyhýbají, ale co se plesové sezóny týče, prostě neodolají. Dress code přísně dodržují. Svým oblečením a vizáží nikdy nenadchnou ani nezklamou. Panny moc dobře ví, co se sluší a patří.

Váhy
Zrozenci Vah se vyšší společnosti spíše straní. I když jsou milovníky krásna, plesové sezóně neholdují. Váhy nepatří mezi dobré tanečníky. Na svou vizáž v běžném životě dbají, ale honosné oblečení je pro ně oříšek. Potřebovaly by poradit.

Štír
Vášeň a vzrušení ze Štírů tryská jako gejzír. Nepotrpí si na noblesu, ale vždy jsou perfektně oblečení. Pánové mají klasický oblek a dámy spíše babičkovské šaty. Zato na výběru šperků a jiných doplňků prostě nešetří.


Střelec
Pro Střelce je pohyb ve vyšší společnosti doslova povinností. Je tak trochu snob, tak mu plesová sezóna říká pane. Ženy se blýskají flitry, perličkami a šperky již na dálku. Pánové mají vkus, a to v každém detailu.

Kozoroh
Kozoroh, bály a večírky? Tak to není zrovna jeho parketa. Když už je donucený na ples jít, nikdy nezklame správným oblečením ani vybraným chováním. Je pravdou, že se drží se svým outfitem spíše při zemi.

Vodnář
Ani Vodnář není zrovna vyznavačem takovýchto událostí. Neumí se galantně upravit. Když už se mu to podaří, je spíše extravagantní. Pánové jsou spíše nenápadní, zato dámy v davu prostě nepřehlédnete.

Ryby
Není možné pochybovat o tom, že jsou dámy Ryby ztělesněním ženskosti. Vždy jsou dokonale upraveny, ale nikdy nic nepřehánějí. Pánové to s oblékáním příliš neřeší, jsou jasnými příznivci klasiky a tradice.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.