Home - Články - Láskohled 29. ledna - 4. února

Láskohled 29. ledna - 4. února

vloženo 27. 1. 2024
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 29. ledna - 4. února

Lvi budou lidi v okolí přitahovat jako magnet, velká příležitost tedy čeká na nezadané a Berani se ve stávajícím vztahu trochu potrápí, protože jsou moc impulzivní. Začne nám nový měsíc a s ním i nové zážitky v lásce! Připravte se na ně s novým horoskopem lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám momentálně otevírají nové možnosti a prožíváte období vášně a romantiky. Ve vztahu si dejte ale pozor na příliš impulzivní rozhodnutí. To by se vám mohlo vymstít, drazí Berani!

Býk
Jste plni elánu, nové energie a díky tomu jste velice přitažliví pro opačné pohlaví. O nabídky na rande nemáte nouzi a dokonce se ve vašem okolí objeví někdo, kdo hodně zaujme i vás.

Blíženci
Potkali jste se se zajímavým člověkem, který zamíchá vaším osobním životem. Je dost pravděpodobné, že budete muset řešit ještě nějaké další milostné peripetie s jiným člověkem.

Rak
Rádi kontrolujete sebe i ostatní, ne nutně v negativním slova smyslu. Přesto se vám může stát, že vás tento týden někdo konfrontuje s tím, že mu tato vaše vlastnost hodně vadí.


Lev
Jste Lev se vším všudy - jste doslova lev salonů a jste vždy středem pozornosti. Užíváte si společenské akce i přízeň opačného pohlaví, kde okouzlíte hned několik jedinců najednou.

Panna
Intuice vám může pomoci porozumět citům ve vašem vztahu. Někdy jste oba hodně zmatení ze všeho kolem. Společné sny a vzájemná podpora vám mohou přinést hlubokou a harmonickou lásku.

Váhy
Nezapomeňte se starat o své vlastní potřeby a udržujte tak rovnováhu mezi láskou a vlastní samostatností. Je totiž velice důležité, abyste se až příliš nepřizpůsobili tomu druhému.

Štír
Prožíváte intenzivní a vášnivé emoce ve vztahu. Jste otevření novým začátkům a nebojíte se projevit svou hloubku. Komunikujte otevřeně a buďte ochotní se podělit o své pocity!


Střelec
Buďte pevnou oporou pro svého partnera a budujte pevné základy ve vašem vztahu. Když budete otevřeně vyjadřovat své city a pracovat na společných cílech, bude váš život šťastnější!

Kozoroh
Respektujte potřeby svého partnera a dejte mu prostor k sebevyjádření. Zároveň hledejte způsoby, jak udržet potřebné vzrušení vztahu. Společná intimita je pro vás totiž zásadní.

Vodnář
Milí Vodnáři, intenzivní a láskyplné emoce mohou nyní ovlivnit váš osobní život. Buďte otevření výzvám a změnám ve vztahu! Prozkoumejte hloubku citů a vášně a důvěřujte svým instinktům.

Ryby
Stabilizace v partnerském vztahu vám přináší klid a jistotu. Hledejte radost ve společných chvílích a projevujte svou lásku praktickými gesty. Finanční stabilita přispívá k upevnění vztahu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.