Home - Články - Tyrkys je nejúčinnějším léčebným kamenem

Tyrkys je nejúčinnějším léčebným kamenem

vloženo 19. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Tyrkys je nejúčinnějším léčebným kamenem

Tyrkys je nejúčinnějším léčivým krystalem vůbec, pro tuto vlastnost je oblíbený už od nepaměti. Používá se k výrobě amuletů, kdy chrání svého nositele na těle i duši. Obnovuje rovnováhu a harmonizuje všechny čakry.

sdílet článek na facebooku

Kámen faraonů

Tyrkys je jako klenot používal již ve starověkém Egyptě, kde náležel bohyni Hathor. Často se vyřezával do podoby posvátného brouka skaraba. V hrobce faraona Tutanchamona se samozřejmě bylo objeveno velké množství tyrkysů, z nichž některé zdobili přímo faraonovu zlatou pohřební masku.

Tento kámen milovali i Peršané, když s ním zdobil zdobili svoje stavby. Z perských nalezišť se pak přes Turky dostal kámen až do Evropy. Od Peršanů přešla tradice i k Indům, kteří ho začali zasazovat do šperků i do významných budov.

Poklad pro imunitu

Kámen má blahodárné účinky na imunitní systém. Regeneruje tkáně a odvádí z těla toxiny. Zbavuje zánětů, křečí i bolestí. Dokáže pomoci při žaludečních potížích i zlepšit zrak. Poradí si s pocuchanými nervy, strachem a trémou. Při strachu z mluvení na veřejnosti je dobré dát si jeden krystal do kapsy. Navozuje pocit hlubokého klidu a míru.


Naladí duši

Tyrkys napomáhá duchovnímu naladění. Položený na „třetí oko“ zvyšuje intuici a schopnost meditace. Na krční čakře zas dokáže zbavit člověka starých a nepotřebných slibů z minulosti. Zbavuje duši omezení a všemu, co jí brání v rozletu. Používá se proto i při léčení problémů vzniklých v minulých životech. Dokáže je vytáhnout na povrch a následně odbourat.

Nebojte se se na něj obrátit i s milostnými záležitostmi, kdy dokáže prohloubit city, a dokonce i odhalit nevěru! Na nevěrníka upozorní tak, že změní barvu, takže si barevné odstíny svého kamínku dobře hlídejte.

Tyrkys je oblíbený kámen s řadou předností. Není divu, škála jeho využití je totiž obrovská. Každý majitel tyrkysu si najde oblast, se kterou mu jeho krystal rád pomůže.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.