Home - Články - Význam snu nesmí zůstat skrytý

Význam snu nesmí zůstat skrytý

vloženo 18. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Význam snu nesmí zůstat skrytý

Každý sen v sobě skrývá poselství. Některé je důležité více, některé méně. Přesto bychom jej měli brát na vědomí a se sny pracovat. Pomáhají nám vypořádat se s našimi každodenními problémy, které přicházejí z naší neuzavřené minulosti.

sdílet článek na facebooku

Sny k nám mluví komplikovaně. Využívají symboly, které nám zobrazují. Málokdo jim je schopný porozumět. Víme, že ukazují na naši minulost. Interpretace je ovšem složitější. Tyto symboly dělíme do dvou skupin. Osobní a obecná.

Snář – vědění celého lidstva

Obecné symboly jsou společné všem lidem na světě. Snad jen s drobnými obměnami. Podle toho, ve které kultuře žijete, může mít jeden a ten samý symbol různou podobu - například symbol domu může mít u jednoho člověka podobu chaloupky, u jiného paneláku a u dalšího třeba nějaké domorodé chatrče, vždy však znamená to samé.

K pochopení snu nám pomáhají snáře, v nichž jsou vysvětleny jednotlivé symboly. Tyto symboly se nedělí se podle náboženství, národnosti…jsou univerzální a jsou zde odnepaměti.

Významné sny poznáte snadno. Objevuje s v nich mnoho univerzálních symbolů. Právě zde je potřeba mít po ruce snář.


Sny s námi žijí každý den

Oproti tomu osobní symboly žijí s námi a vyvíjí se v průběhu našeho života. Souvisí s naším osobním životem a promítají se v nich milostné vztahy, zážitky či práce. Jestliže jste například měli v dětství plyšového medvídka, který vám připomínal domov a pocit bezpečí a byl pro vás tehdy velmi důležitý, pak se může i v dospělosti objevit ve vašem snu, aby vám připomněl, že byste měli věnovat více pozornosti svému domovu.

Výklad snů s osobními symboly ve snářích nenajdeme. Ke správné interpretaci musíme zapátrat v naší paměti. Nemusíme se bát ani otočit se na profesionála.

Není výjimkou, že správný výklad snu zachrání dokonce i lidský život! Stejně důležité jsou opakující se sny, a to hlavně pokud se v nich stane něco špatného - nebo naopak velmi dobrého a šťastného!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.