Home - Astročlánky - Tipy - 26. listopadu

26. listopadu

sdílet článek na facebooku
vloženo 25. 11. 2015

26. listopadu - Astrologie dne

Měsíc v Blížencích začal ubývat, proto nezačínejte nové věci doma ani v práci – raději dodělejte čekající resty do konce roku a očistěte se od všeho špatného. Hodně větrejte i v chladnějším počasí, jelikož Blíženci jsou vzdušným znamením. Chraňte své plíce a omezte kouření nebo se ho zbavte úplně!



Dnes má svátek Arthur (též Artuš). Artuš byl legendární anglický král, který vládl v 5. až 6. století. Jeho sídlem byl hrad Kamelot. Artuše vychovával kouzelník Merlin a měl nevlastní sestru Morganu, velekněžku z ostrova Avalon. Artuš kolem sebe shromáždil výkvět rytířstva, tzv. Rytíře kulatého stolu.

Artur

Mužské křestní jméno keltského původu. Zřejmě se vytvořilo ze slova "arth", čili medvěd. Můžeme též vyložit jako vážený nebo vznešený. Z historie jej známe i v podobě Artuš. V ČR se vyskytuje spíše ojediněle. Domácí podoby: Artík, Arturek, Art, Arťa, Artušek.

V životě se bude často dostávat do situací, kdy se bude muset postarat nejprve o druhé a teprve potom o sebe. Obětavý, pracovitý, plný lásky a pochopení, občas ale žije s pocitem, že mnohem víc dává, než dostává. Pohybuje se jako v začarovaném kruhu, z něhož se nedokáže jen tak lehce vymanit. Jeho životní úděl může zmírnit chápající partnerka, která z něj diplomaticky sejme část povinností a naučí ho být občas trochu sobec. Nepříjemného duševního napětí se nejlépe zbaví při meditaci.

Karma tarot - Vyložte si karty vašeho minulého a současného i budoucího života! Více ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.