Home - Astročlánky - Tipy - 2. září

2. září

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 9. 2015

2. září - Astrologie dne




Dopoledne bude Měsíc ještě v Beranu, ovlivňujícím hlavu a oči. Ráno nespěchejte a nezapomeňte na pořádnou snídani, která zabrání bolestem hlavy. Oči si chraňte tmavými brýlemi. V 11:02 vstoupí Luna do Býka, jenž působí na krk a dýchací cesty. Pokud trpíte alergií na pyl či prach, buďte opatrní.



Dnes je výročí velkého požáru v Londýně. Ke katastrofě došlo roku 1666 za vlády krále Karla II. Požár byl spojován s ďáblem, právě kvůli třem šestkám v letopočtu. Podle jiných mýtů ho zas založil alchymista John Dee. Na druhou stranu to ale umožnilo postavit město moderněji, že dodnes nemá problémy s dopravou.

Adéla
Ženské křestní jméno, které pochází ze starogermánštiny. Jedná se o zkrácenou variantu jména Adelheid, jež znamená vznešená, ušlechtilá nebo spanilá. Za posledních 10 let se jeho obliba více než zdvojnásobila. Domácí podoby: Adélka, Áda, Aduš, Adina, Adla, Adka, Adelinka.

Velmi energická bytost, která je plná emocí a citů. Dokáže vás milovat, ale i nenávidět s maximálním nasazením. Se svou dobrodružnou povahou se ráda a pouští do takových adrenalinových záležitostí, jimž by se slabší povahy raději vyhnuly. Protože je nesmírně inteligentní a učenlivá, nečiní jí nejmenší potíže uspět v jakékoli profesi. Nejlépe se uplatní v herectví nebo v právnických oborech. S přibývajícím věkem se její nezkrotný temperament výrazně zmírní.

Soutěžte s námi a vyhrajte knihu Ostrov rudých mangrovníků. O soutěži více zde...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.