Home - Astročlánky - Tipy - 1. prosince

1. prosince

sdílet článek na facebooku
vloženo 30. 11. 2015

1. prosince - Astrologie dne

Ubývající Měsíc ve Lvu má vliv na páteř, cévy a srdce, proto je nyní čas na pohyb - lehká kondiční cvičení. Na problémová záda je nejen v zimě ideální plavání, ale rozhodně se nepřepínejte! Není vhodná doba pro lékařské zákroky související s páteří či srdcem, pokuste se je tedy odložit na později.

Dnešní den by měl narozeniny astronom Tadeáš Hájek z Hájku. Hájek působil na dvoře Rudolfa II.. Hluboce se zajímal o astrologii, alchymii a okultismus. V jeho domě se konaly spiritistické a alchymistické seance. Spolu se svým učitelem Hieronymem Cardanem vytvořil nauku metoposkopii, která dále rozvíjela astrologii.

Iva

Ženské křestní jméno, u něhož existuje několik teorií o jeho vzniku. Buď se jedná o zkrácenou variantu jména Ivana, pak by mělo slovanský původ opírající se o hebrejské jméno Jochanán (Bůh je milostivý). Další možností je, že se jedná o ženský protějšek mužského jména Ivo, pak by mělo význam tisový luk a pocházelo by ze starogermánského jména "iwa". V našich končinách poměrně oblíbené. Domácí podoby: Ivka, Iva, Ivi, Ivula, Ivu.

Okouzlující dáma s obdivuhodným intelektem, rázná a živočišná, velká osobnost. Někdy bývá trochu náladová, její neodolatelné charisma však dokáže tento drobný povahový nedostatek hravě přebít. Mívá velké ambice, chtěla by toho v životě hodně dokázat, někdy jí to ale může trochu překazit nešťastná souhra okolností.

Soutěžte s Astrohledem o knihu Vánoce mám rád. Více
ZDE...

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.