Home - Články - Telepatie mezi partnery - jak to, že to funguje?

Telepatie mezi partnery - jak to, že to funguje?

vloženo 10. 2. 2022
čas čtení: 5 minut

Telepatie mezi partnery - jak to, že to funguje?

Nemusíme být žádní mágové, abychom zjistili, že mezi partnery se někdy dějí neuvěřitelné věci. Pokud nás s někým pojí láska, je tato schopnost nejsilnější. Říkáme tomu přenos myšlenek. Je to jako volání bez drátů a ovládáme ji každý.

sdílet článek na facebooku

Chopte se daru intuice a využijte ho ve svůj prospěch

Telepatie je o vysílání a přijímání zpráv. Můžete se spojit s kýmkoli kdekoli po světě. Se svým partnerem duše v Americe nebo i když je odvedle. Není to věda, ale naše schopnost. Stejně jako cokoliv jiného, je otázkou praxe. Nepoužívá žádný z pěti smyslů, je to tušení. Často takto „vysíláme“ a „přijímáme“, aniž bychom si to uvědomovali.

Výraz telepatie je složeno z řeckých slov tele - vzdálený a pathe - cítění. Jak funguje, neumí dodnes nikdo přesně vysvětlit. Podmínka je, že oba zúčastnění musejí chtít. Pokusy neprovádějí jen věštkyně či vědmy, ale i vážené univerzity. Také armády a tajné služby by chtěly tuto zázračnou zbraň využívat.

Jak telepatie pomáhá lásce

I když něčemu nerozumíme, neznamená to, že to neexistuje. Pokud vás s někým pojí láska, máte schopnost telepatie nejsilnější. Milující dvojice projevuje více telepatických schopností než kdokoli jiný. Protože emoce lásky k nám přitahují vše, po čem toužíme.


Energie lásky má výjimečnou moc. Naučte se kouzlit a někoho si do života přitáhnout. S telepatií nejen lásku najdete, ale také zahojíte problémy ve vztahu. Jak? Vysíláte druhému člověku pozitivní zprávy. Srdce je ten nejsilnější vysílač. To je důvod, proč zamilované páry a lidé s pěknými vztahy ví, co si ten druhý myslí nebo co chce říci, ještě než začne mluvit.

Nemyslíte zrovna na nic, jen je vám krásně. Je to jako stav meditace. V tu chvíli jste prázdní a přístupní. V tomto „dutém“ prostoru přenášíte mezi sebou informace v podobě pocitů. Není to myšlenka, ale pocit, který myšlenku vyvolá. Pak zvednete telefon, že zavoláte své lásce. A druhý je tam, na drátě! Přitom aparát ani nezazvonil. Jen jste se prostě spojili v jediném zlomku vteřiny. „To je neuvěřitelné, zrovna jsem myslel na to, jak moc bych tě chtěl slyšet!“

Otevřete dveře zázrakům

Právě jste otevřeli dvířka k tajemné schopnosti telepatie. I vy dokážete zázraky. Když jim dáte příležitost, začnou se dít! Vaše duše jsou propojeny na dálku přes stovky kilometrů. Děje se to tak nějak samo. Nemusíte se snažit, nic zvláštního pro to dělat. Telepatie přenese aktuální informace. Komunikujete bez jazykových bariér.


Hrajte si se svým šestým smyslem. Chce to trénink. Musíte být klidní, bez myšlenek, naladěni na druhého s vírou, že to funguje. Začněte něčím, co pro vás není tak důležité. To proto, abyste byli uvolnění. Je to základní předpoklad úspěchu. Když se budete usilovně snažit, fungovat to nebude.

Tomuto jevu se věnoval i Sigmund Freud. Jeho citace zní: „Telepatie je regresivní, prvotní schopnost, kterou jsme ztratili, ale stále, za určitých podmínek, máme všichni schopnost ji projevit. Podstata telepatie tkví v tom, že nějaký stav vědomí či prožitek, barvy, zvuk, bolesti, chutě, představy, předmětu, kresby nebo čísla se přenáší přímo z vědomí jednoho člověka do vědomí jiného člověka bez prostřednictví smyslového vnímání.“

Nejdokonalejší forma komunikace

Telepatie je mimosmyslové vnímání. Koukáme jen tak „do blba“ a nemyslíme na nic. V tu chvíli jsme přístupni informacím z cizích zdrojů. Jako přijímač, který zachycuje vysílání od vysílače, přijímáme impuls energie. Dříve, v době dávných civilizací, jsme my lidé takto spolu běžně komunikovali a tyto schopnosti máme stále v sobě. Lidé se rodí se schopností telepatie, ale pak ji zapomínají, když se učí mluvit.

Rozvíjejte telepatii vědomě. Domluvte se s partnerem, že když zachytíte signál od druhého, dáte si vědět. Nebo na sebe v určitou dobu myslete. Nalaďte se na druhého, sdílejte své pocity ve stejnou chvíli a vnímejte krásnou blízkost vašich duší.



1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.