Home - Články - Tarotový horoskop rodinné karmy

Tarotový horoskop rodinné karmy

sdílet článek na facebooku
vloženo 2. 11. 2014

Tarotový horoskop rodinné karmy

Rodinná karma znamená, že se nám v životě vrací problémy „zděděné“ po našich rodičích a prarodičích. Tarot vám prozradí, co si pro vás síly karmy připravily letos na podzim!



Beran

Karta Císařovna vám připomíná, že byste měli věnovat více času své rodině a domácímu zázemí. Je to výzva hlavně pro ženy narozené ve znamení Berana – snažte se být ženštější, objevte v sobě typické vlastnosti matky a pečovatelky a rozvíjejte je! Toto téma bylo důležitým hnacím motorem hned pro několik žen z minulých generací vaší rodiny. Snažily se o větší nezávislost, ale pak zanedbávaly ženskou stránku své osobnosti, což vedlo k vnitřní nespokojenosti. Vaším úkolem je najít tu správnou rovnováhu mezi průbojností a energičností, které jsou typické pro vaše znamení Berana, a něžným ženstvím, které dřímá někde uvnitř vás.
Pro pány narozené v Beranu se poselství této karty spojuje s partnerskými vztahy. Máte sklon vidět ve své partnerce svoji matku, a hledat buď někoho, kdo jí je velmi podobný, nebo kdo je naopak úplně opačný. Na jedné straně je vám příjemné, když o vás vaše polovička pečuje, na druhé straně byste někdy uvítali někoho energičtějšího, kdo s vámi bude držet krok. Nelze říct, že jedno nebo druhé je lepší, je potřeba mezi těmito vlastnostmi najít rovnováhu. Ženský princip je nezbytnou součástí tohoto světa, ale zároveň by si měli být oba partneři rovnocenní.

Býk

Karta Dvě mince vám připomíná, že život je neustálá změna. Jako Býci máte rádi svoji stabilitu, ale osud si po vás vyžaduje, abyste byli flexibilnější a uměli se přizpůsobit nové situaci. Je to otázka, kterou si již v minulosti řešili lidé z předcházejících generací vaší rodiny. Stabilní zázemí bylo pro ně důležité, ale někdy nebylo možné jej ve víru společenských a politických změn udržet a museli se smířit s tím, že musí hledat své štěstí v nové změněné situaci. Jistoty v podobě majetku a bezpečného domova se mohou rychle rozplynout, jak se o tom již přesvědčili lidé z generace vašich prarodičů nebo rodičů – a nejen jednou!
Nyní se nacházíme v dějinné době plné neustálých změn a rychlého vývoje událostí. Za jeden lidský život se toho semele mnohem víc, než tomu bylo před sto lety, proto je toto poselství vaší rodinné karmy pro vás čím dál tím palčivější. Ať už se na vás chystají změny v práci nebo vás čeká třeba nedobrovolné stěhování, pokuste se najít na nové situaci ty lepší stránky a přizpůsobit se jí. Život jde kupředu, materiální záležitosti se mění, ale když s nimi budete držet krok, všechno bude v pořádku!

Blíženci

Karta Šest mincí vypovídá o odměnách, které se člověku dostanou za jeho zásluhy. Týká se to především financí a majetku a připomíná vám to, že si často řešíte jednu dilemu: Je daná odměna přiměřená odvedené práci? Není příliš nízká nebo naopak až nezaslouženě vysoká? Ať už jste v pozici nadřízeného nebo podřízeného, každopádně vás to trápí, i když z různých úhlů pohledu. Neméně důležitá je tato úvaha ve vztahu k rodinným financím. Často přemýšlíte například nad tím, jestli svým dětem nedáváte příliš velké nebo naopak příliš malé kapesné, jestli jste se svým rodičům dostatečně odvděčili za jejich laskavost a podobně. Tarot však prozrazuje, že nejste ve vaší rodině zdaleka jediní, kdo se nad podobnými věcmi zamýšlí – je to totiž záležitost vaší rodinné karmy, která se předává z generace na generaci!
Pravděpodobně jste již jako děti slyšeli své rodiče mluvit o finančních záležitostech a o tom, kdo si co zaslouží. Možná jste někdy měli pocit, že jste od nich nebo od jiných příbuzných něco dostali neoprávněně a pak jste měli výčitky svědomí. A nejspíš si ve stejné chvíli oni takovou velkorysostí řešili své vlastní dilema, jestli vás náhodou nezanedbávají!



Rak

Karta Císař prozrazuje, že si ve vaší rodině již po několik generací řešíte otázky spojené s mužským principem a s tím, kdo by měl rodinu řídit a rozhodovat o důležitých záležitostech. Některé ženy Račice s tím mohou mít spojené negativní vzpomínky na příliš autoritativního otce nebo jinou silnou mužskou postavu z rodiny. Na druhé straně však tohoto člověka někde ve skrytu své duše obdivujete – a pokud ve vaší rodině nikdo takový nebyl, tajně sníte o tom, že někoho takového silného potkáte jako svého partnera. Raci, a hlavně dámy narozené v tomto znamení, jsou od přírody spíš pasivní a citlivé bytosti, vašim posláním je spíš pečovat o spokojenost všech než věci řídit a rozkazovat. Možná proto vás takové vůdcovské postavy přitahují – stejně jako přitahovaly i vaši maminku, babičku, tetu nebo jiné ženy z vaší rodiny.
Pánové narozeni v Raku si budou opět jednou řešit své dlouhodobé dilema zděděné po někom z vašich předků – být raději silným mužem, nebo citlivým mužem? Pravé mužství v sobě spojuje obě tyto vlastnosti ve vzájemné rovnováze. Jenomže to je křehká rovnováha, kterou je velmi těžké najít a udržet!

Lev

Karta Dva meče vám přináší dilema a zároveň hledání rovnováhy v životě. Přáli byste si, aby všechno bylo dokonalé a cítíte, že rozhodování o důležitých věcech máte ve svých vlastních rukách. Zároveň je to pro vás velmi těžké, protože nemůžete jen tak nahlédnout do budoucnosti a spatřit tam výsledky svých činů, jestliže zvolíte jednu nebo druhou možnost. Vždyť kdybyste to uměli, už byste byli dávno za vodou!
V této chvíli je pro vás velmi důležité uvědomit si, že nejste ve své rodině první ani jediní, kdo si podobnou otázku v životě řeší. To vám dodá vnitřní sílu a uklidňující pocit, že neleží všechna odpovědnost světa pouze na vás.
I vaši rodiče a prarodiče se snažili zařídit si ve svých životech věci co nejlépe, i oni nad tím museli hodně uvažovat – a rozhodli se tak, jak se rozhodli, v dobré víře, že je to ta nejlepší možnost. Výsledky byly většinou dobré, ale občas se něco nepovedlo. Ani vy nejste jiní, i když jako Lvi občas podléháte představě o vlastní výjimečnosti. Můžete se poučit ze zkušeností svých předků a měli byste to udělat. Můžete se vyvarovat toho, abyste opakovali jejich chyby. Ale ať děláte, co děláte, vždy zbude nějaká drobná chybička, které se zas budou snažit vyvarovat vaše děti! A tak to má být!

Panna

Karta Sedm pohárů je kartou iluzí a vzdušných zámků. Osud vás varuje, ať nepodléháte zbytečnému snílkovství – mohlo by to vést k riskantním krokům, a když spadnete ze dvou židlí najednou, bude už pozdě. Jako Panny patříte spíš mezi opatrné lidi, kteří si všechno vždy dvakrát promyslí. Ale ani vy se někdy neubráníte pokušení a nutkání k nerozvážným krokům. Právě teď nastává doba, kdy budete muset tuto otázku opět řešit!
V minulosti vaší rodiny se pravděpodobně několikrát stalo, že někdo udělal osudovou chybu a nechal se zlákat falešnou představou vyššího zisku, vášnivější lásky, výhodného obchodu nebo něčeho podobného. Pak přišlo zklamání a lítost, jenomže mezičasem se rozplynuly ostatní možnosti a už nebylo cesty zpátky. Z rodinných historek dobře víte, kterých chyb byste se měli vyvarovat. Ale protože karmické energie vašich předků na vás pořád působí, pokušení udělat nerozvážný krok se čas od času probouzí!
Můžete tedy věřit radám svých starších příbuzných, když vám budou připomínat, že lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše. Vědí o čem mluví a mají to vyzkoušené na vlastní kůži!

Duševní spřízněnost se SLEVOU 20%!
Jen velmi vzácně se sejdou dva lidé, kteří jsou zvláštním způsobem duševně spřízněni, a pak to určitě oba hned poznají! Toto spojení daleko překonává ostatní vztahy, spojuje a spoutává dohromady dva lidi neobvykle příjemným a osvobozujícím způsobem.

 

Váhy

Karta Devět mincí prozrazuje, že vaší rodinou se již po několik generací táhne jako červená nit sen o pohodlném domovu a materiálním dostatku. Hodně vašich předků tomu zasvětilo své životy a vytváření krásného zázemí se stalo jejich životním posláním. Důležitou roli v tom všem hrály peníze, protože bez nich nebylo možné zrealizovat tyto krásné představy. A tak lidé z vaší rodiny dělili svůj čas mezi náročnou práci, která jim měla hodně vydělat, a domácí život, který byl z velké části zasvěcen rekonstrukci a dalším nezbytným úkolům. Plody své práce si pak mohli užívat jen v omezeném čase, mnozí až na stáří.
I vy máte tento sen, ale občas se ptáte sami sebe, jestli vám to stojí za tu námahu. Vylepšení životní úrovně vás láká, ale neradi byste tomu obětovali dlouhá léta svého života. Vašim karmickým úkolem pro toto období je najít rovnováhu mezi dvěma protichůdnými sílami. Zkuste i bez zbytečného luxusu a přemrštěných výdajů vytvořit krásný domov, který bude vysněným hnízdečkem nejen pro vás, ale i rodinné návštěvy se v něm budou cítit jako doma.

Štír

Karta Blázen vám připomíná, že v minulosti vaší rodiny je ukryto hned několik zdánlivých podivínů – lidí, kteří se vzepřeli očekáváním společnosti a vyrazili do neznáma, aby si splnili své sny. Tito lidé nedbali na nedostatek financí a zázemí, na riskantnost svých nápadů, ani na obavy svých nejbližších. Štěstěnu měli na své straně, alespoň zpočátku. Některým se dařilo až do konce života, přestože šli pořád proti proudu. Jiní to s porušováním zažitých zvyklostí přepískli a neskončilo to dobře. Všichni se však stali oblíbenými postavami rodinných historek, které jste od dětství poslouchali s otevřenou pusou. Kéž byste i vy zažili něco tak dobrodružného a neobvyklého, za hranicemi všedních dnů!
V nejbližší době se vám k tomu naskytne skvělá příležitost – možná se dokonce již objevila, ale vy pořád váháte! Jste v podobné situaci jako vaši předci, taky vás budou vaši blízcí odrazovat od riskantních a nezodpovědných nápadů. Jenomže na rozdíl od některých vašich předků nechcete úplně opustit společenské konvence a systém, chcete si jen na chvíli povyrazit, prožít si něco výjimečného a pak se zas vrátit. Je na vás, abyste zvážili, co si ještě můžete dovolit a co už ne!

Střelec

Tarotová karta Věž v sobě nese trochu kruté poselství – v životě se člověk občas musí smířit s tím, že se mu zhroutí zažité představy a že všechno to, co si pečlivě budoval, najednou ztrácí smysl. Může to mít různé příčiny – od politických změn, přes reorganizace v práci až po partnerskou krizi. Důležitý je důsledek pro život a osud člověka – je těžké se najednou vyrovnat se ztrátou starých ideálů a hodnot, naučit se podívat se na novou situaci optimisticky a objevit v ní nové příležitosti, nikoliv pouze trápení. S tímto těžkým karmickým úkolem se setkalo několik lidí z vaší blízké rodiny, takže celý váš rodinný život byl již od dětství poznačen energiemi, které z toho vyplývaly. Možná někdo přišel vlivem politických změn o majetky, možná mu náhle zkrachovala kariéra. Možná do minulosti vaší rodiny trpce zasáhl třeba rozvod nebo předčasné úmrtí někoho z příbuzných. Všechny tyto situace však mají něco společného – připomínají nám, že každá jistota se může ze dne na den rozplynout!
V nadcházející době si uvědomíte, že není dobré zasvětit celý svůj život budování jistot – lepší je pořádně si ho užít. Vždyť ani na jistoty se nelze stoprocentně spolehnout, ale zážitky vám už z hlavy nikdo nevymaže!

Kozoroh

Karta Čtyři mince vám připomíná otázku financí, materiálního zázemí a hmotného majetku. Budete si muset přiznat, že na svém vlastnictví možná až příliš lpíte. Jako Kozorozi máte náklonnost k jistotám vrozenou, ale není to jediný důvod. Důležitou roli zde totiž hrají rodinné zkušenosti, které se předávají z generace na generaci. Díky nim jste se naučili, že to co vlastníte se počítá, a že je potřeba si to pečlivě hlídat. Dobře víte, že již několik vašich předků nebo příbuzných doplatilo na svoji nerozvážnost, takže se snažíte vyhýbat riskantním investicím, půjčování peněz a nadměrnému utrácení.
Jsou to dobré rady, ale v nejbližší době si budete muset uvědomit, že se jich držíte možná až příliš křečovitě. Odmítáte co jen pomyslet na to, že byste si mohli něčím prostě jen tak udělat radost, pokud je to spojeno s většími výdaji. Raději vložíte peníze do banky, než byste si měli dopřát například exotickou dovolenou nebo nové auto, i když o tom tajně sníte. Odmítáte si ovšem takové sny přiznat a zatlačujete je do svého podvědomí. Mohou se pak projevit například ve snu nebo prosáknout na povrch v podobě pocitu frustrace. Tak si dopřejte občas něco pro radost, i když to nutně nepotřebujete!

Vodnář

Karta Slunce je kartou radosti ze života a připomíná vám, že právě to je největším smyslem, kterému jste zasvětili svůj život. Užívat si život, prožívat nezapomenutelné zážitky, trávit čas s lidmi, které máte rádi, věnovat se svým zálibám – to všechno vás v životě těší a dělá šťastnými. Byli byste nejraději, kdyby celý váš život sestával pouze ze šťastných a hezkých chvílí, aby bylo všechno pořád krásné a radostné. Cokoliv nepříjemného byste nejraději zadupali pod černou zem a tvářili se, že to nikdy neexistovalo.
Nejspíš je to způsobeno tím, že mnozí z vašich předků – ať už jsou to rodiče, prarodiče nebo jiní příbuzní – nikdy ve svém životě nenašli opravdovou radost ze života. Po celý svůj život dělali jen to, co museli, dělili svůj život mezi trápení v práci a trápení v rodině, a byli přesvědčeni o tom, že jiná cesta neexistuje. Vy jste však již odmalička věděli, že takto žít nechcete, že až vyrostete, zařídíte si všechno úplně jinak. A svá slova jste skutečně naplnili – klobouk dolů!
Ale pozor! Život totiž není jen o zábavě – občas si člověk musí splnit i nepříjemné povinnosti, jinak zůstane dětinským a nezodpovědným!

Ryby

Karta Spravedlnost vám připomíná jednu silnou energii, která hýbe vaším životem – a to je touha po spravedlnosti, pravdě a odstranění všech křivd. Soucítíte především s těmi slabšími a utiskovanými, a nejraději byste jim ze všech sil pomáhali, aby bylo spravedlnosti učiněno zadost. Zároveň si však uvědomujete a bolí vás, že nemůžete pomoct úplně všem lidem, kteří by to potřebovali. Víte však, že takové počínání by vás zničilo, že tolik energie a prostředků prostě nemáte. A tak se snažíte ze všech sil udržovat rovnováhu a spravedlnost aspoň ve vaší rodině.
Problém však je v tom, že co člověk, to jiná představa o pravdě a spravedlnosti. A přesně to je kamenem úrazu ve vaší rodině! Kvůli to u vzniklo již několik generačních konfliktů – vaši rodiče mají nebo měli jiný názor na to, co je správné, jejich rodiče taky, a pokud máte dospělé nebo dospívající děti, jistě již chápete, že ani s mladší generací nebude jednoduché najít společnou řeč.
Jste hluboce přesvědčeni o své životní pravdě, vychází totiž z vašich životních zkušeností. Nechápete, jak s vámi může někdo nesouhlasit, ale vzpomeňte si, jak jste vy sami ve svých mladších letech rebelovali proti svým rodičům, a oni zas za mlada proti vašim prarodičům!
 
PŘIPRAVTE SE NA SETKÁNÍ S TÍM PRAVÝM! Vím, kdy ho potkáte! Astroložka Mona. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 701 701 hned teď!

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.