Home - Články - Ryby – citlivé, intuitivní a výjimečné

Ryby – citlivé, intuitivní a výjimečné

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 2. 2012
astrohled_stir.jpgSlunce se nám na své nebeské pouti posunulo o kousek dál a 19. února v 7:17 ráno vstoupilo do znamení Ryb. Toto znamení je ve zvěrokruhu poslední, proto oplývá některými zvláštními a výjimečnými vlastnostmi. Prozradíme vám, jací jsou lidé, narozeni pod vládou Ryb, jaké jsou jejich přednosti, ale i nedostatky.

Ryby stojí ve zvěrokruhu na posledním místě, a to není vůbec náhoda. Znamení zvěrokruhu jsou uspořádaná podle tajemných a skrytých principů tak, že vyjadřují duchovní vývin člověka během celého života od narození až do smrti. Astrologický rok se nezačíná 1. ledna jako ten kalendářní, ale přibližně 21. března (každý rok je to trochu jinak v závislosti od přesného momentu jarní rovnodennosti) vstupem Slunce do znamení Berana. Beran je první, Ryby zas poslední ve zvěrokruhu, a proto představují podle tajných nauk nejpokročilejší stupeň vývoje a nejhlubší lidskou životní moudrost a zkušenost.

Potěšte zrozence Ryb duhovým měsíčním kamenem! Více zde!

Lidé, narozeni v Rybách, jsou obdařeni neobvyklou vnímavostí a citlivostí, která souvisí i s tím, že Ryby jsou vodní znamení a živel vody souvisí s pocity a emocemi. Zrozenci v Rybách jsou obdařeni mimořádnou intuicí a vhledem, ale také silnými ideály a vírou v dobro. Jsou velmi vnímaví, často vidí a chápou věci, které jsou ostatním skryté, a mají silné lidumilné cítění. Soucítí se slabšími a obětavě jim pomáhají.

Líbí se Vám osoba, jež se narodila v Rybách? Poradíme Vám jak na ni! Zde!

Rybí duše je jemná a éterická, plná citů, a někdy proto o to zranitelnější. Mnohé Ryby pocítí smutek při sebemenší, nikterak špatně myšlené necitlivé poznámce, což jim může v běžném životě někdy způsobovat komplikace. Tak někdy mívají sklon se až příliš rozdávat a zanedbávat své vlastní zájmy, nebo mohou pro svoji citlivost a intuitivní založení připadat svému okolí nevyzpytatelné. Být Rybou je zvláštní dar, ale mnohdy to není snadné, proto tito lidé potřebují hodně lásky a pochopení, které však stejnou nebo ještě větší měrou rozdávají i svým bližním.

Poslední problematickou stránkou Rybí povahy je jejich pasivita – někdy mohou tito lidé sami sobě škodit tím, že se jen pomalu odhodlávají k tomu, aby udělali něco, po čem touží, a naplnili tak své sny. I v tomto ohledu jim však může pomoct povzbuzení a láskyplná podpora jejich okolí. Ryby mají opravdu výjimečnou duši, které sice někdy chybí zdravá průbojnost, ale o to větší jsou jejich vnitřní citové kvality!

Odhalte svou skutečnou povahu! Poznejte své pravé JÁ! Přečtěte si o svém znamení zvěrokruhu!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.