Home - Články - ROK 2017 = VLÁDA OHNIVÉHO KOHOUTA

ROK 2017 = VLÁDA OHNIVÉHO KOHOUTA

vloženo 27. 1. 2017
čas čtení: 10 minut

ROK 2017 = VLÁDA OHNIVÉHO KOHOUTA

Dnes začíná nový čínský astrologický rok. A my víme, že se máme na co těšit. V roce Kohouta námi zacloumá ohnivý živel a zahltí nás silná energie, kterou snadno využijeme v osobním i pracovním životě. A bude-li se blížit nějaká pohroma, Kohout včas zakokrhá!

sdílet článek na facebooku

Jakým vládcem je Kohout, znamení, které s námi bude zametat v nejbližším roce? Jistě si každý z nás dokáže představit pořádného samce na dvoře mezi svými slepičkami. Vykračuje si hrdě s vysutou hrudí, chlubí se svým překrásně zbarveným peřím a má všechno pod kontrolou. I my se tak budeme nosit pod jeho vlivem celý tento rok!

Kohout do našeho života vnese řád


Toto znamení má svoji pravidelnost, svůj řád. Budeme se proto více snažit o pravidelnost ve svém životě a popadne nás pořádkumilovnost. Kohout má rád společnost lidí, zvláště tu, ve které se může blýsknout a kde ho ostatní lidé chválí. Pochvala, to by mělo být heslo tohoto roku! Všem nám bude dělat dobře. Pokud nepřijde pochvala od ostatních lidí, měli bychom se chválit sami.

A jelikož vliv Kohouta dodává pilnost, budeme více pracovití. Někdy si nabereme tolik práce, až nás to vyčerpá. Dejte si pozor, abyste se nevrhali do více projektů, než na kolik vám stačí síly. A maminky, které budete rodit v roce 2017, jásejte! Vaše dítě bude mít rádo pořádek ve věcech.

Naplánujte si dalekou budoucnost!

Přestože je Kohout výstřední, je také v hloubi duše velice konzervativní. V tomto roce se proto vyplatí naplánovat si svoji budoucnost. Kdy jindy by to mělo jít snadněji, než právě v roce, kdy tento vládce kokrháním oznamuje a vítá nový den, nové události, nové změny!

Kohout také ohlašuje požáry a nebezpečí. Z tohoto důvodu si lidé hlavně v minulosti dávali na střechu domu kovového Kohouta, aby je chránil před případnou pohromou. Očekávejme tedy, že se dozvíme o případných hrozbách včas a začneme je řešit dříve, než bude pozdě!



Posuňte zdraví mezi hlavní priority


Harmonizovat bychom měli především plíce a vše, co je spojeno s dýchacím ústrojím. Také bychom měli dbát na kůži, je to ochrana našeho organismu. A v neposlední řadě dbejme o pravidelné pročišťování, aby správně fungovalo naše tlusté střevo. Dejte si rovněž pozor na různé infekce a plísně! Nezapomínejme, že prevence je vždy mnohem příjemnější, než uvádění v harmonii již napadený organismus.

Naše láska pod vládou ohně!

Vztahy mezi lidmi budou občas napjaté, nicméně pokud se naučíme sami sebe i druhé více chválit i za maličkosti, pocítíme velkou spokojenost! Kohout má za úkol nás učit, že v každém vztahu by mělo být na denním pořádku umět ocenit druhého člověka.

Pro Kohouta je přirozený prvek kov. Ten mu dává vlastnosti, jako jsou disciplína, pořádek, řád. Také pevnost, tvrdost a zároveň křehkost v jeho povaze. V roce 2017 nad ním však povládne živel oheň a ten kohoutí kov zmírňuje, ohřívá a ohýbá. V konečném důsledku to pro nás znamená, že díky Ohnivému Kohoutu nebude vliv tvrdosti v našich vztazích nijak zničující!

Rok ve znamení parádění

Kohout je pán ze zámku, který se rád zdobí a má velice noblesní způsoby chování i vnímání sebe a svého okolí. V roce Kohouta se tedy budeme více zajímat o svůj celkový zevnějšek. Půjde nám o styl oblékání, doladění vkusnou obuví a pokrývkou hlavy. Budeme dbát i na účes, který se nám zachce častěji obměňovat. Ženy často změní i styl líčení. Kohout miluje šperky a různé zajímavé doplňky. Vynasnažíme se o více individuální vzhled než o to, abychom zapadli v davu. To proto, že Kohout je rád středem pozornosti a má rád extravagantní způsob života.



Mnohdy se stává, že lidé i pod vlivem Kohouta nechodí extravagantně oblečeni anebo nenosí šperky. Namísto toho si ženy třeba uváží mašli do vlasů a mají tzv. „svůj styl“, což také hovoří o jisté výstřednosti. Jde hlavně o to, aby se něčím odlišili od ostatních. Někdo může milovat své vlastní rozdílné tradice, jiný dá přednost výstřelkům. Důležité bude blýsknout se!

Váš domov se promění k nepoznání

Zvláštnosti si k sobě budeme přímo přitahovat a také si v nich libovat. V případě bydlení půjde o jakoukoliv výstřednost, ať se bude jednat o luxusní vily, anebo naopak o drsnější podmínky života na venkově. V roce 2017 půjdou na odbyt extravagantnější nemovitosti více, než tomu bylo doposud. Popadne nás chuť hezky si sladit prostor kolem sebe a zahrnout se hezkými věcmi.

Pozor bychom si měli dát na marnotratnost! Všichni budeme více náchylní na utrácení peněz v době, když se nám zadaří. Dbejte rovněž na ochranu vašeho majetku se zvýšenou pozorností.

KOHOUT PŮSOBÍ NA KAŽDÉ ZNAMENÍ JINAK!


Rok Kohouta bude příznivý pro lidi, kteří mají s Kohoutem pozitivní spojení. Naopak rok zkoušek přinese zrozencům ve znameních, která Kohouta nemají rádi. Neutrální vliv bude mít pro všechny ostatní.

Pozitivní spojení s Kohoutem mají zrozenci narozeni v roce:

Kohouta – Buvola – Draka – Hada

Kohout bude podpořen svými vlastními energiemi, ale se sníženým vlivem kvůli ohni. Buvol si s Kohoutem dobře rozumí, tvoří společně rodinný krb a oba jsou konzervativní. Drak dodává Kohoutovi sílu a spolu zvládnou opravdu hodně. Had sdílí s Kohoutem svoji moudrost a chytrost.

Nepříjemný vliv Kohouta mají zrozenci v roce:

Zajíce

Zajíc nesnáší Kohoutovu výstřednost a jeho vychloubání a konání.

Podrobný výklad pro vás připravila astroložka Karmen, odbornice na čínskou kosmologii.
Volejte na tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS KARMEN na 904 30 44.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.