Home - Články - Týdenní horoskop (23.-29.1.2017)

Týdenní horoskop (23.-29.1.2017)

vloženo 21. 1. 2017
čas čtení: 5 minut

Týdenní horoskop (23.-29.1.2017)

Nový pracovní týden klepe na dveře. Zjistěte, zda to v práci bude stát za to, nebo se budete každou chvíli dívat na hodiny, kdy konečně můžete jít domů! A co na vás chystají vaši nejbližší? Dopřejí vám příjemné chvilky, nebo je ve vzduchu hádka? Přečtěte si týdenní horoskop a nenechte se zaskočit.

sdílet článek na facebooku

Beran
Týden vás zastihne poměrně rozjařené, i když do jara zbývá ještě hodně času. Nebojte se proto pustit i do úkolů, které byste jindy raději odložili. Nyní se vám bude velmi dobře dařit a úkoly zvládnete snadno. I ve vztahu si poradíte s nečekanými událostmi, které se zčista jasna objeví.

Býk

Stále více vás bude přitahovat svět dětí. Pokud ještě sami žádné nemáte, začnete uvažovat o zakládání rodiny a pokud už vám naopak vyletěly z hnízda, můžete se s nostalgií probírat starými hračkami nebo fotkami. A myšlenka na pěstounskou péči či něco podobného je na světě.

Blíženci
Kdosi vám bude trochu brnkat na nervy, ale naštěstí se s tím vším dovedete rychle vypořádat. Tento týden si najdete i dost prostoru na to, abyste se měli čemu smát. Zasmějete se i sami sobě, když to bude potřeba. Budete mít dostatek inspirace k důležitým záležitostem.

Rak
Rodinný život vám v těchto dnech bude více než vyhovovat. Můžete si tak trochu připadat jako medvědi při zimním spánku, kteří se občas sice vymotají ven, když vyjde sluníčko, ale jinak dobře ví, kde je jim nyní prostě nejlépe. V práci to proto raději nepřehánějte s přesčasy, únava by se na vás mohlo podepsat.



Lev
Oslníte všechny v okolí svými odvážnými plány do budoucna. Neměli byste však zanedbat i malou rutinní práci, která sice není tolik výjimečná, ale pokud se neudělá, mohla by vám vynést v zaměstnání oslnivou důtku. Doma důtka nehrozí, ale také se zaměřte na úkoly.

Panna
Přestože to bude pro vás trochu nezvyklé, tento týden se vám může poněkud pokazit atmosféra v oblasti vztahů. Cosi je zapotřebí vysvětlit, cosi naopak posunout dále a některé věci si nejprve raději promyslete. Získejte radost do života alespoň dobrým jídlem a dostatkem spánku. Potom vše bez problémů zvládnete.

Váhy

Trpělivost vám v tomto týdnu bude přinášet růže. Podle toho, jak bohatá kytice to ke konci týdne bude, si můžete připsat body na své konto motivace. Ve vztazích to vypadá stejně jako v zaměstnání. Situace si žádá opatrný přístup, trochu vyčkávání a pak vše dobře dopadne.

Štír

Ačkoliv se v tomto týdnu umíte pustit za prací a nezastavovat kvůli některým starým nedořešeným věcem, stále vás cosi potáhne zpátky. Pokuste se přijít na to, co vám dělá aktuálně potíže, a jaké kroky můžete podniknout k tomu, abyste se cítili lépe. Doma se můžete těšit 100% podpoře.



Střelec
Příliš se doma v těchto dnech neohřejete. A to v obou významech tohoto slova. Práce pro vás bude alfou a omegou a vy se zaměříte na budování kariéry. Což u vás ale nutně nevylučuje také zábavu, protože na tu si vždycky dovedete najít dostatek času. Máte navíc velkou intuici.

Kozoroh

Někdo se vás bude snažit znejistět, ale to se octne na špatné adrese. Nyní máte síly na rozdávání a dovedete dobře odhadnout, co všechno zvládnete. Nebojte se tak pustit i do náročnějších obchodních jednání, protože si můžete být jisti svou formou. Doma naopak zvolněte tempo a odpočívejte.

Vodnář

Nejraději byste v tomto lednovém týdnu sbalili kufry a vyrazili do zahraničí. Hory by vás ani tolik nelákali. Ale moře, slunce, pláž, to by byla silná trojka pro vás. Otázka ovšem je, zda by vám to rodina dovolila, protože si na vaši přítomnost zvykla a velmi by se jim po vás stýskalo.

Ryby

V tomto týdnu se nevyhnete řešení různých dílčích problémů, které vás mohou svou početností začít už obtěžovat, ale pokud zatnete zuby, závěr týdne vás může odměnit něčím velmi milým, co vám vynahradí předchozí námahu. V práci si navíc dobře porozumíte s kolegy a rovněž se šéfem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.