Home - Články - Kartář věděl VŠE! Naše čtenářka to pocítila na vlastní kůži! - Renča, 43 let, Horní Moštěnice

Kartář věděl VŠE! Naše čtenářka to pocítila na vlastní kůži! - Renča, 43 let, Horní Moštěnice

sdílet článek na facebooku
vloženo 4. 3. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Renata_5.3.12.jpg.jpgTajemný příběh - Renča, 43 let, Horní Moštěnice

Dobrý den!

Jelikož hodně věřím na věci tajemné a už méně sobě, tak jsem si mezi vánočními svátky dopřála ten luxus a zaplatila si výklad kartáře. Můj tatínek byl v té době hospitalizován v krajské nemocnici s gangrénou na kožním, tak se otázka stočila i k jeho zdraví. Kartář mi na dotaz, jestli se můj otec uzdraví odvětil, že se mu uleví a poučí se z chyb. Tím mě maximálně uklidnil a já byla vcelku spokojená s věštbou.
O to větší byl můj údiv v první únorový pátek. Ráno jsem volala máti, že nepřijedu, jelikož nemám auto a byly velké mrazy – já bych musela jet do města a pak dalších 20 km autobusem ke svým rodičům i se svými dětmi – měly vysvědčení. Máti mi řekla do telefonu, ať nejezdím, že je zima, až mrazy poleví, tak mě budou čekat. Ptala jsem se jí na otce, říkala, že ho jde nakrmit, že se to nelepší, jen leží.
Já pak zapnula internet a pustila si nějakou písničku na youtube. Nikdy mi zatím nevyšly jako návrhy na další nabídku vzpomínkové písničky na někoho, kdo umřel. A teď téměř samé takové. Vzpomínky na někoho, kdo už tu není, ale komu tímto pozůstalí vzdali takový hold. Vypnula jsem to a šla zkontrolovat telefon, zda nikdo nevolal. Sotva jsem ho položila, volala máti… Já už věděla, co mi chce sdělit, strašně jsem se rozbrečela, křičela do telefonu, že ne, tak to není, ať to neříká, že se spletla, ať se znovu přesvědčí, že tatínek jen usnul… ona brečela, já taky… věděla jsem to… jen jsem doufala, že to tak není, zoufale se bránila pravdě, jak snad dokážou jen rybky žijící si ve svém světě skřítků, víl a iluzí…
Když jsem ho hladila o hodinu později po čele, už chladnul. Já však věděla, že se na mne dívá někde z výšky a jen se usmívá svému nemocí zuboženému tělu. Že už je mu lépe.
Nedalo mi to a napsala jsem kartáři. On mi odpověděl:
"Je mi to velice líto, ale výklady na zdraví nemám rád právě z tohoto důvodu. Pokoj a pocit štěstí v mnoha případech u starších lidí přináší právě odchod na věčnost. Lidé sice umírají, ale část z nich si neseme v sobě a tak jsou tady vždy pro nás."
Najednou mi bylo lépe. Tatínkovi se přece opravdu ulevilo, jen já si to vyložila jinak…

P. S.: Znovu jsem si pustila tu písničku, co tehdy, ale žádné vzpomínkové mi tam od té doby nevyjely… byla to náhoda, nebo se se mnou tatínek, se kterým jsem si byla z nás tří sourozenců nejbližší, přišel rozloučit?

Renča

tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Zdravím Vás paní Renčo,

každý v sobě máme intuici a vnímavost, kterou bohužel ne vždy používáme. V té době, co jste si pouštěla písničku poprvé, byla jste v přítomném okamžiku, uvolněná, a proto jste si mohla všimnout shody písní na rozloučenou, intuitivně jste procítila, co se děje. Tatínek, či spíše jeho dušička se s Vámi tímto přišla rozloučit, jak sama správně cítíte.
Pokud se naučíte vnímat detaily a symboly v každodenním životě, začnete zažívat těchto zázraků mnohem více. V životě se totiž nic neděje jen tak náhodou, všechno má svůj význam a kolikrát jen nenápadný okamžik, zahlédnutí čehosi, či vyslechnutí rozhovoru může mít pro Vás důležitý vzkaz.
Dokonce i to, že nyní čtete tyto řádky, také to není náhoda, prostě se máte dozvědět něco více, jste na to připravena, duše se Vás snaží vést, věnujte tomu prosím pozornost a pokud Vás něco, cokoliv zajímá, připravte si své datum narození, pokud možno včetně hodiny a zavolejte, zřejmě mám pro Vás něco důležitého, co byste potřebovala slyšet nebo nějakou nápovědu ve Vašem životě.
Každopádně je na čase jít za dobrodružstvím každodenního života s jiným pohledem na tento svět.

Těším se na Vaše zavolání,
Vaše Karmen

Reakce paní Renči po provolání 30 minut ZDARMA s paní astroložkou Karmen:

Pěkný večer!
Moc děkuji za velmi příjemný rozhovor s paní Karmen. Opravdu byla úžasná a moc mi pomohla. Smrti mého otce nešlo nijak zabránit a nemá cenu se trápit, i když je to těžké,    když někdo, kdo s Vámi byl 43 let tu najednou není… Dobila mě pozitivní energii,vřelý dík. Renča

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.