Home - Články - Prosincové novoluní ve Střelci

Prosincové novoluní ve Střelci

vloženo 12. 12. 2023
čas čtení: 5 minut

Prosincové novoluní ve Střelci

Poslední novoluní v roce 2023 nás čeká 13. prosince v 0:31. A naštěstí to není pátek, ale noc na středu, takže smůla nehrozí a krásně si ho užijeme!

sdílet článek na facebooku

Na vrcholu noční temnoty

Na dveře nám klepe den, kdy bude nejvíce tmy v celém roce! Nevěříte? Úplněk v prosinci vychází zrovna na svátek Lucie, který byl odedávna opředen pověstmi o své magické moci. A to taky díky své temnotě! Do zimního slunovratu nám sice ještě zbývá týden času, ale v tomto období se již délka dne a noci prakticky nemění, máme zde nejdelší noci a nejkratší dny v celém roce.

A právě teď je nejen den krátký, ale taky noci kolem novoluní jsou temné a bezměsíční. To na zimní slunovrat už se nám ukáže dorůstající srpek Měsíce v první čtvrti. Takže více tmy, než je právě teď, již opravdu tak brzy nebude! Naštěstí!

Kterým znamením přinese nov štěstí

Novoluní ve Střelci znamená, že se v tomto znamení setkávají najednou Slunce i Měsíc na stejném místě. Energetický vliv tohoto novu proto nejsilněji pocítí právě Střelci. Pokud mezi ně patříte, je to ten pravý čas pro hlubší rozjímání o životě a meditaci, abyste se zkontaktovali s hlasem vaší duše, který vám ukáže správnou cestu životem přesně pro vás!


Kromě Střelců bude tento čas velmi příznivý taky pro Berany a Lvy, čekají vás pozitivní zprávy a příležitost udělat v životě změny k lepšímu.

Trochu náročnější to naopak budou mít Blíženci, Ryby a Panny, kterým Střelecká energie zas tolik neladí. Můžete proto mít pocit, jako kdyby vás život tlačil do něčeho, co je vám proti srsti. Zachovejte rozvahu a klid, zpomalte tempo a nenechejte se vtáhnout do ničeho, co nechcete.

Dopřejte si spánek a klid

Každé novoluní je časem zklidnění, odpočinku a zvolnění životního tempa, ale o tomto prosincovém to platí dvojnásob. Dlouhé hodiny tmy přímo vybízejí k odpočinku a relaxaci. Díky tomu, že nám teď Měsíc neruší spánek, ale naopak ho podporuje, je to taky skvělá šance dohnat v předvánočním stresu spánkový deficit!

Před začátkem nového měsíčního cyklu, a bude to ten vánoční, je potřeba zkrátka trochu vypnout a dopřát si nicnedělání! Nov je o tom, že se více přesuneme do svého vnitřního světa a duchovního života a budeme toho méně dělat navenek!


Lucie a její kouzla

Tmavé noci však přejí nejen spánku a relaxaci, ale také magii, věštění a kouzlení. Není náhoda, že den svaté Lucie byl považován za jeden z nejkouzelnějších v roce!

Zasvěcen byl především věštění lásky, ale hodí se pro jakékoliv způsoby předpovědění budoucnosti stejně jako nejrůznější kouzla a magii. Je jen na vás, jestli vsadíte na staré tradiční pověry, věštění z karet, svíčkovou magii nebo třeba kyvadlo či runy.

Podle starého zvyku pro svobodné ženy, jestli toužíte vědět, kdo bude vaším pravým partnerem, napište na třináct papírků jména třinácti mužů a od Lucie až do Štědrého dne každý den jeden spalte. O Vánocích vám zůstane papírek se jménem vašeho vyvoleného!

Tak co, těšíte se, co zajímavého si do života vyvěštíte nebo dokonce přičarujete? Novoluní je časem nových začátků, tak s chutí do toho!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.