Home - Články - Připravte si prstýnky! Přichází prstencové zatmění Slunce

Připravte si prstýnky! Přichází prstencové zatmění Slunce

vloženo 29. 8. 2016

Připravte si prstýnky! Přichází prstencové zatmění Slunce

Nadchází mystická událost. Měsíc vstoupí mezi Zemi a Slunce jen pokud je měsíc v novu. A právě to se stane 1.9.2016 s vrcholem v 09:08. Měsíc pokryje slunce v maximální fázi z 97%, a proto kolem lemu Měsíce zůstane zářivý prstenec Slunce. Tato oslnivá symbolika vás vybádá k akci – požádejte svou vyvolenou právě teď!

sdílet článek na facebooku

Čtvrteční zatmění Slunce můžeme pozorovat v televizi a na internetu, protože okem viditelné bude pouze v Africe a Indickém oceánu. Přesto nám přináší pozoruhodné energie, které je vhodné využít. Další prstencová zatmění nás čekají až 26.2.2017, 26.12.2019 a v Evropě viditelné až 21.6.2020.

Svatba požehnaná Sluncem a Měsícem

Vliv zatmění se odvíjí hlavně od délky jeho trvání. Obecně lze z astrologického hlediska říct, že tolik minut, kolik trvá zatmění, tolik let úměrně potrvá jeho vliv. Pokud se tedy rozhodnete pro nějaký zásadní čin ve vašem životě, budete vědět, kolik let budou vesmírné energie přát tomuto životnímu rozhodnutí.

Například požádáte-li ve čtvrtek svou vyvolenou o ruku a ona bude souhlasit, vaše manželství bude požehnané přesně tolik let, kolik minut můžeme pozorovat tajemnou svatbu Slunce a Luny. U zatmění Slunce to bývá maximálně sedm minut, tedy sedm let. Až tato doba uplyne, fungování vztahu už bude jen a jen na vás.



Chopte se příležitosti pro duchovní růst!

Slunce i Luna budou v tento vzácný okamžik ve znamení Panny, což nám přináší silně očistný nov. Ten v nás opět probudí touhu a chuť najít sebe sama a naší pravou podstatou.

Slunce je zdroj života a symbolizuje naši věčnou a neměnnou existenci a Měsíc se vztahuje k našim inkarnacím, které jsou naopak proměnlivé tak jako měsíční cykly. Když se vám oba principy podaří sladit, dosáhnete harmonie a duchovní realizace. Zatmění přináší okamžik silné akcentace v nodálním cyklu Luny. Zažíváte obrovskou konfrontaci se vším, co ve vaší povaze brání duchovnímu pokroku. Právě nyní bude příležitost vystoupit ze zajetých kolejí a využít získaných zkušeností ze své minulosti a přítomnosti a vytvořit svou novou ještě lepší budoucnost! Chopte se příležitosti!

A teď trocha astronomie

Tento vzácný prstencový jev se děje pouze ve chvílích, kdy Slunce, čtyřistakrát větší než Měsíc, je současně čtyřistakrát dál od Země. Všechna tři tělesa se pohybují po svých eliptických drahách, které jednou za čas přivedou všechny tři do postavení zakrývajícího sluneční kotouč. Zatmění je pozorovatelné vždy jen z určitého místa na Zemi, které mívá šířku maximálně 270 km. Už za čtyři roky ho uvidíme vlastním okem i my!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.