Home - Články - Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

vloženo 5. 5. 2017
čas čtení: 4 minuty

Při úplňku ve Štíru vám jsou hvězdy nakloněny v lásce a financích!

Ve středu 10. května přichází další velký den! Úplněk je vždy den s velkým D, při kterém vesmírné energie silně ovlivňují naši psychiku a životní události. Znamení Štíra v kombinaci s úplňkem bude působit na naše vztahy a peníze. A v obou oblastech prožijete velké změny!

sdílet článek na facebooku

Vrcholná fáze úplňku ve Štíru nastane ve 23:43 hodin. Jeho vliv však pocítíme několik dní kolem tohoto období. Dejte si pozor, ať se vám emoce nevymknou z ruky, protože Štír je plný extrémů! Silné štíří energie mají v sobě cosi magického, vládne jim totiž osudová planeta Pluto. Můžete v jednu chvíli cítit radost i smutek, lásku i nenávist, chválu i pomluvy – je třeba se na extrémy připravit. Pracujte hlavně na zásobárnách své energie!

Finanční jistoty – to není utopie!

Teď je potřeba zaměřit se na finance. Úplněk ve Štíru ukončí řešení nějaké vaší finanční záležitosti. Využijte toho a nechte se vést! Na povrch vyleze vše, co vám bylo dodnes skryto nebo co vám někdo tajil. A to i v případě, že něco tajíte vy! Zkontrolujte, zda máte všechno včas zaplaceno. Vesmír vám nyní udělá jasno v situacích spojených s penězi a ve společném majetku. Trápí vás dluhy nebo hypotéka? Udělejte rázný krok právě teď!



Láska s vámi bude na štíru

Moc štířího úplňku přináší jasno do vašich vztahů. Ukončete vše, co vám nevyhovuje! Energie vás donutí řešit svou oblast sexuality, erotiky anebo nemanželské lásky. Pokud bloudíte v milostném trojúhelníku, právě teď bude nejvhodnější doba toto téma dořešit.

Štíří energie jsou známé svou zvýšenou sexualitou a žárlivostí. Dejte si pozor, abyste zbytečně neútočili na partnera nebo na úspěch či krásu lidí kolem vás! Jakmile pocítíte žárlivost, uvědomte si, že je to dočasný stav v moci úplňku. Pokud vás tato emoce motivuje k lepším výsledkům, gratulujeme! Pokud na vás však působí negativně, zpracujte emoci tak, jako by to byl předmět, který držíte v ruce – je pouze na vás, jestli si ho necháte, nebo ho zahodíte. Zamyslete se právě teď – na koho nebo na co žárlíte?



Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.