Home - Články - Předvánoční tarotový horoskop pro rodinu a domov

Předvánoční tarotový horoskop pro rodinu a domov

vloženo 28. 11. 2016
čas čtení: 15 minut

Předvánoční tarotový horoskop pro rodinu a domov

Vánoční svátky se kvapem blíží. Právě teď v prosinci jsou spokojená rodina a příjemné domácí vztahy důležitější než kdy jindy. Magické tarotové karty vám prozradí, jak na tom bude letos právě to vaše znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka vám prozrazuje, že je čas zapojit do hry svoji intuici a šestý smysl, a to na maximum! K vytvoření nádherné rodinné atmosféry vám teď nepomůže ani tvrdá práce, ani rozumové kalkulování. Chce to spoléhat se pouze na své pocity, které k vám začnou promlouvat neobvykle intenzivně, takže bude spíš problém se jimi neřídit než řídit! Více nebo méně jasné signály a znamení, které jako kdyby vám dával někdo neviditelný, vám vždy napoví, ve které situaci se máte jak zachovat. Někdy vám ovšem budou připadat trochu nerozumné a pošetilé, ale to je pouze hlas zvyku nebo předsudků. Rodinné vztahy vám budou nejlépe klapat, pokud budete zkrátka sami sebou. Vždy vycítíte, kdy je správná doba být aktivní, a kdy je naopak lepší se stáhnout a nechat ostatní, ať se žezla chopí oni. Stačí jen spolehnout se na své emoce a máte vyhráno, všechno vám v rodině poběží jako po másle!

Býk

Karta Královna mincí vám připomíná, že v nadcházejících týdnech je potřeba věnovat maximum své energie a času právě rodině a domácnosti. Práce by pro proto vás měla jít na chvíli trochu stranou. I když právě předvánoční sezona je ideální doba pro finanční bonusy díky přesčasům a různým sezonním přivýdělkům, letos by to pro vás mělo být tabu. Vaše rodina totiž potřebuje vaši přítomnost a péči mnohem více. Jako správní Býci máte silně vyvinutý smysl pro příjemné materiální zázemí a pohodlí, a vaším úkolem je vytvářet ho a zvelebovat pro celou vaši rodinu. Nebojte se, pochvala a slova uznání vás za to neminou! Vaše rodina ocení, když letos uděláte oproti svým běžným zvyklostem ještě něco navíc. Co třeba pořídit něco, co vám zpohodlní a zútulní bydlení? Pokud máte málo financí, ani to nemusí být problém, máte přece šikovné ruce! Velmi vás bude bavit i zkoušení nových receptů ve společnosti vašich blízkých.

Blíženci

Karta Ďábel značí pokušení. V rodině a domácích vztazích se bude jednat hlavně o pokušení vytahovat zakázána témata a rozdmýchávat spory. To, co se vám honí hlavou a chcete to řešit, je sice naprosto oprávněné, ale pokud nechcete mít oheň na střeše, bude lepší odložit to na příhodnější dobu! Jako Blíženec jste sice tak trochu nekonvenční osobnost se zajímavými názory, jenomže vaši rodinu spíše zajímá, jestli do ní zapadáte jako to správné ozubené kolečko. Jestli děláte to, co se od vás očekává, než co si o tom ve skutečnosti myslíte. Ale nevěšte hlavu, vždyť své tajné a kacířské myšlenky si můžete ventilovat ve společnosti svých přátel, kteří vás také mnohem lépe pochopí! Kromě toho mohou do pohody ve vaší rodině zasáhnout emoce jako je žárlivost a závist – ty byste však u svých příbuzných neměli tolerovat. Nebojte se postavit na tu stranu, na které je podle vašeho mínění spravedlnost!



Rak

Karta Eso pohárů vám věští krásný a pohodový začátek zimní sezony a láskyplnou harmonickou domácí atmosféru jak o svátcích, tak i během celého adventu. Bude to, jako kdybyste konečně objevili nějaký tajemný klíč k dobrým vztahům v rodině. Ale pravda je taková, že jste k tomu společně s vašimi blízkými zkrátka museli dospět a že to pro vás bude odměna za minulá trápení a starosti! Rodina a domov pro vás budou v nadcházejícím období na prvním místě a konečně se vám povede projevovat si navzájem otevřeně a bez zábran, jak moc vám na sobě navzájem záleží. Pokud jsou ve vašem rodinném kruhu nějaké problémy a nedorozumění, právě díky projevům lásky, opravdové lásky bez podmínek, se tyto potíže jako mávnutím kouzelného proutku vyléčí. Vy jako Raci jste rodinné typy, takže to pro vás bude mimořádně příjemné a z této pohodové atmosféry načerpáte energii i pro další oblasti života. Díky ní skvěle zvládnete i předvánoční nápor v práci a rodina vám bude oporou!

Lev
Karta Sedm mincí vám připomíná, že jak se říká, bez práce nejsou koláče. A to platí i pro rodinné vztahy. To, co do nich vložíte, se vám hezky vrátí zpátky. Ale pokud je zanedbáváte, pak se nedivte, když budou chřadnout! Dobrá atmosféra v rodině a krásný domov zkrátka nebudou zadarmo, ale je potřeba systematicky je budovat a pracovat na nich. Chvílemi vás to odradí, protože se dostaví pocit, že jenom pracujete a vrážíte do svých blízkých energii, zatímco oni nic a pověstné koláče pořád nepřichází. Ale vytrvejte ve svém snažení a uvidíte, že nakonec budete po zásluze odměněni! V domácnosti budete někdy dřít i za dva, ale teď před svátky to zkuste vydržet, výsledek bude stát za to. Když pocítíte vyčerpání, stačí, když si připomenete svůj cíl, pro který to všechno děláte. A energie se vám opět vrátí bez ohledu na to, nakolik budou vaši blízcí spolupracovat!

Panna
Karta Eso holí vám přináší ohromnou a nevyčerpatelnou energii, se kterou budete zvládat předvánoční domácí nápor povinností na jedničku. A snad i ještě něco navíc! Jako Panny máte rádi dokonalost a chcete mít všechny detaily v pořádku, ale tentokrát to zvládnete bez sebemenších problémů. A dokonce vás ani příliš nepotrápí, když členové vaší rodiny trochu zleniví a nebude se jim chtít plnit své úkoly. Na jednu věc byste si ovšem měli dávat pozor – budete totiž víc než jindy v pokušení zaplétat se do hádek a sporů, mnohdy zcela zbytečných a o naprosté maličkosti. To se jeví jako odvrácená stránka vašeho ohromného přívalu energie. Zachce se vám zkrátka všechno řešit a přivést k dokonalosti, a to pokud možno co nejdřív. Lepší a užitečnější však bude věnovat tuto sílu a elán do tvoření nových a krásných věcí, do zvelebování vašeho domova, než do neřešitelných sporů. Na ty byste ji pouze zbytečně vyplýtvali, ty vám za to nestojí!



Váhy
Karta Císař
vám ukazuje, že je čas, abyste se doma chopili žezla a projevili iniciativu, začali věci organizovat a řídit. Jako Váhy na to nejste moc zvyklí, raději se přizpůsobujete a držíte krok s jinými. Ale teď je řada na vás, abyste byli ti aktivní, co ve vaší domácnosti prosadí určitá pravidla a zavedou pořádek, který bude nakonec všem vyhovovat. Budete překvapeni, že vaši blízcí váš systém uvítají, takže jde hlavně o to sebrat odvahu. Prosaďte si určité věci nejen před životním partnerem, ale obhajte je i v očích vašich starších příbuzných. Máte z toho obavy, ale nebojte se – bude to až překvapivě snadné! Právě teď jste na koni a máte skvělou šanci přizpůsobit pravidla ve vašem rodinném hnízdě tomu, po čem jste vždy toužili. Jestliže vytrváte ve své odvaze, statečnosti a nasazení, povede se vám ještě před příchodem svátků vytvořit nádherné prostředí, kde nebude vládnou chaos, ale řád a spravedlnost!

Štír
Karta Královna pohárů je pro vás znamením, že nastal čas otevřít své srdce a věnovat vašim nejbližším tolik lásky, pochopení a empatie, kolik jen můžete! K rozdávání toho máte hodně, protože jako Štíři jste obdařeni velmi hlubokou duší a silnými city. Budete se divit a příjemně vás překvapí, že si k vám někteří členové rodiny, od kterých byste to nečekali, najdou vnitřní cestu. Rozhodnou se vám svěřit s tím, co je trápí uvnitř jejich duše. Budou totiž intuitivně tušit, že u vás naleznou pochopení, a to bude taky pravda. Samotné vás trochu udiví, že se dokážete naprosto vcítit a pochopit i takové způsoby chování a jednání, které by vás ještě před pár lety neskutečně zlobily. Svým blízkým je bez zaváhání prominete, možná vám dokonce budou ještě i sympatické. Advent a Vánoce se pro vás jako rodinu stanou časem hlubšího duševního sblížení a vzájemného poznání, díky kterým se budete pak mít ještě více rádi!

Střelec
Karta Slunce vám přináší nádhernou věštbu slibující radost, nadšení, spokojenost a životní štěstí! V rodině vám to bude před svátky i během nich nádherně klapat a starosti se vám vyhnout velkým obloukem. Díky tomu získáte více času a hlavně energie i pro ty nejmladší členy vaší domácnosti, kterým se budete věnovat s velkým potěšením, vymýšlet pro ně nové hry a zábavu a skvěle vás to zabaví. Svátky prožijete tak intenzivně, jako kdybyste se vrátili do svého vlastního dětství. Od starších členů rodiny pocítíte podporu a zázemí, a to vám ještě více vylepší vaši psychickou pohodu. Dobrou náladu budete mít díky takové domácí pohodě na rozdávání, a to pocítí nejen vaše rodina, ale i kolegové a přátelé. Nikomu neunikne, že jen tak záříte a jste spokojeni. Ostatní vám budou vaše štěstí přát, protože uvidí vaši dobrotu a obětavost, se kterou rádi každému z vašich blízkých pomůžete!



Kozoroh
Karta Blázen vám radí, ať vybočíte ze zaběhlých kolejí a zkusíte pro změnu udělat některé věci trochu jinak, než jste běžně zvyklí! Zpočátku to pro vás může být trochu děsivá myšlenka, i když vás zláká překročit hranice toho, co „se dělá a nedělá“. Jako Kozorozi totiž potřebujete cítit společenské uznání, takže máte sklon se někdy řídit konvencemi možná více, než by bylo potřeba. Vždyť co tomu řeknou sousedé? Ale popravdě, co je na tom špatného, když se letos třeba vykašlete na velký vánoční úklid a nekonečné pečení a vaření. A místo toho se s celou rodinou vypravíte o svátcích třeba někam na horskou chatu na lyže. Stejně tak se nic nestane, když se s příbuznými domluvíte, že místo drahých dárků si dáte navzájem jen něco symbolického a pak ať si raději každý sám koupí to, po čem touží. Určitě víte, co vás na zažitých zvyklostech nejvíc trápí, tak to zkuste pro změnu nějak jinak! A nakonec budete překvapeni, jak moc se to bude všem líbit.

Vodnář

Karta Spravedlnost vám ukazuje, že tak jak jste v rodinných vztazích zaseli, tak také sklidíte. Může to být dobrá zpráva, nebo taky ne zas až tak dobrá – závisí, nakolik jste se během celého roku své rodině a budování domova věnovali. A nakolik jste měli spíše jiné priority. Zkrátka, nemůžete čekat zázraky. Pokud jste většinu času po celý rok trávili v práci, těžko můžete čekat, že najednou s příchodem svátků vaši blízcí budou nadšeně chtít podnikat společné rodinné akce. Naopak, pokud byla po celý rok domácnost vaší alfou a omegou, zatímco ostatní na ni kašlali, teď budete příjemně překvapeni. Vaše snažení se vám vrátí a o svátcích budou všichni připraveni přiložit pomocnou ruku k dílu! Dobrá zpráva je, že zavládnou upřímné vztahy s příbuznými, bez přetvářky a lží, a to jako idealističtí Vodnáři velmi oceníte. Budete vědět, že svým nejbližším můžete důvěřovat, a to je pocit doslova k nezaplacení!

Ryby
Karta Devět mečů vám ukazuje, že máte sklon se příliš trápit kvůli zbytečným starostem. Rodinné záležitosti vidíte až příliš černě a často se dnem i nocí užíráte kvůli něčemu, co má ve skutečnosti velmi jednoduché řešení. Akorát váš sklon k pesimismu vám nejspíš neumožňuje ho vidět. Hlavu vzhůru! Nic není tak špatné, jak se vám to na první pohled zdá. To, co prožíváte, je možná nepříjemné, ale nikoliv neřešitelné. Pocit přetíženosti je asi největší překážkou vaší pohody. Máte toho zkrátka moc, doma, v práci, celkově ve vztazích, jak s nejbližšími příbuznými, tak i s těmi vzdálenějšími. Když si vše rozměníte na drobné, tak zjistíte, že je to celé spíše o vaší únavě a vyčerpanosti. Nemějte obavy obrátit se na někoho z blízkých lidí, komu věříte, a svěřit se mu s vaším trápením. Konec konců, sdílené starosti jsou poloviční. A tento člověk nebo lidé vám pomohou přijít na řešení, které by vás samotné nenapadlo!

Dotkněte se budoucnosti! Přinese vám rok 2017 štěstí nebo nesnáze? Nemějte obavy! Hvězdná obloha nám prozrazuje vše už nyní. Více v celkové předpovědi na rok 2017

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.