Home - Články - Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

vloženo 22. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Novoluní v Blížencích vám zvýší intelekt! Využijte toho!

Ve čtvrtek 25. května ve 21.44 hodin nastává novoluní v Blížencích. Díky jeho energiím získáte schopnost se přizpůsobit a zazářit svou inteligencí. Teď vám to prostě myslí, tak toho využijte na max! Hlavně v práci a podnikání se vám to setsakramentsky vyplatí!

sdílet článek na facebooku

Vaše mysl nyní zajiskří nervozitou pro Blížence typickou a budete ukazovat svému okolí dvojí tvář. Snažte se být proto vědomě upřímní! Novoluní v Blížencích vám však také přináší rozmanité myšlení a schopnost bystrého uvědomování. To se vám v mnoha životních situacích a rozhodování velmi vyplatí využít.

Rozjeďte úspěšnou kariéru


Toto novoluní je nejvhodnější na rituál pro úspěšné podnikání a pracovní růst. Přivolejte, po čem nejvíce toužíte! Vysoké výdělky, finanční stabilitu, práci, co vás bude skutečně bavit, osobní rozvoj a životní jistoty. Sedněte si v tichosti ke svíčce a hluboce meditujte. Myslete jen a jen na to, co v životě skutečně chcete. Ne na to, co nechcete. Nechte odejít všechen strach a bolest a nahraďte vše pohodou a harmonií. Díky vyčištěné mysli a posílené inteligenci vymyslíte skvělou strategii!

A pokud se neradi pouštíte do jakýchkoli obřadů, které by vám s vaším záměrem pomohly, nevadí. Síla vaší myšlenky je stejně účinná. Pojmenujte své přání, určete svůj záměr a jděte za tímto cílem právě teď, když vám to nejlépe myslí!



Neberte odpovědnost na lehkou váhu

Novoluní v Blížencích vás učí zodpovědnosti. Uvědomíte si, co všechno ve svém životě zanedbáváte a co je potřeba vylepšit, abyste dosáhli harmonie a pocitu štěstí. Žádná výhoda ale nepřichází sama od sebe – musíte ji vědomě využít. Naplánujte si proto na období novoluní zásadní rozhodování a činnosti, které vám významně pomohou ve vaší kariéře.

A pokud jde o zdraví, zde je zodpovědnost také více než potřebná. Blíženci ovlivňují plíce, průdušky, dýchání a ruce. Cokoli uděláte pro tyto orgány právě v době novoluní, projeví se dvojnásobně. Dbejte proto na zdravotní prospěšnost toho, do čeho se pustíte. A zapomeňte na cigarety. I negativní vliv na orgány se projeví dvojnásob!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.