Home - Články - Novoluní urve Panny ze řetězu!

Novoluní urve Panny ze řetězu!

vloženo 17. 9. 2017
čas čtení: 4 minuty

Novoluní urve Panny ze řetězu!

Panenské novoluní proběhne 20. září v 7.33 ráno. Pro zrozence Panny to bude nejdůležitější moment v roce. Dostanou zabrat, ale mohou mnoho získat. Merkur už bude čekat v Panně od 10. září a Mars do něho přitančí přesně na novoluní. Obě tyto planety nesou aktivitu a pohyb. To však není vše. Tentýž den vstoupí do Panny i Venuše. Co tedy zrozence panny čeká?

sdílet článek na facebooku

Využijte příležitosti tohoto novoluní

Můžeme vám slíbit, že to bude zajímavé. Novoluní je obecně dnem vhodným pro nové začátky – projektů, čištění, lásek, léčení. Mars a Merkur do něho vkládají tentokrát náboj hodný dělové koule! Pokud mají zrozenci Panny nějaké sny, představy, touhy a přání, nyní je čas na to skočit. Před novoluním je třeba se za tím účelem co nejvíce zklidnit, vyčistit, nezatěžovat tělo tuky, meditovat a poslouchat relaxační hudbu nebo vážnou hudbu s mocným poselstvím. Kdo není na novoluní připraven, může se octnout smutný a vyprahlý na dně svých strachů a stínů. To nedopusťte. I ostatním zrozencům přináší toto období plno příležitostí, zejména zdraví, spolupráce s ostatními, péče o sebe i druhé. Zdá se tedy, že je nakloněno lidem činným v sociálních a zdravotních službách.



Panny čeká příval energie


Zrozenci tohoto znamení se nezastaví. Pocítí náboj nové čisté energie a chuť realizovat nové myšlenky. Čeká je práce a další práce. Opakujte si, že člověk roste s úkoly. Projekty, které vás potkávají, jsou výzvou! Můžete předvést své kvality a opravdu se prosadit, někam se posunout. Merkur vás povede k cestování, pracovní projekty vás mohou zavést opravdu daleko a seznámit s novými lidmi. Využijte sílu Marta a Merkura ve svůj prospěch. Nebojte se toho!

Co přináší Venuše?

Ve spojení s přílivem nové síly je jasné, že se vám rýsují nové vztahy, do kterých budete chtít skočit po hlavě. V již stávajících vztazích vás čeká vášnivé obrození. Nebojte se ani vlastní vášně, skrýváte ji pod povrchem už dlouho. Jen si dejte pozor, zda je objekt vašeho zájmu hoden vašich citů. Pokud chcete váš vztah oprášit a občerstvit, dodat mu novou šťávu, naplánujte se svým partnerem na dobu novoluní nějaké hezké akce. Zapomeňte na restauraci, ale dejte si třeba domácí vášnivou večeři v negližé, taneční lekci tanga nebo noční vířivku či masáž. A pozor! Na realizaci všech svých snů máte více než jeden den a noc! Období novoluní trvá pět až šest dnů a končí zhruba tři dny před první před první čtvrtí měsíce.



Co jíst a pít v panenském novu


Doporučujeme zklidňující čaje, protože energie budete mít dostatek. Máta, meduňka a třezalka, to je to pravé. Na všechno jídlo si dávejte něco zeleného - petržel, libeček a pažitka udělají skvělou službu. Přednost má černý celozrnný chléb, ovoce a zelenina. Panenský olivový olej je samozřejmostí.

Jaké rituály budou ty pravé?


Pořiďte si svíce v modré a zelené barvě. Vyryjte na každou jedno slovo symbolizující váš cíl. Jak jsme již řekli, jde hlavně o pracovní projekty, péče o druhé, zdraví vaše i vašeho domova a vztahů a lásku. Každou svíci zapalte na novoluní a nechte ji dohořet ve své přítomnosti a soustřeďte se na myšlenku, čeho chcete dosáhnout. V noci vám pomůže vůně levandule, aby i sny sloužily uskutečnění vaší touhy. Své cíle (podotýkáme, že ušlechtilé, jinak se vám zlá energie vrátí) promýšlejte a pracujte na nich až do konce novoluní. Pohov si můžete dát tři dny před první čtvrtí, tj. koncem týdne. Přejeme hodně úspěchů!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.