Home - Články - Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2022

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2022

vloženo 25. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na ČERVEN 2022

Jaro je za námi a nastává čas letních lásek! Budou to velké romantické příběhy, nebo krátké záležitosti? V obojím může být krása, záleží jen na vás, čemu půjdete v červnu naproti. Hlavně ale užívejte slunce a když bude zataženo, proměňte se ve sluníčko vy. Jak? Přece vaším krásným úsměvem!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v červnu si užíváte fantastickou konstelaci, kdy vám opačné pohlaví leží u nohou. Vládnete veselou náladou, což vám usnadňuje seznamování. Vašemu úsměvu půjde jenom těžko odolat, nahazujete ho jako udičku s návnadou. Nestanovujete si žádné hranice, flirtujete a chcete poznat, kolik různých podob má láska. Nejlepší dny k milostnému rozmachu nastávají od 23. června. Kromě Afrodité vám mluví do života vášnivý Mars. Dáváte průchod tajným snům, v posteli se dokážete pořádně odvázat.

Býk
Zkraje měsíce propadáte chmurným myšlenkám. Po rozchodu zanevřete na opačné pohlaví a říkáte si, že už žádného pořádného protějška nepotkáte. Další červnové dny váš naštěstí přesvědčí o opaku. Vlivem Saturnu se vám zdá, že v milostném životě nedostáváte tolik pozornosti a vřelého citu, kolik byste si představovali. V poslední dekádě získáte nadhled. Přestanete se stranit společnosti a zase na vlastní kůži poznáte, jak příjemně vám může přejet husí kůže po těle při pohledu na jistého človíčka.

Blíženci
S měsíčním předstihem se naladíte na letní notu a užíváte si radovánky, které svět nabízí. V žilách vám koluje pořádně horká krev, na opačné pohlaví působíte neodolatelným dojmem. Můžete mít každý den jiný protějšek, což vám lichotí. I když prahnete po dobrodružství, mohli byste hlavně ve druhé polovině června padnout do nečekané zamilovanosti. Přitom dotyčný člověk po vztahu neprahne. Vyhněte se iluzím, i tak si můžete užít fantastický čas bok po boku. Vyhodíte si z kopýtka a půjdete o dům dál.


Rak
Milí Ráčci, v polovině roku si dejte pozor na vztahovačnost. Zadaní hledají v partnerových slovech a činech něco, co se v nich neskrývá. Tím otravujete klima celé domácnosti. Zkuste méně mluvit a více jednat. Zaměřte se na vzhled, tím pomůžete povyskočit svému sebevědomí. Pro svého partnera začnete být zase atraktivní a vzbudíte v něm zdravou žárlivost. Vztahům prospěje i větší smysl pro humor. Začněte se více usmívat, ubyde zbytečných konfliktů. Singles se snaží dostávat častěji do společnosti.

Lev
Ohnivá Lví povaha se dostává ke slovu. Okouzlujete opačné pohlaví a vychutnáváte si pocit jedinečnosti. Vyhovuje vám, když můžete určovat pravidla i vývoj hry. Nemáte v plánu nikoho k sobě připoutat, ale vaši společníci to mohou mít jinak. Snadno se do vás někdo zamiluje, což celou situaci dost zkomplikuje. Ve vztahu počítejte s rýpavými poznámkami, na které zkuste nereagovat. V opačném případě můžete na intimnosti zapomenout. Buďte tím rozumnějším a povzneste se nad miláčkovu zvláštní náladu.

Panna
Fantastické období čeká všechny platonicky zaláskované Panny. Najděte odvahu a oslovte objekt své touhy. Venuše slibuje, že šance na úspěch jsou začátkem června velmi vysoké. Zkuste však netlačit na pilu, protože svými přílišnými zásahy byste mohli svého idola vylekat. Nechte vývoj událostí v jeho rukou a počkejte, co přinese závěr měsíce. Majetnické tendence by vám mohly zařídit rychle prázdnou náruč. I v dlouholetých vztazích dopřejte miláčkovi více volnosti. Rád se k vám zase přijde přitulit.


Váhy
Šestý měsíc roku přeje štěstí všem nezadaným zrozencům Vah. V poslední dekádě narazíte na optimistického člověka, se kterým si po všech stránkách rozumíte. Když se v jeho přítomnosti začnete červenat, máte jasno. Zadané Váhy místo toho řeší, zda setrvávat ve stávajícím vztahu. Protějšek má rýpavou a vás přestávají bavit jeho nejapné poznámky. Na intimnosti nemáte náladu, případně se v jeho náruči nedokážete dostat do správného varu. Přemýšlíte nad změnou, dokud v tom nejsou žádné velké závazky.

Štír
Komunikační bariéry se nevyhnou čerstvým ani dlouholetým párům. Jste hákliví na slovíčko, drahá polovička má ještě k tomu rýpavou náladu. V průběhu června se dostanete do fáze, kdy stěží nacházíte téma ke společnému rozhovoru. Uzavíráte se do sebe a hodně přemýšlíte o tom, co dál. Zaměstnávají vás také starosti v zaměstnání a neutěšená domácnost, takže na erotiku nemáte myšlenky. Začněte tím, že sami objevíte krásu svého těla. Miláček vás potom bude rád následovat ve všem, co mu předvedete.

Střelec
Léto startuje letos o několik týdnů dříve. Máte společenskou náladu a jste všude tam, kde se něco děje. Vyzařuje z vás dobrá nálada, jste komunikativní a nestydíte se oslovit opačné pohlaví jako první. Užíváte si naplno všechny radovánky a za měsíc můžete nasbírat tolik zážitků, co ostatní znamení nestihnou za celý život. Flirtováním to vše jenom začíná. Dáváte průchod hříšným představám a pokud po někom toužíte, nebudete si hrát na svatého. Intimnosti berete jako něco, co si není třeba odpírat.


Kozoroh
Citový život Kozorohů připomíná jízdu na horské dráze. Z euforie se dostáváte do obav ohledně společné budoucnosti. Hlavně čerstvě zadaní se leknou nového závazku a mají tendenci ze vztahu vycouvat. Venuše tyto myšlenky brzdí a varuje, že byste unáhleného rozhodnutí litovali. Zařaďte neutrál a nechte na osudu, kam vás zavede. Singles se dočkají potěšující zprávy od osoby, na níž ve skrytu duše myslíte. Těšte se na pozvánku na kávu i něco ostřejšího. Ani nevíte jak, rychle mezi vámi roztají ledy.

Vodnář
Milí Vodnáři, v nadcházejícím měsíci se držte nohama na zemi a nemějte od lásky nereálná očekávání. Ve vztahu kladete na drahou polovičku vysoké nároky. I když se hodně snaží, nedokáže vás naplnit spokojeností. Zkuste být tentokrát tím aktivnějším a jděte miláčkovi příkladem. Singles si zkraje měsíce stěžují, že žádný nápadník není podle jejich gusta. Hlavu vzhůru, okolo 28. se Venuše umoudří a přivede do cesty člověka, kterého si umíte představit, jak ho pánbůh stvořil. Ohromně vás přitahuje.

Ryby
Tentokrát jste to vy, kdo se ocitne na koni. Je o vás zájem, proto si ze svých nápadníků můžete vybírat. Nikdo vás netlačí do chomoutu. Randěte, flirtujte, poznávejte různé typy protějšků. Líbí se vám možnost, že máte v posteli každý den trochu jiné dobrodružství. Do konce měsíce si uvědomíte, jakého partnera byste potřebovali mít po boku. Nepodléhejte unáhleným závěrům a pokud se s někým vídáte, pokračujte v tom i v poslední dekádě. Nerozcházejte se jen kvůli tomu, že vám něco přeletí přes nos.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.