Home - Články - Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2022

Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2022

vloženo 24. 5. 2022
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop kariéry a financí 2022

Čeká vás v létě pracovní nápor nebo zasloužený odpočinek? Povede se vám vydělat si nebo ušetřit? Tarotové karty vám řeknou, s čím počítat!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Síla
značí velkou sílu vůle, se kterou se pustíte do svých projektů, i když venku bude svítit sluníčko a bude vás to hodně lákat na všechno se vykašlat a jen tak si užívat léto. Ale přinutíte se k práci a vyplatí se to, přinese to své ovoce, ať už v podobě dobrého výdělku nebo slibně rozběhnutého nového podnikatelského plánu. Občas se zkrátka vyplatí dotlačit se k troše sebediscipliny, abyste si pak mohli užívat zasloužené výdělky! Taky je dobrý nápad věnovat pozornost tomu, jak si práci zorganizujete, a taky se toho pak i držet. Když nebudete dělat věci chaoticky, ale hezky po pořádku, stihnete toho víc a zbude vám více volna. Jen je to opět o tom, začít dělat věci, do kterých se vám moc nechce, jako třeba nějaké plánování časového rozvrhu. Nakonec bude toto léto velmi úspěšné, ale samozřejmě nebude to bez námahy. Budete však mít velmi dobrý pocit z toho, co se vám všechno povedlo!

Býk
Karta Král mečů
vám přináší rozhodnost a trochu nekompromisní náladu. Zkrátka velmi dobře víte, co chcete, a půjdete si za svými cíli zcela jednoznačně a nekompromisně. Nedělá vám problém být asertivní, když jde o to domluvit si podmínky, které vám budou vyhovovat. Ať už si přejete volno v čase, který vám vyhovuje, nebo naopak máte jasné představy o tom, jak určité věci nejlépe udělat a zorganizovat, nemáte problém otevřít ústa a říct to nahlas. Ale to všechno diplomaticky a s grácií, do žádných sporů s kolegy nebo šéfem se vám zamotat nechce. Vaše snažení a přímočarý přístup k věcem budou korunovány velkými úspěchy, na které můžete být právem hrdí. A samozřejmě se to odrazí i na finančním poli. Možná i díky tomu, že vám nebude dělat problém říct si za vaši práci o adekvátní odměnu. Neděláte to přece jen tak pro legraci, ale pro peníze, a taky byste se občas jistě raději váleli někde na pláži, že jo!


Blíženci
Karta Spravedlnost
vám věští příjemné zprávy v oblasti odměn a slibuje zasloužený výdělek! Pokud jste pracovití a neflákáte se, teď se to konečně odrazí i na vašem kontě, i když dosud jste možná měli pocit, že vrtkavá Štěstěna vůbec neodměňuje podle zásluh, ale rozdává své finanční dary zcela náhodně. Teď máte konečně důvod k optimismu, vaše práce má smysl a nesnažili jste se zbytečně. Spravedlnost vám na léto dopřeje hezké finanční přilepšení. Ale pozor, milí Blíženci, pokud jste dosud sázeli spíš na to, jak si věci co nejvíc zjednodušit a vyvléct se z čeho to půjde, tato taktika už vám přestane procházet! Spravedlnost bude přát těm, kdo pracují poctivě a férově. Takže pokud mezi ně patříte, můžete se těšit na zaslouženou dovolenou a příjemné volnější léto, protože máte určitě napracováno a nebudete mít resty k dohánění. A pokud ano, je šance je stihnout ještě před dovolenou, tak se do toho pusťte, ať máte čistý stůl!

Rak
Karta Slunce
vám věští krásné a radostné léto, kdy vám budou věci hezky a snadno vycházet, aniž byste si s nimi museli dělat příliš velké starosti. V práci se můžete těšit na volnější období, všechno půjde snadno a hladce, takže si můžete dopřát spoustu volného času a užívat si bezstarostné léto plné zážitků a pohody! To platí i pro váš rozpočet, peníze pro vás teď nebudou problém a můžete si dopřát všechno, co budete chtít a potřebovat, aniž byste museli přepočítávat, jestli si to můžete dovolit. A to je vynikající zpráva! Ale to neznamená, že budete bezmezně utrácet, protože k tomu ani nebudete mít důvod. Dobře si uvědomujete, že ty nejhezčí věci v životě si za peníze nekoupíte, a to platí i pro letní zážitky. K tomu, abyste se váleli na sluníčku někde u vody či na rozkvetlé louce nepotřebujete téměř nic a nakonec to může být mnohem příjemnější a krásnější než leckterá luxusní dovolená. Ke štěstí vám bude stačit i málo, a to je skvělé!

Lev
Karta Tři hole ukazuje, že jste připraveni pustit se do nových projektů, i když všude kolem vládne okurková sezona! Je však docela pravděpodobné, že půjde o zahraniční spolupráci, takže si možná užijete i zajímavou služební cestu. A minimálně budete mít dobrý důvod oprášit si jazykové znalosti. Do nových plánů se pustíte s nadšením a elánem, protože to bude něco, co vás baví a motivuje. Cítíte se v plné síle a máte pocit, že toho dokážete skutečně hodně, jen tak dál a dílo se povede! Peníze pro vás teď nebudou na prvním místě, půjde vám hlavně o možnost seberealizace a uplatnění vašich nápadů. Těšíte se na chvíli, kdy za to sklidíte obdiv, i když zatím jste teprve na začátku. Nezapomeňte si však dopřát taky nějaké to volno a šetřete si síly. Pomaleji a s rozvahou totiž zajdete mnohem dál, ale to jistě dobře víte! Takže dovolená má ve vašich letních plánech taky své pevné místo!

Panna
Karta Mág
vám přináší velké schopnosti a široké možnosti! A to díky vaší šikovnosti, se kterou si budete umět věci zorganizovat. Vždyť proč se trápit a dělat věci složitě, když všechno může být mnohem jednodušší, stačí jen mát ty správné znalosti! Peníze si například můžete dobře vydělat chytrým investováním, místo abyste se trápili s nějakou nepříjemnou prací. Chce to však vědět jak, a o tom to celé je! Pro mágy jsou příznačné velké znalosti a chytrost, a vám se teď taky bude hodit tyto věci rozvíjet. Místo námahy a dřiny pak už můžete jen tahat za nitky, protože na to budete mít, jak se říká, své lidi! Samozřejmě, nemusí to doslovně znamenat, že máte nebo budete mít nějaké podřízené, ale zkrátka to, že si pořádně zjistíte, jak věci fungují, a to i v zákulisí, a pak už můžete jen jednoduše využít ty správné příležitosti. A díky tomu pak budete mít rozpočet nejen na hezkou dovolenou, ale i na všechno ostatní, co si přejete!


Váhy
Karta Páže mečů
prozrazuje, že se postupně učíte schopnosti a odvaze říct si o to, co je pro vás důležité. Zvykli jste si být v tomto trošku nesmělí, ale odvážným přeje štěstí a budete příjemně překvapeni, že nikdo nesmete vaše žádosti ze stolu, ale budete o nich normálně diskutovat! Začnete tedy být průbojnější jak mezi kolegy, tak i v komunikaci se šéfem. A pokud jste podnikatelé, získáte sebedůvěru rozšířit své projekty a více se propagovat. Budete mnohem sebejistější proti konkurenci. Je však léto a práce není všechno, chcete mít i volný čas. Ani v této otázce se nebudete stydět a prostě si řeknete, že tehdy a tehdy byste potřebovali mít volno. A pokud to bude alespoň trochu možné, bude vám vyhověno. Mít trošku zdravé drzosti se vám zkrátka vyplatí! Možná si taky budete chtít říct o více peněz. I na tuto otázku přichází teď vhodná doba. Musíte se zkrátka projevit a otevřít si ústa, a bude se vám dařit!

Štír
Karta Páže holí
předpovídá, že budete postupně rozvíjet své nové projekty se stále větší odvahou. Zpočátku vás bude trochu trápit nejistota, jestli to všechno zvládnete, jakou to má perspektivu, jestli to bude aspoň trochu výdělečné, a tak podobně. Jak se však budou dostavovat první úspěchy, budete nabývat sebedůvěru a začnete si být jistější v tom, že to má skutečně smysl. Toto léto vám přináší jedinečnou možnost vybudovat si živobytí na tom, co vás baví, a tak spojit příjemné s užitečným a navíc v tom ještě najít seberealizaci. Samozřejmě, pořád je zde vaše stávající práce nebo starší aktivity, ale ty vám teď naštěstí nezaberou tolik času, takže se můžete plně věnovat tom novému. A pokud nejste zrovna podnikatelský typ, mějte oči otevřené k příležitostem na nové zajímavé zaměstnání! A vůbec u toho nepodceňujte své schopnosti, směle si můžete nasadit laťku vysoko, úspěchy se jistě dostaví!

Střelec
Karta Čtyři meče
vám věští poklidné léto v práci a můžete si taky konečně dopřát více volna. To, co se intenzivně řešilo před létem, teď dostane na chvíli pohov, ale pravdou je, že to nad vámi zůstane pořád viset a budete se k tomu ještě muset vrátit. Z toho budete trošku nervózní, ale raději nad tím příliš nepřemýšlejte, ať si zbytečně nekazíte letní zážitky a dovolenou. Užívejte si, že máte klid a nesnažte se řešit to, co vás teď zrovna nepálí. Třeba se to nakonec vyřeší samo, a pokud ne, má to svůj čas. V oblasti financí však teď potřebujete být trochu obezřetnější. V létě vás, co se týče peněz, nečekají zrovna velké žně, takže se pokuste trošku seškrtat váš rozpočet, je hodně míst, kde to udělat můžete, aniž by se to příliš projevilo. Taky není zrovna vhodná doba na debaty o penězích. Nechejte věci být tak, jak jsou, nic neměňte a po létě uvidíte. Spěchat s aktivním řešením čehokoliv pracovního nebo finančního teď zkrátka není vhodná strategie!


Kozoroh
Karta Osm mečů
naznačuje, že vás trápí nějaké starosti a pořád se vám jaksi nedaří objevit vhodné řešení dané situace. Ať nad tím přemýšlíte ze kteréhokoliv konce, pořád vidíte nějaké komplikace, proč by to zrovna takhle udělat nešlo. To vám bude přidělávat vrásky na čele i v období dovolených, místo toho, abyste si zkrátka jen užívali příjemné léto. Ale možná se ukáže, že nad tím přemýšlíte více, než by bylo potřeba, milí Kozorozi. Na některé otázky se zkrátka odpovědi časem objeví samy a vyřeší se i to, co vypadalo neřešitelně. Ať už se vaše trápení týká práce samotné, nebo něčeho, co souvisí s financemi, řešení je mnohem blíž, než si myslíte. Ale nekonečným přemýšlením a spekulováním ho opravdu neodhalíte, maximálně se v tom můžete celkem slušně zamotat. A to je pouze ztráta času, který byste mohli využít lépe, na věci, které vás baví. Tak hlavu vzhůru a nedívejte se na všechno tak černě!

Vodnář
Karta Sedm mečů
ukazuje, že v stávající situaci nedůvěřujete vůbec ničemu, takže se snažíte zařídit se sami pro sebe tak, abyste z toho měli co největší prospěch. Ať vám slibuje kdo chce, co chce, dobře víte, že ani kolegové, ani šéf vás z bryndy tahat nebudou, kdyby něco někde náhodou krachlo, a možná jste trochu pesimisté, ale uvědomujete si, že se to může klidně stát. Takže zkrátka chcete mít své jistoty a rezervy, protože složenky za vás nikdo jiný nezaplatí. A co to znamená v praxi? Zřejmě nebudete mít chuť k žádné týmové spolupráci, pokud by to znamenalo, že budete sdílet finanční riziko. Pokud investovat, tak jedině sami za sebe a na vlastní triko. A práci navíc za kolegu na dovolené taky brát nebudete, pokud z toho nebudou peníze navíc. Někdo by vás mohl nařknout z egoismu, ale pro vás to bude zkrátka zdravý rozum. Budete si hlídat své zájmy, a nikoliv se dělit s ostatními o to, o co se dělit nemusíte!

Ryby
Karta Devět holí
značí, že se cítíte být sami proti převaze, protože se na některé věci díváte úplně jinak než vaši spolupracovníci. Je vám jasné, že v takové situaci si budete těžce prosazovat svou, ale taky už vás nebaví pořád o něco bojovat, ani se neustále přizpůsobovat. Ve volnějších a klidných letních dnech tedy budete uvažovat, co s tím uděláte, abyste si zajistili nějakou optimističtější perspektivu. Máte si snad hledat jinou práci, kde je šance že lépe zapadnete se svým pohledem na věci? Moc se vám do toho nechce, ale taky vás už neláká představa, že věci zůstanou i nadále při starém. U toho všeho pro vás nebudou finanční otázky zas tak důležité jako dobrá a nekonfliktní pracovní atmosféra. Po té nyní toužíte nejvíc. Ale nezapomínejte, že každý má na světě své místo, kde bude zapadat a kde ho patřičně ocení! Není nutné jít těžkou cestou plnou konfliktů a neshod, když si můžete vybrat jinou cestičku, kterou má osud jistě nachystanou přesně pro vás!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.