Home - Články - Záhadný taxikář jí změnil život! - Lenka, 32 let, Praha 9

Záhadný taxikář jí změnil život! - Lenka, 32 let, Praha 9

sdílet článek na facebooku
vloženo 19. 2. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Lenka_20.2.12.jpgTajemný příběh - Lenka, 32 let, Praha 9

Dobrý den,

děkuji za možnost zaslání tajemného příběhu.

Asi před 9 lety jsem měla velmi špatné období - bylo mi 23 let, bydlela jsem v podnájmu s dalšími lidmi, nebavilo mě zaměstnání, měla jsem peníze tak na bydlení a jídlo a navíc milostný poměr se ženatým kolegou, který se pořád nedokázal rozhodnout.

Nic mne nebavilo a byla jsem velice smutná. Jednou jsem se zúčastnila sezení v astroknihkupectví na Jiřího z Poděbrad, právě byla přednáška o andělských bytostech. Po skončení přednášky jsem se vydala přes náměstí k tramvaji, byla již tma. K zastávce jsem musela přejít pruh pro automobily, ale ve tmě špatně odhaduji vzdálenost a nedovedla jsem určit, jestli ještě tramvaj stihnu, aniž by mně přibližující se vůz mohl srazit. Raději jsem tedy počkala, tramvaj mi ujela a já byla ještě víc naštvaná a mrzutá.

Najednou u mě to přijíždějící vozidlo zastavilo, bylo to taxi, řidič ve středních letech vystoupil a s úsměvem mi nabídl, že mě sveze na příští zastávku, kde tu tramvaj určitě stihnu. Nejprve jsem nechtěla, ale nakonec jsem se s ním se svezla.

V tom autě se něco stalo, jako bych usedla do jiné dimenze. Špatná nálada byla pryč a když jsem vystoupila, byla jsem odlehčená od zloby a chmur, dobře naladěná. Tramvaj jsem stihla a celou cestu domů jsem se usmívala.

Napadlo mě, že ten pan taxikář byl anděl, který mě v pravou chvíli přijel podpořit...
Kolega se nakonec rozvedl a teď v prosinci se nám narodilo druhé dítě a myslím, že jsme šťastná rodina.

Příjemně tajemný nový rok,
Lenka

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Lenko,

ano, někdy se stává, že se to na člověka nakupí a je zavalen starostmi, překážkami, smutkem, nic se mu nedaří a to i přes to, že se opravdu snaží. Každý z nás prochází jednou za devět let "psychickou sedmičkou", která je duchovní zkouškou a člověk v ní může procházet velmi bolestivými situacemi a to v oblasti vztahů, práce, zdraví a dochází i k určité vnitřní proměně. Toto období je zátěžové na psychiku člověka a trvá cca 12 měsíců. Už na té přednášce jste mohla pociťovat určité uvolnění. Situace, která nastala s autem a taxikářem, Vám měla ukázat, že nic není ztraceno, že je naděje, že se nemá nic vzdávat, že vždy je možnost svobodné volby a nalezení řešení. On svým pozitivním přístupem a svou pozitivní energií Vás dokázal přeladit z negativního rozpoložení do přátelské a uvolněné atmosféry. Tím jste díky němu, ale i sobě dokázala v sobě nastartovat tento proces pozitivního myšlení a uvolnění.
Můžeme se při telefonickém hovoru vrátit zpět k této situaci a probrat ji podrobněji nebo se můžeme věnovat věcem a starostem ze současnosti.

Přeji Vám hodně štěstí, lásky a úspěchů na Vaší cestě životem,
Vaše Klára.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.