Home - Články - Láskohled 14. - 20. únor

Láskohled 14. - 20. únor

vloženo 11. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. únor

Je tady valentýnský týden! Týden lásky pro zadané i nezadané. Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Je třeba šířit lásku. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. A kdo ví, třeba to bude právě na svatého Valentýna!

sdílet článek na facebooku

Beran
O pozvání na rande nemáte nouzi. Trochu vás ale mrzí, že od jedince, o kterého velmi stojíte, zatím žádná pozvánka, nebo alespoň náznak flirtu nevidíte. A přitom se tak snažíte.

Býk
V práci velice flirtujete s jedním kolegou. Ze začátku se jednalo spíše o legraci, ale poslední dobou si začínáte uvědomovat, že je to možná vážnější než jste si nakonec mysleli.

Blíženci
Stane se vám tento týden velmi nepříjemná věc. Někdo vás obviní z nevěry a dokonce k vám domů začnou chodit anonymní SMS. Musíte situaci co nejdříve vyřešit, aby doma nebylo dusno.

Rak
Tento týden pro vás bude velice společenský. Nevynecháte žádnou party a navazujete známosti s lidmi, kteří jsou zajímaví a atraktivní a vy si s nimi dokážete představit i něco víc.


Lev
Dlouhodobé svazky, jež se potýkají s krizí se musí konečně rozhodnout, jak to vůbec mezi nimi bude pokračovat. Nejhorší je právě nevědomost a zbytečně se oba topíte v problémech.

Panna
I když jste v poslední době potkali pár zajímavých jedinců, tak o nic víc než o pouhý flirt nešlo. Vy ale už toužíte po vážnějším vztahu, takže čekáte, že přijde někdo dokonalý.

Váhy
Váhy, které žijí v manželství, zažijí návrat harmonie a lásky, která u vás doma není zas až tak obvyklá. V minulosti se u vás zabydlely zejména hádky. Tohle je příjemná změna.

Štír
Ve skrytu duše jste velice citlivý jedinec, který ze strany svého protějšku potřebuje cítit daleko větší oporu. Té se vám mnohdy nedostává, tak není divu, že se rozhlížíte jinde.


Střelec
Střelci zpozorněte, potkáte tento týden charismatického jedince, který vás naprosto okouzlí. A je úplně jedno jestli jste single, nebo například ve spokojeném dlouhodobém svazku.

Kozoroh
Jen stěží se poslední dobou vyznáte v partnerových náladách. Jednou má náladu dobrou a za chvilku už se na celý svět mračí, už si toho dokonce nevšímáte a raději se klidíte pryč.

Vodnář
Mezi svými nápadníky si můžete nyní vybírat, protože vás obklopuje naprosto okouzlující aura a váš úsměv zmůže u opačného pohlaví mnohé. Vaše sebevědomí nyní míří až ke hvězdám.

Ryby
Jako nestabilní jedinec se ukázal jeden z vašich nápadníků. Ze začátku jste byli okouzleni jeho atraktivitou a neotřelým smyslem pro humor, ale jeho nezodpovědnost vám hodně vadí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.