Home - Články - Karta IX. pohárů přináší spokojenost

Karta IX. pohárů přináší spokojenost

vloženo 20. 2. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta IX. pohárů přináší spokojenost

Základním významem této karty je naplnění tužeb, požitek a nasycení. Symbolizuje lásku k životu. IX. pohárů dává zelenou financím a prosperitě. Věřte, že budete obklopeni vším, co vám přináší radost. Astrologicky je karta spjata s Jupiterem, planetou štěstí, a se znamením Ryb. Budete doslova plynout v bohatém proudu jako ryba ve vodě!

sdílet článek na facebooku

Sladký život

Vždy, když si vyberete tuto kartu, můžete se těšit na období štěstí, klidu a spokojenosti. I pokud by nevyšlo vše, co jste chtěli, budete nakonec šťastni. Příznivé období očekávejte, zejména pokud si vytáhnete i kartu Císařovna. Uspokojení však čekejte především v materiální oblasti. Pokud jste se však ptali na vztah, výklad je ten, že si vezmete člověka, po němž toužíte. Celou věc podpoří, když se objeví ještě karty Zamilovaní nebo II. poháry.

Karta má také svou druhou stranu, v níž varuje před přílišnou leností a nenasytností. Vesmír chce upozornit, že ani v časech největší hojnosti nemáme propadat nezřízené poživačnosti.


Kariéra a finance

IX. pohárů značí určitou lenost a pasivitu, která v přiměřeném měřítku není v této situaci na škodu. Ve velkém už by problém byla. Pravděpodobně budete mít pocit, že zažíváte prázdniny. Můžete si to dovolit, jelikož budete mít dostatek financí. Dá se rovněž očekávat i menší výhra v loterii či jiný bezpracný zisk.

Jestli jste se ptali na kariéru, nejspíš máte solidní a jisté zaměstnání. Pokud práci hledáte, dostanete nečekanou nabídku. Využijte ji, je to krok tím správným směrem. I když všechna pozitiva nejspíš nebudou vidět ihned. Velmi lukrativní pracovní smlouvu uzavřete, když se ve výkladu objeví i karta Síla.

IX. pohárů je velmi oblíbená karta, protože má skoro samé pozitivní významy. Věřte, že je vám nyní vesmír nakloněn a zažijete jedno z nejšťastnějších období života. Užijte si to!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.