Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. února

Týdenní horoskop 19. - 25. února

vloženo 18. 2. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. února

Připravte se na nečekané! Máme pro vás pro další únorový horoskop pro jednotlivá znamení zvěrokruhu, v němž objevíte případné nástrahy, které by vám mohly vstoupit do cesty za štěstím. Čtěte hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro Berany plný energie, ale také nových začátků. Buďte odvážní a postavte se výzvám čelem! Vaše rozhodnutí teď mohou mít dlouhodobý vliv na váš život, takže se nebojte přistupovat k výzvám s pověstnou beraní energií a vitalitou.

Býk
Udržujte stabilitu a pevně stůjte za svými vlastními tradičními hodnotami. Finanční otázky ale momentálně mohou vyžadovat pozornost, ale s pečlivým plánováním překonáte všechny překážky. A dokážete celý týden i měsíc udržet v nejlepším rozpoložení.

Blíženci
Blíženci, buďte otevření novým myšlenkám a komunikujte dostatečně s ostatními! Týká se to všech - vašich známých, kamarádů, rodiny, ale i náhodných kolemjdoucích. Tento týden je pro vás dobrou příležitostí k sebepoznání a rozvoji v oblasti vztahů.

Rak
Vaše citlivost a péče budou v tuto chvíli výrazně ceněny. Zaměřte se na své vztahy a buďte pozorní k potřebám druhých. Vaši kamarádi momentálně potřebují poměrně dost pomoct v osobní sféře a vy jste jejich vrba, ke které si vždy chodí pro dobrou radu.


Lev
Levové, tento týden je vhodný k projevování vaší kreativity a charisma. Nebojte se být středem pozornosti, ať už ve vaší práci nebo ve vztazích. Máte skvěle našlápnuto prožít naprosto unikátní týden s nečekanými zvraty, které pro vás budou pozitivní.

Panna
Věnujte pozornost detailům a buďte tento týden dostatečně praktičtí! Organizujte svůj čas efektivně a vyhnete se zbytečnému stresu. Ne vždy si umíte čas zorganizovat, ale tento týden se vám to s trochou snahy podaří na jedničku. Takže jen tak dál!

Váhy
Hledejte rovnováhu v osobních vztazích. Týden může být náročný, ale pokud budete komunikovat o svých potřebách, vše se vyřeší harmonicky. Snažte se proto zaměřit na váš milostný život, ale i vztahy s kamarády. To by mělo být nyní na přední příčce.

Štír
Nastal čas pro hluboké myšlení a introspekci. Podívejte se do svého nitra a zaměřte se na věci, které jsou pro vás opravdu důležité. Není jednoduché určit si životní priority. Možná se o tom budete muset s někým poradit, ale nakonec budete spokojení.


Střelec
Střelci, sledujte své sny a buďte otevření novým příležitostem! Možná narazíte na inspirující lidi, kteří vám otevřou nové perspektivy. Ze začátku vám možná někteří jedinci nepřijdou příliš sympatičtí, ale nakonec si ke všem najdete správnou cestu.

Kozoroh
Udržujte rovnováhu mezi prací a osobním životem. Ne vždy se to daří, ale vy jste v tomto ohledu velmi pečliví a snažíte se, aby měl váš život takový směr, jaký si sami určíte. Pracujte na svých cílech s trpělivostí a strategií - to vás posune kupředu.

Vodnář
V tomto týdnu se zaměřte na sociální vztahy a buďte otevření novým přátelstvím! Společnost inspirativních lidí může obohatit, ale i výrazně zlepšit váš život. Zejména v pracovní sféře se vám budou nové kontakty hodit a vy získáte před kolegy náskok.

Ryby
Milé Rybky, buďte momentálně vnímaví k emocím, jak svým, tak i druhých. Tento týden je vhodný pro projevování lásky a péče, díky tomu upevníte pouto ve vaší rodině, což ocení opravdu všichni. Také se objeví spousta nových podnětů, které vyzkoušíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.