Home - Články - Jak přežíváme úplňky podle znamení

Jak přežíváme úplňky podle znamení

vloženo 21. 11. 2023
čas čtení: 4 minuty

Jak přežíváme úplňky podle znamení

Úplněk je nejtajemnější fází měsíce. Podle báchorek se mění vlkodlaci do zvířecí podoby, bylinky prý mají nejmocnější sílu, lidé trpí depresemi anebo nemohou spát. Pod vlivem této fáze měsíce se z člověka stává protikladná osobnost. Jak působí úplněk na jednotlivá znamení zvěrokruhu?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci Berana se necítí ani trochu ve své kůži. Bývají přetažení a netrpěliví. Úplněk jim tak dává znamení, aby se nepouštěli do důležitých obchodních jednání a závažných rozhodnutí. Skutečně by měli být opatrní.

Býk
Znamení Býka má v hlavě mnoho nápadů, které by chtělo uskutečnit. Většinou kvůli nim nemohou ani spát. Býci cítí ve svém nitru nespokojenost, protože nejsou schopni uskutečnit to, po čem zrovna prahnou.

Blíženci
Zrozenci Blíženců si úplněk doslova užívají. Jsou fascinováni svitem měsíce, který jim proniká až pod kůži. Při úplňku by měli Blíženci rozhodnout o tom, jak budou pokračovat ve svých plánech. Ideály a píle jednoduše nestačí.

Rak
Citlivé a chápavé znamení Raka zatouží po soutěživosti a chuti vítězství, což je pro ně opravdu nezvyklé. Rak by si měl dát pozor, protože se může stát závistivým. Pokud se chce uklidnit, měl by si jít raději lehnout.


Lev
Pro Lva je úplněk výzvou. Cítí se lépe než jiné dny v měsíci. Popadne ho nákupní horečka a vyráží do ulic za zábavou. Možná by neměli tak oslňovat, protože si tím znepřátelí druhé. Chtělo by to zpátečku a kapku skromnosti.

Panna
Jak na tom jsou při úplňku Panny? Stávají se z nich králové a královny nočních podniků. Úplněk na ně doléhá, aby vyrazili do společnosti, neboť se cítí skutečně jako kůl v plotě. Rozhodně jim není cizí ani extravagance.

Váhy
Pro Váhy je boj s úplňkem obzvlášť strhující. Mají pocit, že jim nikdo v ničem nerozumí. Možná by se měly zamyslet nad tím, zda to není jen jejich vnitřní vize. Mohou vzniknout konflikty a hádky mezi přáteli i v rodině.

Štír
Znamení Štíra je plné emocí, proto prahne po vášnivém románku na jednu noc. Na povrch mohou vyplynout i špatné myšlenky, nízké sebevědomí a nepotřebnost. Není divu, že se Štíři straní lidí, jsou pro ně nezajímaví.


Střelec
Pro Střelce je úplněk pohromou. Jakoby se přetvařovali. Na jednu stranou jsou sladcí jako lízátko a pak vám zapíchnou kudlu do zad. Nejradši by všem kolem rozkazovali, ale to přeci nikoho nebaví. Úplněk jim nesvědčí.

Kozoroh
Na Kozoroha jdou při úplňku chmurné myšlenky. Nemůže spát a vrací se do minulosti. Bilancuje, vidí vše v tom nejčernějším světle. Kozoroh by měl při úplňku odpočívat, meditovat a relaxovat zábavnějším způsobem.

Vodnář
S Vodnářem si o úplňku příliš nepopovídáte, protože má divné nápady. Vpravuje se do svého nitra, je popudlivý a přemýšlí nad hloupostmi. Vodnář se pod vlivem úplňku stává nepříjemným společníkem. Jakoby nechápal realitu.

Ryby
Pro Ryby je úplněk doslova zkáza. Ryby podléhají i tak výkyvům nálad, ale o úplňku je to obzvlášť silné. Jednu minutu jsou milé, za chvíli zase pláčou a podléhají svým chmurám. Nejlepší je všechno zaspat.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.