Home - Články - Interview s numerologem Bédou

Interview s numerologem Bédou

sdílet článek na facebooku
vloženo 5. 11. 2014

Interview s numerologem Bédou

Béda je jedním z poradců Astrohledu a na našem webu bude k dispozici pro ONLINE ROZHOVOR ZDARMA již tento čtvrtek 6.11.2014 od 13:00. Pokud chcete zjistit, kdo Béda je a jak se k vykládání dostal, přečtěte si krátké interview s ním!




Dobrý den Bédo! Děkujeme, že jste si našel čas pro naše interview. Řekněte nám tedy, jak jste se dostal k numerologii?
K číslům jsem jako stavař měl vždy blízko a občas jsem jen tak pro zábavu řešil i číselné hříčky. A jednoho podzimního dne roku 1999 se mi do rukou dostala A4 kde byla spousta mřížek, trojúhel- níčků a také " podivných "křivek. Bylo to barevné, bylo tam mnoho čísel, týkalo se to mého data narození, ale kloudné vysvětlení jaksi ona osoba mi nebyla schopna podat. A tak tady byl vlastně můj první kontakt s numerologii. Ono dílko jsem si začal sám studovat, kombinovat a přistihl jsem se, že mám z toho radost, byla to doslova detektivka,ale nevěděl jsem co vlastně ta číslička znamenají. Moc jsem potřeboval vědět, co se za čísly skrývá, rok, který jsem prožíval byl velmi, velmi těžký. Potřeboval jsem informace a postupně jsem je nalézal v knihách, pochopitelně numerologických a také později i tarotových. A také občas používám i runy, vlastně se stále s nimi učím komunikovat.

Kdo a co vás na začátku ovlivnilo?

Odpověď na druhou otázku se vlastně skrývá již v té první odpovědi. Ovlivnila mne jednak životní situace, které jsem vůbec nerozuměl, byla velmi špatná, a také to, že ta dobrá paní mi neuměla nic z toho papíru plného mřížek a čísel nic vysvětlit.

Učil jste se vykládat si čísla sám, nebo Vás někdo vedl?

Asi rok jsem se sám učil z různých knih, které jsem si kupoval. Pochopitelně jsem si hned získané vědomosti ověřoval na mých známých a později i neznámých. Moc mne povzbudilo, když jsem zjistil, že ta čísla fungují. A počátkem roku 2001 jsem se od jedné paní, která pracovala na statistickém úřadu, dozvěděl , že existuje i škola numerologie. Ani chvíli jsem neváhal a stačil jsem se přihlásit do prvního ročníku a postupně i do dalších. tady jsem získával informace, které knihy neuváděly. Moc jsem se těšil na každé numerologické soustředění a bylo mi jasné, že tuto úžasnou nauku chci nejen studovat,ale i používat v praxi.

Jak dlouho již pracujete s numerologií?
Dá se říci, že již od roku 2000 numerologii využívám k pomoci jiným lidem. Z vlastní zkušenosti, kdy na moje mnohé otázky mi nebyla často dána ta správná odpověď , jsem pochopil, že těm, kteří se na mne obrátí o radu musím dát naději a také ji hledat, ikdyž je to někdy skutečně velmi obtížné.

Co lidem nikdy nesdělujete, i když to ve výkladu vidíte?
Při konzultacích se snařím poskytnout dle mého nejlepšího vědomí a svědomí maximum odpovědí. Dostal jsem i několikrát dotaz na datum úmrtí. Tak toto nikdy nesděluji. Ovšem nějaká varování v krizových situacích naznačím. Pokud je tazatelii dovoleno, může se buď ošemetné situaci vyhnout anebo jí projít,ale zmírnit její následky.

Propojujete nějakým způsobem techniky různých výkladů? A jak?

Když jsem v roce 1999 i později hledal odpovědi na klasické otázky typu: " Proč zrovna já" ?, tak jsem samozřejmě viděl, že různí věštci používají různé techniky, ke kterým patří i karty a třeba kyvadlo. Zkusil jsem sám pracovat se známými vykládacími kartami Ivy Hytnerové.Dokonce se mi s nimi povedl i nějaký výklad, který se i naplnil, ale mne tato metoda neuspokojovala. Čísla měla prioritu,ale sáhl jsem na tarotové karty a hlavně velká arkána mne zaujala. S tou pracuji dodnes a pomáhá mi doplnit numerologický rozbor. Obsahuje totiž důležité životní principy. A velkým lákad- lem se také dříve pro mne stalo kyvadlo. Bylo tak tajemné a přesto velmi často odkrylo neuvěři- telné věci. Dnes tato pomůcka je mým věrným pomocníkem. Kyvadel využívám několik, podle typu otázky. Vpodstatě je možné se zeptat na cokoliv,ale to neznamenaá, že vždy bude odpovězeno. Někdy to i při nejlepší vůli prostě nemá být. Kyvadlo není dobré ovlivňovat svým chtěním a také zvědavostí! Mám snahu spíše nabízet možnosti a také se nepovažuji za věštce. Vždyť konečné rozhodnutí stejně udělá tazatel a mnohé může i změnit svým novým postojem.

Můžete uvést, na které otázky se vás klienti nejvíce ptají?
Otázky na různá partnerství a samozřejmě práci a tedy peníze jsou velmi častými. Dotazy na zdraví jsou již méně časté. A někdy se řeší i epizodní situace, jako například, zda syn či dcera udělá násle- dujícího dne maturitu, nebo podaří-li se prodat dům, byt, možnosti výhry v nějaké loterii. Jak jsem již výše napsal, ptát se dá na cokoliv. Já osobně nepovažuji žádnou otázku za špatnou, ale u některé se i pousměji, jindy vidím a tuším, že situace je zřejmě vážná. Tazatelé někdy spěchají na odppovědi. Chápu je, ale zároveň musím podotknout, že spěch je zde skutečně nedobrým rádcem. Jsou ovšem tazatelé, kteří se chtějí o sobě více dozvědět Mnohdy reagují velmi spontánně, že tu či onu informaci nikdy neslyšeli. jsou překvapeni. A zde vidím, že tu činnost kterou dělám, není vůbec zbytečná a mám z ní pochopitelně velkou radost a ta je o to větší, když klient je spokojen.

Vykládáte si sám sobě? Nebo svým blízkým?
Ano, než provedu nějaké důležité rozhodnutí, promítnu si v hlavě svá čísla, třeba konkrétního osob- ního roku,abych viděl jaký scénař ta čísilka nabízejí a podívám se na datum které mne zajímá, které musím řešit. Občas sáhnu do balíčku tarotu velké arkány. Pozorně sleduji lunární cykly. ty jsou velmi důležité.Ale stejně nakonec požádám někoho, komu důvěřuji o jeho náhled na řešenou situaci. Vždyť ne nadarmo se říká, že člověk sám sobě je špatným prorokem. A se svými blízkými to dělám velmi podobně.

Děkujeme za rozhovor.


 

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.