Home - Články - Interview s kartářkou MATYLDOU

Interview s kartářkou MATYLDOU

sdílet článek na facebooku
vloženo 27. 10. 2014

Interview s kartářkou Matyldou

Matylda je jednou z kartářek Astrohledu a na našem webu bude k dispozici pro ONLINE ROZHOVOR ZDARMA již tuto středu 29.10.2014 od 13:00. Pokud chcete zjistit, kdo Matylda a jak se k vykládání dostala, přečtěte si krátké interview s ní!




Dobrý den Matyldo! Děkujeme, že jste si našla čas pro krátké interview. Řekněte nám tedy, jak jste se dostala k vykládání karet?
K vykládání karet jsem se dostala způsobem, kdy jsem sama osobně řešila velmi tíživou životní situaci, se kterou jsem si nevěděla rady, rozhodla jsem se tedy navštívit paní kartářku. Ta mi tehdy velmi pomohla s rozhodnutím, dala mi rady a nasměrovala tím správným směrem. Už tenkrát jsem byla velmi překvapená jak s kartami pracuje a k mému údivu se mi splnilo vše co mi předpověděla. Ona sama mi tenkrát sdělila, abych pracovat s kartami vyzkoušela, že prý cítí mojí schopnost se takzvaně "napojit". Zakoupila jsem tedy balíček tarotových karet, které mne zaujaly a začala s nimi pracovat. Nejdříve jsem vykládala příbuzným a přátelům, po té mne začali oslovovat lidé kolem, kteří potřebovali radu, či nějakou pomoc.

Kdo a co vás na začátku ovlivnilo?

Ovlivnila mne první zkušenost s paní kartářkou před cca 20 lety.

Učila jste se vykládat sama, nebo Vás někdo vedl?

Vykládat jsem začala úplně sama bez něčí pomocí.

Jak dlouho již vykládáte karty?
karty vykládám již 20 let.

Co lidem nikdy nesdělujete, i když to ve výkladu vidíte?
Klientům nikdy nesděluji informace o úmrtí či konci života, myslím si, že toto je velmi neetické a nepřísluší mi tuto informaci pomocí karet zjišťovat a následně sdělovat.

Z čeho vykládáte a jaký výklad (např.: z jakých karet) je pro vás nejvhodnější?

Vykládám nejraději a nejčastěji z tarotových karet, mají úžasnou symboliku a nachází se v nich "mystická cesta", kterou každý pozemšťan kráčí. Taroty odhalují myšlenkovou, emocionální a fyzickou rovinu a jsou výborným rádcem a pomocníkem.

Propojujete nějakým způsobem techniky různých výkladů? A jak?

Propojuji 2 techniky výkladu, ke kartám používám kyvadlo, které zase výborně funguje na odpovědi k otázkám typu "ano" a "ne"

Můžete uvést, na které otázky se vás klienti nejvíce ptají?
Klienti nejvíce žádají výklad budoucnosti partnerských vztahů, dětí, financí a zdraví.

Vykládáte si sama sobě? Nebo svým blízkým?
Sama sobě nevykládám, pokud potřebuji radu, požádám mé výborné profesionální kolegy, kteří mi vždy vyloží a poradí. Pokud mne kdokoliv požádá, vyložím karty komukoliv , kdykoliv a velmi ráda !

Děkujeme za rozhovor.

Taky děkuji, přeji krásný den.

 

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.