Home - Články - Interview s astroložkou Monou

Interview s astroložkou Monou

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 11. 2014

Interview s astroložkou Monou

Mona je astroložka na Astrohledu a ve středu 12.11.2014 bude od 13 hodin k dispozici pro ONLINE ROZHOVOR zdarma. Zjistěte o Moně více, přečtěte si krátké interview.



Jak jste se k astrologii dostala?
Vždy jsem cítila fascinaci a obdiv k zákonitostem vesmíru, to mě přivedlo k touze poznávat tyto zákonitosti blíže v souvislosti s člověkem a jeho životní cestou. Musím říct, že to, co se mi začalo pomocí astrologie odkrývat, bylo tak úžasné a pohlcující, že jsem se definitivně upsala hvězdám:-).

Kdo a co Vás ovlivnilo?

Neovlivnil mě nikdo, spíše to bylo něco hluboko uvnitř mne, co mi našeptávalo, že existují věci mezi nebem a zemí, které jsou klíčem k informacím o naší osobnosti a jejím směřování. Stále častěji jsem se sama sebe ptala, proč se mi věci v životě dějí, jak se dějí, zda jsou to náhody nebo je v daných událostech zakódovaný hlubší význam, a otazníků přibývalo...

Učila jste se vykládat sama, nebo vás někdo vedl?
Zpočátku sama, ale brzy jsem zjistila, že astrologie je tak rozsáhlá věda, že nelze její obsah zrcadlit v několika knihách, vede vás to k stále dalšímu poznávání. Absolvovala jsem tedy astrologickou školu pod vedením astroložky Mgr. Alice de Silva Lago, poté má touha po vědění expandovala dále v podobě různých zajímavých seminářů, např. semináře psychologické a lékařské astrologie. Dnes už vím, že cesta za poznáním pro mě rozhodně nekončí, mimoto mé znamení Blíženců by mi ani nedovolilo dát stopku před dalšími souvislostmi:-).

Jak dlouho již vykládáte?
Astrologii se věnuji více než 15let.

Co lidem nikdy nesdělujete, i když to ve výkladu vidíte?
Co ve výkladu zásadně odmítám, je věnovat se hledání času odchodu z tohoto světa. Záměrně jsem se ani nikdy nepokoušela zkoumat přesnější techniku náhledu na tuto problematiku, nevidím v tom pro nikoho žádný přínos a navíc se to ani neslučuje s etikou astrologické práce.

Propojujete nějakým způsobem techniky různých výkladů? A jak (například)?
V prognózách propojuji nejčastěji tranzity (přechod planet v reálném čase přes důležité body horoskopu zrození), solární horoskopy (nejdůležitější okruh témat pro daný rok) a sekundární direkce (dávají možnost nalézt období, ve kterém se může něco důležitého stát), jednotlivé techniky dle potřeby propojuji např. se Sabiánskými symboly (symbolický obraz prožitku či určité předzvěsti). Kombinaci různých technik používám také u partnerské astrologie.

Můžete uvést, na které se vás klienti nejvíce ptají?
Jak se říká, láska je mocná čarodějka a v dotazech je nevyvratitelně číslem 1. Nemalý zájem je taktéž o oblast povolání, což jde ruku v ruce s financemi, jakoby nejistota mezi lidmi někdy rostla jako houby po dešti. Samozřejmě jsou časté i otázky na zdraví, studia, apod.

Vykládáte si sama sobě? Nebo svým blízkým?

Ovšem:-), astrologie je pro mě i mé blízké nejcennějším pomocníkem např. při důležitých rozhodnutích, výběr vhodné doby pro určitý krok je velmi stěžejní. Také když chci identifikovat problém ,,ze zákulisí“ a zjistit, kam mě má nasměrovat, nacházím cenné odpovědi. Samozřejmě nelze svalovat všechnu odpovědnost na hvězdy, člověk má svobodnou vůli a může se rozhodnout sám, nicméně plně uznávám osvědčený kompromis a tím je zesynchronování našeho ,,já“ s vesmírnými signály. V tom vidím největší sílu

Děkujeme Mono.

 

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.