Home - Články - Horoskop lásky 22. – 28.5.

Horoskop lásky 22. – 28.5.

vloženo 21. 5. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 22. – 28.5.

Bude vás stávající vztah rozkvétat jako příroda v okolí, nebo konečně potkáte svou životní lásku? Otázky, které jsou pro mnohé z nás nejdůležitější na světe! V týdenním horoskopu lásky zjistěte, co vás čeká a na co se máte zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Počátek týdne ještě přináší řadu krásných, milostných, emocí. Koncem týdne si však dejte pozor na změnu. Můžete mít pocit, že vás protějšek chce ovládat. On má ale pocit podobný.

Býk
Pokud jste ještě nezačali přemýšlet o nějaké cestě se svou láskou, je nejvyšší čas. Moc nedumejte, zabalte kufry a vyrazte! Spontánní akce přinese do vašeho vztahu nové podněty.

Blíženci

Žijete-li v manželství, dávejte si pozor na nervózní reakce, mohly by přinést nedorozumění. Nezadaní, máte spoustu příležitostí, ale flirtu na pracovišti se teď raději vyhýbejte.

Rak
Nezadaní sice nemají v tomto týdnu velké vyhlídky na seznámení, ale pořád jsou na tom lépe než zadaní. Jejich lásku může ohrozit žárlivost, tvrdohlavost nebo skrytá manipulace.



Lev
Hned na počátku týdne byste neměli odmítnout žádné pozvání za zábavou a společností! Právě tam na vás čekají natěšení milovníci, kteří vám zpříjemní večery a zřejmě i vaše noci.

Panna
Milé Panny, právě nyní můžete navázat opravdu krásné přátelství. A nejen to! Postupem času se z něj může vyklubat veliké zalíbení, a nakonec pravděpodobně dokonce i Láska!

Váhy
Jako správné Váhy byste měli zvýšit svou potřebu vyrovnávat misky. Hvězdy si připravily řadu provokací, které mohou vést až k explozi emocí! Kompromisem opět nastolíte emoční klid.

Štír
Hvězdy konečně přestávají škodit vašemu partnerskému vztahu a vrací do něj hřejivost a romantiku. Využijte této konstelace a pozvěte svou lásku na večeři nebo výlet do přírody.



Střelec
Romantický týden, jak to máte rádi, je právě před vámi! Můžete střílet své ohnivé šípy klidně naslepo, vždycky zasáhnete přímo do srdce! Tak si dejte pozor na to, kam střílíte.

Kozoroh
Hvězdy zesilují vaše společenské nálady, milí Kozorozi. V tomto týdnu se objeví více příležitostí k seznámení. Sice vám přinesou spíše přátelství než lásku, ale udělají vám dobře.

Vodnář

Hvězdy vás pokouší hlubokými touhami, a vy opravdu nemáte důvod odolávat. Jste nadmíru přitažliví a v tomto týdnu můžete zažít ty nejintenzivnější milostné a sexuální zážitky!

Ryby

Žijete-li v manželství, čeká vás partnerská zátěžová zkouška. Pokud si však uvědomíte, že se jedná jen o poťouchlou provokaci hvězd, nenecháte se nervózním protějškem strhnout.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.