Home - Články - Čínský horoskop na týden 31.7. - 6.8.

Čínský horoskop na týden 31.7. - 6.8.

vloženo 31. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 31.7. - 6.8.

Červenec se nám klopí do srpna. Pro děti možná neradostná zpráva, půlka prázdnin za námi, ale léto zdaleka nekončí! Co si pro vás hvězdné nebe připravilo pro tento týden, to si můžete sami přečíst v novém čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
V tomto týdnu se nemůžete zbavit pocitu, že byste měli ve svém životě udělat něco nového. Je na čase zrealizovat důležitou změnu, o níž nějakou dobu přemýšlíte. Je to pro vás natolik podstatné, že se svěříte i někomu… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Uvědomíte si, že léto se pomalu přehouplo do druhé poloviny a zatoužíte po skutečném prázdninovém odpočinku. Zrozenci Buvola, kteří mají už letošní dovolenou za sebou, začnou plánovat alespoň netradiční… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Už nějaký čas se potýkáte s problémy v lásce, ačkoliv to na vás není na první pohled poznat. Mysleli jste si, že jde o neřešitelno záležitost, ovšem nadcházející týden ukáže, že nic není tak černé. Chtělo to pouze uklidnit … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V realizaci vašich troufalých plánů vám brání nedostatek financí. Jistý inspirativní rozhovor vám však hned v začátku týdne ukáže, že to není jediná potíž stojící v cestě. Vše závisí především na vašem odhodlání i… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zadané i svobodné Draky vyvede v začátku týdne z rovnováhy žhavý letní flirt. Sympatický protějšek má v sobě cosi záhadného, co vás přitahuje i děsí zároveň. Nemůžete si být jisti, na čem vlastně jste. Chybějící dílky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Troufalé plány týkající se nákupů i dovolené musíte pro tento týden odložit. Pokud jde o ekonomickou stránku vašeho žití, je třeba držet se při zemi. Zpočátku vám to trochu pokazí náladu, ale brzy si uvědomíte, že… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Prázdninová sezóna je ve své polovině, ale vy se přesto nedokážete oprostit od pracovních plánů. Jistý projekt vám nedá spát a hodně si od něj slibujete. Kolegům i nadřízeným vaše iniciativa přijde zbytečná, ale nepodaří… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V začátku týdne se snažíte zavděčit všem, a proto nevíte, kam dřív skočit. Rodina, přátelé, kolegové i nadřízení - ti všichni od vás mají různá očekávání. Bohužel není ve vašich silách, abyste všem udělali radost. Nejlepší … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Jak je u vás dobrým zvykem, důležité věci musíte naplánovat do nejmenšího detailu. Jistá záležitost týkající se dovolené či letního programu vám v začátku týdne zabere hodně času. Nakonec se ovšem vyvine jiným … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V nadcházejícím týdnu se hodně zaobíráte člověkem, kterého znáte teprve krátce. O to důležitější roli však ve vašem životě hraje. Připadá vám, jako byste se znali už dávno předtím. Celá záležitost se však zamotá… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Ani prázdninová atmosféra vás nezláká k naprostému lenošení. Nedokážete se úplně odstřihnout od zaměstnání nebo koníčku, kterému se věnujete na profesionální úrovni. Potřebujete investovat energii i čas smysluplným… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nedávná letní dovolená se odrazí na vašem aktuálním programu. Bude nutné poprat se s novými neodkladnými povinnostmi, do nichž se vám však vůbec nechce. Pokládáte si otázku, zda vám vydělané peníze… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.