Home - Články - Čínský horoskop na týden 24. - 30. července

Čínský horoskop na týden 24. - 30. července

vloženo 23. 7. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 24. - 30. července

Že ještě nevíte, jestli jste Buvol, Had, nebo Kůň? Pak máte nejvyšší čas to zjistit a doplnit informace z denního horoskopu těmi z čínského. Budete se divit, jak je přesný a co nového vám prozradí. Hadům třeba to, že je čeká vzrušující dovolená a Bůvoly zas bude provázet dobrá nálada a entuziasmus. Pusťte se do objevování!

sdílet článek na facebooku

Víte, jaké jste čínské znamení? Zjistěte ZDE!

Krysa
V závěru měsíce se potýkáte s proměnlivými náladami, aniž byste sami znali jejich důvod. Není divu, že se vaše náladovost odrazí na mezilidských vztazích. Okolí neví, jak se má chovat. Dokonce i drahá polovička… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Prázdninové období je v plném proudu a zrozenci Buvola se budou cítit božsky. Narůstá vaše přitažlivost, pokud jste právě bez závazků máte šanci okouzlit atraktivního člověka. Nápadníků budete mít celou… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vstupujete do báječného týdne, kdy se vesmír slituje hlavně nad nešťastně zamilovanými a Tygry, kteří řeší nějaké partnerské trable. Singles čeká setkání se sympatickým člověkem. Milostné dobrodružství je přesně… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Poslední červencové dny jsou shovívavé k Zajícům, kteří se trápí neshodami v milostném životě. Nebojte se dát partnerovi ještě jednu šanci. Venuše slibuje obrat k lepšímu. Na své straně máte také Merkur, který … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Draci jsou koncem července naplno ponořeni do prázdninových a dovolenkových aktivit. Máte svou hlavu a dělá vám problém podřizovat se okolí. Narazíte hlavně v partnerském vztahu, protože drahá polovička … ČTĚTE VÍCE!

Had
Toužíte po dobrodružství a v tomto týdnu mu jdete více naproti. Pokud vás čeká dovolená, naplníte ji vzrušujícími zážitky. Baví vás cestovat, rozšiřujete své obzory a získáváte nové přátele. Svobodní Hadi mají možnost… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koně, v poslední červencové dekádě se dostáváte do hledáčku opačného pohlaví. Pokud se tedy nebráníte myšlence na novou známost, mějte oči dokořán. Dost možná se vás kamarádi pokusí dát dohromady… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Letní program je v plném proudu a ovlivňují ho vášnivý Mars i rozverná Venuše. Díky nim vyhlížíte týden plný vzrušujících zážitků. V žilách vám koluje žhavá krev a chcete se bavit. Dokonce i zadané Kozy chytnou… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Intuice funguje na jedničku a ochrání vás od člověka, který nemá čisté úmysly. Dotyčného si držíte od těla a dáváte pozor na každý jeho krok. Vnitřní hlas má pravdu a podle hvězd byste měli být velmi opatrní. Není… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Chraňte své finanční prostředky a nepouštějte se do větších investic. Někdo se vás snaží přemluvit ke zdánlivě výhodnému obchodu, který by vás ale mohl stát dlouholeté úspory. Nerozhodujte se z minuty na minutu, také… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Letní období otevírá pro Psy cestu do nové životní etapy. Nabízí se možnost vyskočit ze zajetého stereotypu a vyzkoušet něco neznámého. Nebojte se rozšiřovat obzory cestováním, ať už se jedná o dovolenou nebo… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, koncem července se pokuste stát na vlastních nohou. Nevyplatí se spoléhat na pomoc a podporu druhých. Ne všechny sliby totiž dojdou zdárného výsledku. Opatrnost je potřebná hlavně u lidí, se kterými  … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.