Home - Články - Čínský horoskop na týden 16. - 22. října

Čínský horoskop na týden 16. - 22. října

vloženo 16. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 16. - 22. října

Další říjnový týden je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v nadcházejícím týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden budete mít potřebu za něco bojovat a o něco se snažit, bohužel ne všechno dopadne podle vašich představ, to ale neznamená, že byste se tomu měli poddávat, naopak. Svoji bojovnost si ponechte, protože vás… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V milostném životě zažijte obrovskou vzpruhu, že sami nebudete úplně vědět, kde se ve vás některé věci berou. Dejte jim však volný průběh, protože dokáží váš vztah postavit na nohy. Někteří z vás zatouží po přírůstku do rodiny… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Ve vašem vztahu se objeví jisté potíže, o kterých nebudete vědět, jak z nich ven. Vaše tradiční taktika fungovat nebude, proto nezbude, než vymyslet jinou. Jako možnost se tu nabízí ukázat protějšku model soužití, který… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Život se vám začíná pomalu ale jistě měnit. Zjišťujete, že vaši potomci už nepotřebují zdaleka tolik pozornosti jako dříve, ale nastává doba, kdy je máte nechat, aby se osamostatnili. Na druhou stranu vám pak zbude více … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Valná většina vašich problémů pochází z toho, že si nedokážete věci dobře naplánovat. Zkuste si příště stanovit a napsat úkoly na celý týden a hezky si rozpracovat i každodenní činnosti. Budete mít díky tomu přehled. Splněné  … ČTĚTE VÍCE!

Had
Někdy máte pocit, že jsou snad všichni hluší k vašim přáním a potřebám. Není to tak docela pravda, možná jen neříkáte věci dost jasně. Doma se nebojte rozdělit povinnosti mezi členy domácnosti, protože v tuhle chvíli leží … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Koně, kteří hledají partnera, by měli mít oči dokořán. Jejich láska je ve skutečnosti blíž, než si myslí. V rodině se snažte zachovávat klid za všech okolností a raději si některé věci odpusťte, protože by vyvolali akorát tak hádku. V zaměstnání… ČTĚTE VÍCE!

Koza
S partnerem jste teď jedno tělo i duše! Cítíte, že bez sebe nemůžete být, proto se během dne neubráníte myšlenkám na něho. Jen si dávejte pozor, aby kvůli tomu neupadlo vaše pracovní tempo až moc. Na změnu zaměstnání teď… ČTĚTE VÍCE!


Opice
V polovině měsíce budete prožívat zamilovanost. Věřte, že podzimní počasí přeje romantice v podobě procházek mezi krásně zabarvenými stromy a spadaným listím. Doma si pak dopřejte večer v teple s šálkem horkého čaje … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Největším problémem je, že se do vás zamilovávají nesprávné typy, o které vůbec nemáte zájem. Vaším favoritem je úplně někdo jiný. Nezdráhejte se proto objekt svého zájmu oslovit, protože druhá strana možná ani netuší, jak… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Bráníte si rodinu, která je pro vás všechno. Přesto přemýšlejte, jestli už to náhodou občas nepřeháníte. Vaši nejbližší také potřebují čas jenom pro sebe a není jim příjemné, když je pořád kontrolujete. V zaměstnání se chováte jako rození perfekcionalisté, čehož si nadřízení váží. Kolegům se ale nebojte ukázat, že má… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Na milostném poli bodujete! Váš protějšek je z vás doslova nadšený. Pokud svou lásku teprve hledáte, máme pro vás dobrou zprávu! Na vaše znamení působí planeta Venuše, která k vám dokáže poslat toho pravého. Hvězdy… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.