Home - Články - Celková předpověď na rok 2015

Celková předpověď na rok 2015

sdílet článek na facebooku
vloženo 9. 11. 2014

CELKOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA ROK 2015

Pro rok 2015 osud opět rozlamuje pečeť a rozprostírá svítek, ve kterém jsme nebeskými par excellence zváni k velkému interview. Co všechno se pro tento rok skrývá ve velkém hvězdném lexikonu? Ze světů rozsáhlejších nad veškerou naši představu znovu přichází řada užitečných poselství...



Svět se mění rychlostí blesku a smutným faktem je, že je plný narůstajícího ničení, což svým varovným gongem stejně jako v posledních letech, tak v roce 2015, stvrzují svou neharmonickou konstelací Pluto s Uranem. Pokračuje tedy kosmické napětí mezi svobodu milujícím Uranem a energií hladovce v tajemném černém hábitu – Plutem. Kdo bude profitovat?
Ocitáme se v lisu těchto galaktických bohů a kvadratura mezi nimi je velmi netrpělivou energií, která vyžaduje akci. Uran přináší novou frekvenci, přičemž se jedná o vysoce kreativní náboj. Představuje změnu, vynálezy, pokroky v genetickém výzkumu, který může měnit lidské tělo, zvyšování podvědomí, svítí světlem na věci, které jsou skryté, je předzvěstí šokujících okamžiků a uvolnění a jeho účinek může být nepředvídatelný.

Pluto představuje destrukci
, transformaci a obnovu, přičemž jeho účinek je neúprosný a extrémní. Drží v šachu vzpurnou povahu Urana ve znamení Berana, je pomalu vířící energií, která vždy vyhrává. Kouzelník Uran má co dělat, aby držel krok, protože v ohnivém Beranu může brzy shořet a Pluto mu nedá, co chce, bez zaplacení mýtného. Tato konstelace signalizuje, že stojíme na prahu historického posunu, ale chceme-li vstoupit do nové éry, musíme vyřešit vše, co nás blokuje. Máme změnit své příběhy strachu a nedostatku na příběhy o naději a změně.
Tranzit Pluta přes znamení Kozoroha chce, aby všechny podvody, lži a skrytá tajemství vyšla na světlo, aby žárlivost a závist nekontaminovaly naši schopnost povznést se na vyšší duchovní vibraci, kterou přátelsky slibuje Neptun ve znamení Ryb. Pluto nás může vzít na beznadějné místo, ale i tam existuje vždy možnost „znovuzrození“.

Astrologické kolo se SLEVOU 10%!
Kalendář, který se řídí pohybem hvězdné oblohy, byl vytvořen již před mnoha staletími. Téměř paralelně k tomu byla objevena hvězdná znamení, která se mají starat o pořádek na noční obloze. Dvanáct z těchto znamení má zvláště důležité místo a význam v astrologii.

 

Planetární konfigurace zvaná PůLDRAK (Neptun v Rybách v opozici k Jupiterovi v Panně a směřující k Plutu v Kozorohu), která potrvá do října, signalizuje, že ideje mnohých mohou směrovat k touze po tvrdém převzetí moci. Nutno dodat, že právě ti, kteří žijí honbou za mocí a egem, budou katalyzátory největšího vesmírného testu.

Obloha vypadá s těmito konstelacemi vážně, ale ti, kteří se naopak snaží vybrousit své „JÁ“ do největší čistoty, se nemusí bát! Trigon Pluta s Jupiterem prozrazuje naše velká přání do budoucna a zároveň nás může obdarovat poznáním, že něco, na co jsme dosud kladli největší důraz, není až tolik významné, přehodnotíme tedy své priority a tyto detoxikační účinky mocného Pluta přinesou kýžené výsledky.
Tato konstelace nám přináší také obrovskou vitální energii a klíč ke dveřím, které se otvírají novým prostředím a které byly dosud uzamčeny. Vzrůstá zájem a přehled o světě, což může vést ke zvýšenému humanitárnímu úsilí a regeneraci veškerých studií – ať už filozofických, metafyzických, kulturních, sociálních či vědeckých. V tomto energetickém mixu se znovu připomíná Uran a naznačuje, že bláznivě vzlétnou také nové technologie a internet, přičemž zesílí motivace lidí pohybovat se v souzvuku.

Alchymistický Neptun však nabádá svým vlivem k opatrnosti. Tento jemný mystik v mlhovinovém taláru neustále mění svou podstatu a je nepolapitelný jako vlny oceánu. Svou opozicí s Jupiterem v Panně a předcházející kvadraturou se Saturnem ve Střelci signalizuje, že do zmíněného souzvuku s ostatními máme vstupovat bez přehnaného spěchu, můžeme mít totiž potíž rozeznat, co je pravda a co je lež, takže se okamžitá důvěřivost nemusí vyplatit.
Naučme se důvěřovat své intuici a vyhnout se pádu do určitých iluzí, Neptunovy vibrace totiž dokáží být podmaňující jako písně svůdné sirény. Nejlepší způsob, jak pracovat s jeho tranzitem, je rozvíjet svou uměleckou a duchovní stránku, Neptun je také láska, zkusme se učit pocítit vděk za každý nový zážitek, setkání či radost! Na troskách starého pak vykvete nový život …

MUNDÁNNÍ HOROSKOP NA ROK 2015 pro vás připravila naše přední astroložka Mona. Máte více otázek, co se stane v roce 2015, na které chcete znát odpověď? Zavolejte mi na tel.: 906 701 701.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.