Home - Články - Býk – přechod znamení

Býk – přechod znamení

vloženo 19. 4. 2022
čas čtení: 5 minut

Býk – přechod znamení

Vždy upravený, seriózně oblečený a přesný, to je Býk. A právě do tohoto znamení zvěrokruhu se dnes, 20.04.2022 ve 04:25, přesune jarní Slunce, které už krásně nabírá na své síle.

sdílet článek na facebooku

Nejlépe poradí s nákupem starožitností a sladí vybavení bytu. Cit pro krásno a umění má prostě v sobě. Jeho vytrvalost, trpělivost a spolehlivost je pokladem i pro nejnáročnějšího šéfa. Zdá se vám příliš odměřený a domýšlivý? Nenechá vás jen tak nahlédnout do své duše. Drží se motta: „To, že znáš moje jméno, neznamená, že znáš mě.“

Muž Býk

Máte spadeno na muže Býka? Tak věřte, že ho upoutáte svou fyzickou krásou. Potrpí si na krásné dámy, elegantní za každé situace. Značkový parfém, hladká pleť, vkusné oblečení a upravené nehty. Prostě se nespokojí s průměrem. Býka musí žena přitahovat svým vybraným chováním a sexy vzhledem. Jinak to nebude. Býci si potrpí na dodržování tradic a zvyků. Pokud jste nadšenkyně moderních vymožeností, tudy cesta nevede. Houževnatý a smyslný muž vás bude dlouho zkoumat, než se vás rozhodne požádat o ruku.

Jste zastánkyně rovnoprávnosti? Tak s Býkem to moc nejde. Je sice věrný, stálý a tvořivý, ale také konzervativní, pohodlný a realistický. Někdy vás vytočí jeho netolerance a tvrdohlavost. Býk je rozvážný a v životě neriskuje. Nebojte se, díky planetě Venuši umí být romantický a štědrý. Přeci nechcete vztah, který je založen jen na sexuálním chtíči a slibech. Jakmile se ujistí, že jste ta pravá, zavede vás do nebe.


S Býkem se budete cítit v bezpečí. Nepocítíte bídu, protože to nedovolí. Právě naopak. Libuje si v přesnosti a spolehlivosti. I když ho práce vyloženě nebaví, stejně ji dokončí s nebývalým úspěchem. Nehoní se za přízraky. Moc dobře ví, co je pro něho správné. Dychtí po drahokamech historie, uměleckých požitcích a výborném jídle.

Žena Býk

Jak si podmanit ženu ve znamení Býka? Buďte šarmantní, vždy oholení a dokonale oblečení. Darujte jí parfémy, květiny, značkové prádlo, čokoládu a pozvěte ji do vyhlášené restaurace anebo na koncert vážné hudby. Tato elegantní dáma se nespokojí jen tak s někým. Řídí se mottem „Být krásná pro mě znamená cítit se ve své kůži.“ Vlastně hledá jehlu v kupce sena. Když si ji získáte anebo spíše ona vás, občas bude žárlivá a majetnická. Lásku nebere na lehkou váhu. Je věrná a milující.


U ženy narozené v Býku mají šanci jen muži s dobrým společenským postavením. Nespokojí se s chudáčkem sedícím vždy v rohu, který fňuká. Sama je dominantní, důsledná, praktická a realistická. Nesnese muže, který riskuje a neumí se správně rozhodnout. Žena Býk si nestaví vzdušné zámky, lpí na tradicích a váží si starších generací. Ráda se pohybuje ve společnosti, ale své přátele si pečlivě vybírá.

Pokud nejste zvyklí do svých lásek příliš investovat, připravte se na opak. Žena Býk miluje přepych, vybraná domácí jídla, exotické dovolené, praktický nábytek či návštěvy divadla. Libuje si v přírodních věcech a uměleckých předmětech. Když už si něco koupí, je to nejdražší model, protože to přeci nekupuje každý den! Myslíte si, že je zlatokopka? Omyl. Možná bude vydělávat více než vy! Žena Býk dokáže povzbudit a motivovat! Váš vztah jen pokvete! Býci se nehádají a nevyvolávají spory a s klidem si poradí v každé situaci. Jste někdy naštvaní, že smyslem života Býků je jen práce a starost o rodinu? Vždyť oni vám všechno vynahradí při romantické večeři a dovolené na kraji světa v luxusním hotelu.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.